Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sisdağı
    Cezalı Üye
    • 03.03.2014
    • 53
    • Hakkari

İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi
    ligdeki durumumuz yönetimin suçu yani öylemi...transferleri herkesin begenisiyle yapmış bir yönetimi gelmiş suçlu buluyorsun...ucucaz edicez diyorsunuz sonra kötü gittimi yönetim suçlu...oh ne güzel...ayrıca daha ligin başı ne olacağı belli olmaz...erkenden konuşmamak lazım tükürdüğünü yalamamak için...
    Ligdeki durumumuz yönetimin suçu tabii ki. Benim suçum mu? Alişmışlar başarı olunca sahiplen başarısızlıkta onu bunu suçla. Delikanlılık mı bu?
    Tüpcünün yolunda hızla ilerliyor. Haptığı hamleler, attığı adimlar benzer. Sadri'ye laf eden bu beyfendi ki kısmen haklı, aynı şeyleri yapıyor. 2 yılda 4 hoca degişmesi bile bu yönetimin beceriksizliğini ortaya koyar.
    Birde tutturmuşlar alnı secdede yönetici istenmiyor diye. Allah biliyor herkesi. Sanki şehirce hepimiz ateşe, güneşe tapıyoruzda bi bu amca Müslüman. Nelerden medet umuluyor. Neyse acelemiz yok tabii. Ben artık şampiyonluk göremeyeceğime kanaat getirdim. Bari cocuklarımız mutlu olsa
    En son Sisdağı tarafından düzenlendi; 07.10.2014, 07:21.

Yorum

• piskopatrizeli
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 16.09.2014
      • 816
      • Rize

Eskiden trabzonda bir sürü yıldız futbolcu olurdu. Şimdi ise takımda zeki , sefa , fatih gibi adı sanı duyulmamış adamlar oynuyor. Yabancıların adını ise bize transfer olduktan sonra duyduk. Onur dan başka hiç bir futbolcuyu sokakta yürüse kimse tanımaz.
      Yusuf Erdoğan'a laf eden herkese aynı lafı Yusuf'un yerine iade ediyorum.

Yorum

• Uğur Ö.
        • 21.11.2008
        • 15133
        • Elektronik Mühendisliği
        • Bursa

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
        Eskiden trabzonda bir sürü yıldız futbolcu olurdu. Şimdi ise takımda zeki , sefa , fatih gibi adı sanı duyulmamış adamlar oynuyor. Yabancıların adını ise bize transfer olduktan sonra duyduk. Onur dan başka hiç bir futbolcuyu sokakta yürüse kimse tanımaz.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ts_tuncay_ts
          • 15.02.2007
          • 1895
          • Kocaeli

İlk olarak Sisdağı tarafından gönderildi
          Ligdeki durumumuz yönetimin suçu tabii ki. Benim suçum mu? Alişmışlar başarı olunca sahiplen başarısızlıkta onu bunu suçla. Delikanlılık mı bu?
          Tüpcünün yolunda hızla ilerliyor. Haptığı hamleler, attığı adimlar benzer. Sadri'ye laf eden bu beyfendi ki kısmen haklı, aynı şeyleri yapıyor. 2 yılda 4 hoca degişmesi bile bu yönetimin beceriksizliğini ortaya koyar.
          Birde tutturmuşlar alnı secdede yönetici istenmiyor diye. Allah biliyor herkesi. Sanki şehirce hepimiz ateşe, güneşe tapıyoruzda bi bu amca Müslüman. Nelerden medet umuluyor. Neyse acelemiz yok tabii. Ben artık şampiyonluk göremeyeceğime kanaat getirdim. Bari cocuklarımız mutlu olsa
          Real madridin kadrosu bizde olsa...Şimdiki durumun aynısı olsa sen yine yönetimi suçlarsın bundan eminim...Ben diyorumki yönetim elinden geldiğinin en iyisini yaptı...T.direktör seçimindede haklıydı ama tutmadı...Her zaman herşey yolunda gitmiş olsa Warşovaya 10 gol atmış olurduk...Ama olmuyo...Oyuncularımız iyi ama oynan futbol kötü...

Yorum

• Erman Aydın
            • 28.06.2010
            • 1075
            • Öğrenci
            • İzmir

İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi
            yönetimi transferler konusunda herkes alkışladi...herkes övdü...üzerine düşen görevi yerine getirdi...daha ne yapsın...ssiyasi kimliğini deşifre etti diye istifası isteniyor başkanın baskada birşey değil...
            Siyasi kimliğini deşifre etmek başka bir şey, siyasilere yalanarak kulübün adını kirletmek başka bir şey. Üstelik yalancı ve seviyesiz...
            Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• 7can61
              • 26.05.2008
              • 5272
              • Ankara

Trabzonspor’u yönetenlerde bunların hiç biri yok. Olsaydı bugün bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdım.

İlk toplantısından itibaren istifalar yaşanan bir yönetim, 1 senelik görev süresinde 3 teknik direktör, 2 sportif direktör ile yollarını ayırmış bir başkan... Sezona sayılı günler kala yapılan onlarca transfer ve 1 senede en az 100 milyon artan borca karşı duyarsız bir anlayış.

Ligde 5 hafta geride kalıyor, takım 4 puanla ve hala belli olmayan 11’iyle son sıralarda. Bunun adına da öze dönüş diyoruz. Peki bu durumun baş sorumlusu başkan mı? Hayır. Başkanı ne ile suçlayabiliriz ki? Hayatı boyunca yönetiminde bulunduğu kurumsal bir yapı olmuş mu? Hayır. Mesleği uzmanlık alanı ne? Belli değil. Yaptığı harcamaların ileride doğuracağı sonuçları bilmeye yetecek kadar finans bilgisi var mı? Yok.

Bildiğince yönetmeye çalışıyor, ‘transfer’ diyorlar, yapıyor. ‘Para yok’ diyorlar kredi alıyor. Gelinen durumdan bihaber, hâlâ her şeyin düzeleceğini düşünerek sabır dilenciliği yapıyor. Başkanın eleştirilecek birçok özelliği var ancak gelinen durumun sorumlusu başkan değil.

Birkaç gündür eleştirilerin odak noktası olan Vahid hoca mı sorumlu? Hayır. Adam geldiği günden beri bu takımın takım olabilmesi için 6 ay-1 sene arası zamana ihtiyaç olduğunu sayısız kez söyledi. Futbolcuları suçlayan açıklamaları eleştirilebilir ancak bu durumun sorumlusu Vahid hoca olamaz. Sezona sayılı haftalar kala kadroyu tepeden tırnağa yenileyip o sezonda başarı bekleyenler hayal aleminden çıkmalılar.

Sorumlu arıyorsanız, cebinde Trabzonspor üye kimlik kartı taşıyıp, aidatlarını ödeyene ya da ödetene oy veren zihniyete bakmalısınız. Yıllarca kurumsal yapı diye nutuk atıp seçim gecesi bu yönetime oy isteyenleri, Trabzonsporluyum deyip 40.000 liraya aday destekleyenleri görmelisiniz. Kongre öncesi insanları sadece söyledikleri ve ne kadar sert konuştuklarıyla değerlendirenler de bu işin sorumlularıdır. Kulübe hâlâ üye olmayanlar da... Biraz daha yöneticilik oynayayım diye olanlara sessiz kalıp, başkana ‘Bu iş böyle olmaz?’ demekten yoksun yönetim kadrosudur bu işin sorumlusu.
              Bu anlayışa bu başkan müstehaktır. Bu anlayış değişmedikçe değişen tek şey başkanın ya da hocanın adı olur. Trabzonspor camiası öncelikle kendisiyle barışmalı, özeleştiri yapmaktan çekinmemelidir...

Hüseyin Hayali

Yorum

• Faik Yılmaz
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 01.09.2004
                • 26228
                • Trabzon

klübü hızla iflas noktasına getirdiğiniz için teşekkürler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Fatih Öztürk
                  • 03.10.2007
                  • 24989
                  • Lojistik
                  • İstanbul

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                  Günaydın dostum.

İflasmı?
                  Silbaştan kadro kuracaksan belli bir maliyetin altına gireceksin.kaldıki harcanan 29 milyon euro'nun 14 milyon euro'su satılan oyunculardan geldi.bedavaya kadro kuramayacağına göre o zaman fazla ses etmemek lazım.
                  Ayrıca yakın zamanda büyük sponsorluk anlaşmaları yapılacak kulüp ekonomik yönden çok rahat pozisyona girecek.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gurpas
                    • 12.11.2010
                    • 4915
                    • İstanbul

Bedava olmuyo bu işler bilmen lazım

Yorum

• Faik Yılmaz
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 01.09.2004
                      • 26228
                      • Trabzon

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                      Günaydın dostum.

İflasmı?
                      Silbaştan kadro kuracaksan belli bir maliyetin altına gireceksin.kaldıki harcanan 29 milyon euro'nun 14 milyon euro'su satılan oyunculardan geldi.bedavaya kadro kuramayacağına göre o zaman fazla ses etmemek lazım.
                      Ayrıca yakın zamanda büyük sponsorluk anlaşmaları yapılacak kulüp ekonomik yönden çok rahat pozisyona girecek.
                      Fatihim ne 14 milyon eurosundan bahsediyorsun....

sadece son 3 ayda borcumuz 110 milyon tl arttı..... (31 mayıs 31 temmuz)

bu rakamı kafamdan uydurmadan klübün bilançosundan aldım...

Sadri Şeneri 5 senede borcu 30 milyondan 208 milyona çıkardı diye kıyasıya eleştirdik....

şimdi aynı borç sadece 15 ayda 208 milyondan 350 milyona çıktı...

ortada para kazandıran bir takımmı var.... henüz yok olup olamayacağınıda kimse bilmiyor...

tek umudumuz yahudi elmas firması swarowvskinin vereceği eurolara kaldı...

bu şekilde devam edersek bizi kimse kurtaramayacak haberimiz olsun....

Yorum

• Fatih Öztürk
                        • 03.10.2007
                        • 24989
                        • Lojistik
                        • İstanbul

Fatihim ne 14 milyon eurosundan bahsediyorsun....

sadece son 3 ayda borcumuz 110 milyon tl arttı..... (31 mayıs 31 temmuz)

bu rakamı kafamdan uydurmadan klübün bilançosundan aldım...

Sadri Şeneri 5 senede borcu 30 milyondan 208 milyona çıkardı diye kıyasıya eleştirdik....

şimdi aynı borç sadece 15 ayda 208 milyondan 350 milyona çıktı...

ortada para kazandıran bir takımmı var.... henüz yok olup olamayacağınıda kimse bilmiyor...

tek umudumuz yahudi elmas firması swarowvskinin vereceği eurolara kaldı...

bu şekilde devam edersek bizi kimse kurtaramayacak haberimiz olsun....
                        Dostum bu borç UEFA Avrupa ligi,Süper lig ve sponsorluk anlaşmalarından gelecek paralarla sezon sonuna kadar eski borç seviyelerine düşecektir.bunu bilmek için matematik profesörü olmaya gerek yok.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Faik Yılmaz
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 01.09.2004
                          • 26228
                          • Trabzon

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                          Dostum bu borç UEFA Avrupa ligi,Süper lig ve sponsorluk anlaşmalarından gelecek paralarla sezon sonuna kadar eski borç seviyelerine düşecektir.bunu bilmek için matematik profesörü olmaya gerek yok.
                          dostum....

başarı gelirse evet....

ama böyle giderse hayır......

Yorum

• 7can61
                            • 26.05.2008
                            • 5272
                            • Ankara

Benzin bir lira olacak, zeki müren bizi görecek, stadın ismi avni aker olacak, trabzon şampiyonluğa oynayacak, çok zengin olacaz çok.

Yorum

• Ahmet Kuru
                              • 31.10.2007
                              • 8117
                              • Bankacı
                              • İstanbul

okadar transfer yapıldı tribünler boşa oynadı + kombineler satılmadı , sonrada borca soktunuz bizi...

Yah he he ondan ....
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• alone_6161
                                • 10.06.2009
                                • 2840
                                • Mühendis
                                • Ankara

Borç 350 milyon liraya çıktıysa UEFA'dan bize mali yönden men gelir. Zaten şike davasından maskelerini düşürdük, ayağımıza basmak için fırsat kolluyorlar....
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...