Tesekkurler
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
Yorum
-
Her ne kadar Haciosmanoglu tek kisilik yonetim organizasyonunu da bellemiş olsa da bence Trabzonspor tarihinin en iyi 1-2 kadrosundan birini kurdu. Vahid hocanin talep ettigi 1., 2. siradaki oyuncular kimlerdi bilemiyorum ancak bu oyuncularin bile Vahid hocanin istegi uzerine kisa sure icinde alinmasi bile buyuk basari. Ki hala eksikler olsa da.
Yatabare, Waris, Cardozo'lu forvet hattimiz,
Özer'li, Ekici'li, Constant'li orta sahamiz,
Onur'lu kalemizle
Tam verimini alamamis olsakta defans blogumuz ile bu sene sampiyon olabiliriz.
Ben hala bu yönetime muhalifim. Ancak etrafimizi leşçiller sarmişken de bu yönetimi de ezdirmem.
Yapilmis eksik transferlere ragmen, yanlis davranislara ragmen bu yönetim bu sene ya da seneye bu kadroyla 8. sampiyonlugu yasatabilir.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 21:57.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Onur olsaydı belki, biz bu yıl ligde yaklaşık 45-50 gol yeriz.Her ne kadar Haciosmanoglu tek kisilik yonetim organizasyonunu da bellemiş olsa da bence Trabzonspor tarihinin en iyi 1-2 kadrosundan birini kurdu. Vahid hocanin talep ettigi 1., 2. siradaki oyuncular kimlerdi bilemiyorum ancak bu oyuncularin bile Vahid hocanin istegi uzerine kisa sure icinde alinmasi bile buyuk basari. Ki hala eksikler olsa da.
Yatabare, Waris, Cardozo'lu forvet hattimiz,
Özer'li, Ekici'li, Constant'li orta sahamiz,
Tam verimini alamamis olsakta defans blogumuz ile bu sene sampiyon olabiliriz.
Ben hala bu yönetime muhalifim. Ancak etrafimizi leşçiller sarmişken de bu yönetimi de ezdirmem.
Yapilmis eksik transferlere ragmen, yanlis davranislara ragmen bu yönetim bu sene ya da seneye bu kadroyla 8. sampiyonlugu yasatabilir.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Kaka, sana kalsa işin kolayi bu kulubu kakalamak
Bir gün olsun yapici bir elestirini okumadim.
O golleri yiyince oturdugun sandalyede rahatlicakmisin peki?
Zevk mi vericek?
Cocugunu baskalariyla kiyaslayanlar gibisin.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
hala teşekkür edenleri görmek güzel
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
-
Kulübü siyasetten kurtaracağım
Kupayı 1 ay da getireceğim
Ben gitmeden vahid gitmez.
Gibi zırt pırt söz verip, tamda karakterinize yakışır şekilde sözünüzde durmadığınız için teşekkürler.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.Yorum
-
Şu anda Trabzonun yarısından fazlası birilerinin dürtüklemesi ile Trabzonspora destek olmuyor. Maça gidilmemesi emri alınmış ve de gitmiyorlarmış gibi bir izlenim var. Destek vermeyen adamlar geldiği zaman bu sefer diğerleri ona destek vermiyor. Yani hep bir yarımız yarım. En sevdiğimiz şeyse eleştiri, dolayısıyla Babamı getirsem takımın başına genede geleştireceğim ben, mantığı olduğu için cevat kol ve türevlerini her zaman görücez sanırım...
Hep söyledim Trabzon için düşmanım bir taş koysa sırtımda taşırım...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasarayYorum
-
bence artik komplo teorilerinin pesinden kosmak yanlisŞu anda Trabzonun yarısından fazlası birilerinin dürtüklemesi ile Trabzonspora destek olmuyor. Maça gidilmemesi emri alınmış ve de gitmiyorlarmış gibi bir izlenim var. Destek vermeyen adamlar geldiği zaman bu sefer diğerleri ona destek vermiyor. Yani hep bir yarımız yarım. En sevdiğimiz şeyse eleştiri, dolayısıyla Babamı getirsem takımın başına genede geleştireceğim ben, mantığı olduğu için cevat kol ve türevlerini her zaman görücez sanırım...
Hep söyledim Trabzon için düşmanım bir taş koysa sırtımda taşırım...
trabzon ilinin %2 avni akeri fazlasiyla dolduruyor
bu ilin %3 secimlerde 2011 sampiyonu trabzonspor yazip oyunu pusulaya atti
kimse ts %100nü yönlendiremez
stadin bos kalma nedenleri
sike ve sikenin getirdigi kayiplar
sikeylen her türlü yolumuzun kesilecegi korkusu
yönetimin durmadan dediklerinin tersini yapmasi
passolig
stadin cektirdigi zulum
ilin finansman gücüslügü
sirasiyle etkinin bir oldugunu düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Ynt: Yönetime Yönelik Teşekkürler...
+ takımın sahada güzel bir oyun sergileyememesi..bence artik komplo teorilerinin pesinden kosmak yanlis
trabzon ilinin %2 avni akeri fazlasiyla dolduruyor
bu ilin %3 secimlerde 2011 sampiyonu trabzonspor yazip oyunu pusulaya atti
kimse ts %100nü yönlendiremez
stadin bos kalma nedenleri
sike ve sikenin getirdigi kayiplar
sikeylen her türlü yolumuzun kesilecegi korkusu
yönetimin durmadan dediklerinin tersini yapmasi
passolig
stadin cektirdigi zulum
ilin finansman gücüslügü
sirasiyle etkinin bir oldugunu düsünüyorumYorum
En Aktif Kullanıcılar