Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
Bu arada Hacıosman adaylığını açıkladımı ,bilen varmı?
Bu Ceyhun işi ilginç gerçekten..
Şaka bir yana ,ben İ. Hacıosman'ın futboldan pek konuştuğunu görmedim hakikatten..
Daha çok,
Bakana bunun hesabını soracağım,Aziz Yıldırım beni iyi tanır filan gibi şeyelr anlatıyor...
Şanslı azınlıksınız,kıymetini bilin...ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
-
Aaaa,
Rica ederim,
Yönetimimize ,çok karşı çıkıp,üstelik cesaret gösterip alenen karşı gelememiş olmalarına rağmen(acizane bu fakirin Ş.Urfa'daki ambiansın bizim lehimize olacağı tahminine rağmen,çünkü onlar camiamızı tanımıyorlar,bilmiyorlar)Ş.Urfa daki final sonrası,
Açık teşekkür ilanım vardır,
Bir kaç derbi sonrası da açık ilanlar yazmışımdır.
Gözünüzden kaçmış olmalı..
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu bana hiçbir zaman sempatik gelmediği gibi sık sık Selçuk Aydın'ın maçlarında boy göstermesi de hoşuma gitmiyordu. Ayrıca o konuşmasından sonra Ceyhun'un dayısının futbolla ne kadar yakından ilişkisi olduğunu merak ettim, acaba Almanya'da herhangi bir takımda teknik direktörlük mü yapıyor veya herhangi bir takımın altyapısında mı görevli?Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Ben kendimden bahsettiydim Veysel Abi.Aaaa,
Rica ederim,
Yönetimimize ,çok karşı çıkıp,üstelik cesaret gösterip alenen karşı gelememiş olmalarına rağmen(acizane bu fakirin Ş.Urfa'daki ambiansın bizim lehimize olacağı tahminine rağmen,çünkü onlar camiamızı tanımıyorlar,bilmiyorlar)Ş.Urfa daki final sonrası,
Açık teşekkür ilanım vardır,
Bir kaç derbi sonrası da açık ilanlar yazmışımdır.
Gözünüzden kaçmış olmalı..
Yoksa sizin defalarca teşekkür ettiğinizi hatırlıyorum.

Zira gerçek manada teşekkür edilecek olay sayısı fazlaydı.
çççYorum
-
Tüh!..
Fazlalığından sayamamışım galiba,
O kadar çok ise...
Halbuki bizim buralardan bakınca bir elin parmaklarını geçmiyor..
Yok,yok,
Benim kalbim kötü,olmalı..
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
-
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
La hadi,
Beş sene olacak nerede ise bu sitedeyim,
Geri vites yapacağım bir tek mesajımı yaz,
Hemen geri vites yapacağım,
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
-
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
-
-
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
-
- Aman Abi Ben Burda Kimi Uyarıcağımı İyi Bilirim , Sizi Uyarmak Zor İş , Neden Uyardığımı Felan Anlatıcam , Sizi İkna Edicem Felan Çok Zor Olaylar Bunlar
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum