-Hacıosmanoğlu gibi hem samimiyim Trabzonsporluyum diyen , hemde ders vermek için Fatih'i de ortak edip , aklınca ceza vermeye çalışan bir adamı kulübün içine sokmadığınız için teşekkürler
Ayrıca bu Hacıosman menejer midir Gökdeniz için konuşuyor , Fatih için konuşuyor .
Ne iş yapar bilen var mı
Ben biliyorum..
Kendisi halk diliyle çok iyi bir "yancı"'dır..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Her ne olursa olsun, 1.ligde bir basketbol takımımız var...Bunu sağladığınız için teşekkürler..Bu şehrin ve Trabzonsporluların basketbola olan ilgisini de doğrudan etkileyecektir...Bunun faydalarını ilerleyen yıllarda fazlasıyla göreceğiz buna eminim..Çok önemli bir yatırım yapılmış oldu aslında..Gözden kaçmamalı...
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Her ne olursa olsun, 1.ligde bir basketbol takımımız var...Bunu sağladığınız için teşekkürler..Bu şehrin ve Trabzonsporluların basketbola olan ilgisini de doğrudan etkileyecektir...Bunun faydalarını ilerleyen yıllarda fazlasıyla göreceğiz buna eminim..Çok önemli bir yatırım yapılmış oldu aslında..Gözden kaçmamalı...
Mevcut Trabzonspor yönetimi basketbol şubesini kapatmaya çalıştı uzun süre,teşekkür etmek istiyorsan,
Basketbol için basketbol yöneticilerine teşekkür edebilirsin.
Fazlası ile hakediyorlar.
Zaten bazıları,bir şekilde yönetimden uzaklaşan veya uzaklaştırılan bir önceki yöneticiler.
Son şampiyonlukatn sonra,
Hiçbir katkı yapmadığı halde,
Basketbol şubesinin kendi bulduğu sponsor gelirlerinden extra pay istedi,üstelik Sadri bey...
Yok, illa ben Sadri Şener beye teşekkür edeceğim diyorsan,
Sağlık ekibi için edebilirsin mesela...
ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!
- Yeter Bıktık Ya Aynı Şeyleri Okumaktan , Sizi Feriştahı Gelse Mutlu Edemez , Önce Mutlu Olmayı Öğrenmeniz Lazım ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Mevcut Trabzonspor yönetimi basketbol şubesini kapatmaya çalıştı uzun süre,teşekkür etmek istiyorsan,
Basketbol için basketbol yöneticilerine teşekkür edebilirsin.
Fazlası ile hakediyorlar.
Zaten bazıları,bir şekilde yönetimden uzaklaşan veya uzaklaştırılan bir önceki yöneticiler.
Son şampiyonlukatn sonra,
Hiçbir katkı yapmadığı halde,
Basketbol şubesinin kendi bulduğu sponsor gelirlerinden extra pay istedi,üstelik Sadri bey...
Yok, illa ben Sadri Şener beye teşekkür edeceğim diyorsan,
Sağlık ekibi için edebilirsin mesela...
Hocam neler bildiğiniz ve neler düşündüğünüz önemli değil bu konuda..5 sene önce esamesi okunmayan bir şeydi basketbol...En azından benim haberim yoktu...Şimdi 1. ligde basketbol takımımız var..Kimin emeği geçtiyse teşekkür ederim...Sizin edindiğiniz bilgiler de kusra bakmayın ama bazı gerçekleri zerre değiştiremez...Bu başkan döneminde basketbol takımı kazandık...
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
- Eğer Kıstas Şampiyonluksa Mutlulukta , O zaman Benim İçimin Çürümesi Lazım..
- Ama Sürekli Karanlık Tablo Çizmek , Burdaki Genç Arkadaşları Sürekli Umutsuzluğa İtmek , Aldığımız Galibiyetlerde Yada Kupalarda Sürekli Bi Kötü Yan Bulmak..
- Duran Saatin Bile Günde 2 Defa Doğruyu Gösterdiğini Farzedersek , Bi İnsanın Sürekli Ve Bilerek Yanlış Yaptığını Anlatmaya Çalışmak..
- Ben Bunları Anlayamıyorum , Şu an İyi Yada Kötü Bu Takım Bu Klüp Fena Gitmiyor , Ne Hasan Yener , Ne Şener Umrumda Değil ama Bu Klüpte İyi Şeyler Oluyor..
- Cevat Kol , Halil Şanlı Yada Şu Hiçbirşeyi Beğenmeyen Yerel Medya Türündeki İnsanlar İse Hiç Umrumda Değil..
- Diyorumya Bu Takım Mükemmele Yakın Olsa Cevat Kol İle Halil Şanlı Ne Konuşacak Hiç Bişey Çünkü Yüzleri Olmayacak..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
H.Osmanoğlu Ceyhun Gülselam için "futbolcu değil" demişti..aynen şöyle söylemişti:"dayısıyla tanışırım..onunla konuştum..olmaz ondan dedi..futbolcu falan değil.." bir televizyon programında Ceyhun Gülselam transfer olduğu zamanlar bu sözleri söylemişti..(yeni transferleri eleştiriyordu aklı sıra)
"Dayısıyla konuştum 'olmaz ondan, futbolcu değil' dedi" ha
Allah'a şükredelim amcası, teyzesi, halası ile konuşmamış... Konuşmuşsada açıklamamış
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
H.Osmanoğlu Ceyhun Gülselam için "futbolcu değil" demişti..aynen şöyle söylemişti:"dayısıyla tanışırım..onunla konuştum..olmaz ondan dedi..futbolcu falan değil.." bir televizyon programında Ceyhun Gülselam transfer olduğu zamanlar bu sözleri söylemişti..(yeni transferleri eleştiriyordu aklı sıra)
- Mayıs Aylarında Takımın 1. Olmasını Garanti edebilecek Bi Yapı Varmı Peki..Varsa Buyrun Aydınlatın Bizi..
hacıosmanoğlu değer verdiğim bir insandı ama bu açıklamalarından dolayı gözümde bitmiştir.değil başkan adayı kulübe bile sokulmamalıdır.fatih trabzona gol attığında sevinebilecek kişi trabzonspora başkan olamaz.
haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.
Yorum