bizi transfer şampiyonu yapan ,yönetime teşekkür ederiz,helede bir şampiyon yaparsa heykelelrini dikeriz,
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
-
böyle transfer sezonu bir daha gelmez beyler
helal olsun"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. BrandeisYorum
-
şimdi onu bunu bırakın....
yok çok paraymış, yok oymuş yok buymuş...
Adam sezon başı çıktı dedi ki
'' kimsenin hayal kuramayacağı kadroyu kuracağız ''
Herkes güldü bu lafına ama adam dediğini yaptı... Helal olsun...
Söz şimdi taraftarda... Tribünler dolu, Ts clupler ciroda tavan yapmış şekilde olmalı...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
şimdi onu bunu bırakın....
yok çok paraymış, yok oymuş yok buymuş...
Adam sezon başı çıktı dedi ki
'' kimsenin hayal kuramayacağı kadroyu kuracağız ''
Herkes güldü bu lafına ama adam dediğini yaptı... Helal olsun...
Söz şimdi taraftarda... Tribünler dolu, Ts clupler ciroda tavan yapmış şekilde olmalı...
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Yönetimin alkışı hakeden icraatları :
-genç oyuncuların tecrübe kazanmak üzere kiralık yollanması....
-sorunlu ve yetenekleri kısıtlı yabancılardan minimum zarar ile kurtulunması....
-(sayısı çok abartılı ve bazıları cidden gereksiz olsada) yapılan transferler.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
yönetime bi teşekkürde benden beklentilerin üzerine çıktılar.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Yonetime bir tesekkurde benden.transfer sezonu basinda dediklerini yaptilar..ve en onemlisi 4 tane forvet aldilarTRABZONSPORYorum
-
Allah bizim basimizi bu transfer sezonunda dik durmasina vesile olanlardan razi olsun.
Bunun karsiligini vicdani ve imkani olan vermelidir.
Kimse vidi vidi yapmadan yorganina gore ayagini uzatsin ve destek versin bu takima.Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - Umut BulutYorum
-
Oyuncu gönderme konusunda çok başarılı oldular. Bu anlamda teşekkürü hakediyorlar. Transferde ise birkaç kritik hata, 1-2 kritik eksik ve geç kurulan bir kadro sözkonusu. Ama yine de ortaya bir irade koymaları önemliydi. Bu sezondan çok gelecek sezonu önemsiyorum. Kadro belli seviyeye geldi, devre arası ve sezon sonu 4-5 doğru hamle ile gelecek sezondan umutluyum.Yorum
-
-
Yönetim cidden muhteşem işler yaptı. Sattığımız adamlarla aldığımız adamlar arasında 10 milyon € bile fark yoktur tahminim. Baştan aşağı yeni bir yapılanma. Eğer bu takım başarısız olursa yönetime tek kelime laf etmem daha. Top hocada ve sahadaki futbolcularda bitiyor.7 tertemiz şampiyonlukYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum