Şike olaylarına uzaktan yakından karışmayıp, onurlu duruşlarını bozmamaları bile en azından bir teşekkürü hakediyor.
Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
Taraftar olarak klübün yönetimin yanında olmamız gereken dönemlerde bile "Yönetime Yönelik Eleştiriler" sayfamız sürekli aktif.
Bende sırf bu sebepten yönetimi eleştirmeyi bir süreliğine bırakıyorum ve hergün yönetimde beğendiğim güzellikleri burada paylaşacağım.
Bugün şöyle teşekkür etmek isterim yönetime;
Tapelerde küfürlü konuşmalarınızı görmediğimiz için çok teşekkür ederim.StopMatchFixing.ComYorum
-
Futbolcular üzerinden şike pazarlıklarına girmediğiniz için teşekkür ederim,StopMatchFixing.ComYorum
-
-
Gazetelere TV lere cikip adam gibi konustugunuz icin tesekkur ederim.
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiStopMatchFixing.ComYorum
-
güvenimizi kırmadığınız için sonsuz teşekkürler.Onurlu takımın onurlu adamlarıAdaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. BaconYorum
-
Son 1 yılda transfere yaklaşık 100 milyon lira harcayıp Polonyayı ve menejerleri ihya edip bizi ise zorla 4. yaptığınız için çok teşekkürler ! !Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Hatalar yapilmistir...Ama hangi yönetim yapmiyorku hata???? Futbol hatalar oyunudur....
Ben her zaman yönetimimizin arkasindayim!!!!!
UGUR61 yazdigi gibi: İstanbul basını yönetime yüklendiğine göre doğru yoldalardir!!!!
Bu yönetim sayesinde Kupa aldik, Sampiyon olduk, Samiyonlar liginde basarili olduk....Bunlari unutanlara NURI ALBAYRAK ve "ONURSAL BASKAN" MAY dönemleri tavsiye edilir.....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYAYorum
-
Yahu Allah aşkına bırakın "şu ölümü gösterip sıtmaya razı etme " edebiyatını.....
klübün borcu sizin gibiler yüzünden katlanarak artıyor....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Bazilari burada her seyi iyi biliyor....o kisiler gitsin yönetime girsin..... disaridan bos bos konusmalari iyi biliyorlar.....isleri gücleri yok, sadece elestiri getirmeyi biliyorlar.....Bel bagladiklari adamlar ise MAY gibi "ONURSAL BASKAN"....... Onursalin emTV sinde bizlere Pontusspor diyen kisiler yorum yapiyor....Ses yok, seda yok....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYAYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum