Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İlker Akçay
    • 08.07.2008
    • 6094
    • öğrenci
    • İstanbul

Tebrikler ve Teşekkürler hepsine...

Trabzonspor sadece bir futbol veya spor kulübü değil ayrıca Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk sahibi oluşumlarından biridir.

Yorum

• Mehdi
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 28.07.2006
      • 14944
      • Memur
      • Trabzon

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
      getirmişler mi Mehdi?
      Tahmin ettiğim gibi.Hayır

Sağlık olsun.

Tekrar tebrik ediyorum bunu akıl edenleri.Ayaklarına sağlık.
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 61yusuf
        • 11.02.2010
        • 507
        • öğrenci
        • Bursa

güzel ve anlamlı bir z,yaret olmuş
        başkan hoca ve futbolculara teşekkürler

Yorum

• Dursun Kaplan
          • 20.12.2005
          • 18197
          • Ankara

Çok anlamlı bir ziyaret.

Tebrik ediyorum emeği geçenleri.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Atalay
            • 21.07.2004
            • 5079
            • serbest meslek
            • İstanbul

Devamınıda diliyorum...
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• DİNÇ

Muhteşem bir ziyaret....

İşte Trabzonsporumuza yakışan güzelliklerden biri...

Bir güzellik de pazar günü sahada bekliyorum...

Yorum

• Süleyman Eruyar

çok mutlu oldum fotoğrafları görünce,
                başkanıda orda görünce ayrı sevindim,
                süper bir düşünce ve davranış,
                çok teşekkürler..

Yorum

• obastar41
                  • 06.09.2010
                  • 53
                  • Kocaeli

baba başkan seviyoruz seni

Yorum

• bordo61
                    • 24.07.2006
                    • 11964
                    • Kuzey Amerika

Gökdeniz Dönüyor mu?

02 Ekim 2010 / 11:39

İbrahim Hacıosmanoğlu, Gökdeniz'in Türkiye'ye dönüp dönmeyeceğini açıkladı...
                    GÖKDENİZ AVRUPA'DA DEVAM EDECEK

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan Hacıosmanoğlu, Gökdeniz'in Türkiye'ye dönmeyeceğini belirterek, “Gökdeniz, Türkiye'ye dönmeyecek. Rubin Kazan'da 2 sene üst üste şampiyonluk yaşadı. Geçen sezon Barcelona'ya attığı gol nedeniyle kendisine devlet nişanı verdiler. Ama bir yerde iki sene üst üste kaldığınız zaman değişiklik istiyorsunuz. Kendisiyle konuştum. “Türkiye'de top oynamak mümkün değil. Avrupa'da ya da Rusya'da bir kulübe gideceğim” dedi. Türkiye'de her hangi bir takımla anlaşmadı. Galatasaray'la görüşmedi. Daha önceden bir takım temaslar vardı; ama son dönemde bir teklif almadı” dedi.

GÖKDENİZ'İ OĞUZ ÇETİN İSTEDİ MAHMUT ÖZGENER HAYIR DEDİ

Gökdeniz'in milli takıma alınmamasına da tepki gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu, “Oğuz Çetin, Gökdeniz'i Milli Takım'a çağırmayı düşünüyordu; ama Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, “Ben olduğum sürece Gökdeniz milli takıma gelemez” demiş. Üzerinden yıllar geçmiş bir olay nedeniyle Gökdeniz'in milli takıma girmesine engelliyor. Zaten Gökdeniz de bu anlayış olduğu sürece Milli Takım'a gelmek istemiyor. Federasyon başkanına sormak gerekir, bu şike olayları olduğu zaman bu işin bir ayağının Kayseri'de olduğunu herkes biliyor. Ama o zamanki Federasyon başkanı Kayseri bu işin içinde yoktur” dedi. Özgener o zaman o yönetimin içerisindeydi. Hiç içi sızlamadı mı? Bu işin bir tarafını görmezden geliyor. 19-20 yaşındaki bir çocuğun para kaybettiği bir olayda, yanlış yönlendirmeyle bir hatasını gündeme getiriyor. O dönem Mahmut Özgener, bu kararı alan yönetimin içinde bulunmamalıydı. İstifa etmeliydi. Bugünkü tavrıyla çelişiyor. Bu Milli Takım kimsenin özel takımı değil. Hak edenlerin orada olması gerekir” şeklinde konuştu.

FATİH TEKKE ESKİSİNDEN DAHA HIRSLI

Fatih Tekke'nin Mili Takım maçları nedeniyle verilen aranın ardından oynayabilecek duruma geleceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Fatih, Rubin Kazan'da aldığı paranın 3'te biri fiyatına Beşiktaş'a imza attı. Bonservis bedeli ödenmeden Beşiktaş'a gitti. Fatih, eskisinden de daha da hırslı. Kendisiyle hemen hemen her gün birlikteyiz. Sadece alt adalesinde biraz çekme var. Milli Takım arasından sonra teknik direktörü uygun görürse takımında oynamaya başlar” dedi.

ÇARŞI GRUBU FATİH TEKKE İÇİN ÖZEL BESTE YAPSIN

Bu sezonun Tekke'nin sezonu olacağını savunan Hacıosmanoğlu, Çarşı Grubu'nun milli futbolcu için özel beste yapması gerektiğini belirtirek, “Gönlüm Trabzonspor'da olmasını isterdi; ama onun bir hesabı var, kendisini milli takıma almayanlarla, Trabzonspor'a almayanlara. Atacağa gollerle hepsine cevabı verecek. Ben de hangi statta kime gol atarsa atsın ayakta alkışlayacağım. Yıldırım Demiören'e de söyledim. “Guti, Quaresma çok iyi transferler; ama Fatih Tekke'ye değerli olduğunu hissettirdiğiniz zaman çok büyük başarılara imza atacak” dedim. Guti gibi bir ustanın attığı derin paslar ya da Quaresma'nın mükemmel ortalarına Fatih gibi yetenekli bir futbolcu neler yapacak göreceksiniz. Beşiktaş'ta çok başarılı olacak. Çarşı Grubu'ndan rica ediyorum, Fatih'e özel besteler yapsınlar. Fatih'in hem Avrupa'da hem de Türkiye'de üstün performans göstermesini istiyorlarsa ona önemli olduğunu hissettirip, özel besteler yapsınlar. Yılın futbolcusu olur” diye konuştu.

Yorum :

-Hacıosmanoğlu gibi hem samimiyim Trabzonsporluyum diyen , hemde ders vermek için Fatih'i de ortak edip , aklınca ceza vermeye çalışan bir adamı kulübün içine sokmadığınız için teşekkürler

Ayrıca bu Hacıosman menejer midir Gökdeniz için konuşuyor , Fatih için konuşuyor .

Ne iş yapar bilen var mı
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Remzi
                      • 17.09.2005
                      • 7796
                      • Bursa

Kaostan ekmek yiyen birine benziyor..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                        • 05.11.2006
                        • 17600
                        • Memur
                        • Belçika

Huzurevi ziyaretini yeni öğrendim, süper gerçekten. Bizim dedelerden çok fırça yemiştir topçular... xD

Sadri Şener umarım Aralıktada aday olur! (Zaten kazanır !)
                        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 03.10.2010, 12:13.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• poetricus
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 05.09.2004
                          • 11924
                          • Trabzon

Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
                          Öncelikle böylesine hassas ve anlamlı bir davranışın alkışlanması gerekiyor. Düşünen, planlayan, organize ve iştirak eden herkese teşekkürler.

Şimdi de bir hatırlatma:
                          Huzurevi ve Çocuk Yuvası ziyaretlerini başlatan BMN Trabzon'dur. Yönetimimizin sosyal duyarlılık açısndan yıllar sonra da olsa taraftarın seviyesine ulaşması gerçekten göz yaşartıcı. Galiba en önemli sorunlarımızdan biri taraftarın yönetimden daha duyarlı ve geniş ufuklu olması.

Bir hatırlatma daha:
                          Huzurevi ziyareti takım olarak ilk kez Ersun Hoca'nın gayretiyle gerçekleştirilmişti. O zamanlar "Trabzonspor sadece bir futbol takımı değil, sosyal bir değerdir." diyerek futbolcuları topluca Huzurevi'ne götüren Ersun Hoca'nın yanında tek bir yönetici bile yoktu. Şimdi ne oldu da hepsi birden pür-vicdan ve merhamet kesildilerbilen varsa geri gelsin.

Galiba en önemli sorunlarımızdan biri de zihniyet olarak birkaç beden büyük hocaları yemek.

Geç de olsa yapılan şey doğru ve güzeldir. İnşallah bir defaya mahsus kalmaz.
                          Başkan başta olmak üzere ziyaret gerçekleştiren herkee tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.10.2010, 14:43.

Yorum

• ahmetdemircioglu
                            • 02.07.2009
                            • 167
                            • İstanbul

bu anlamlı ziyereti yapıp ordaki dedelerimizin ninelerimizin bir nebzede olsa sevinmelerine katkıda bulununan yonetimimize,teknik kadromuza,futbolcularımıza teşekkurler..ordaki yaşlılarımızı bu sekilde görmek gerçekten bizim içinde büyük sevinc ve mutluluk verici..
                            ÇekİLiN FırtINa GelİYOR...

Yorum

• bordo61
                              • 24.07.2006
                              • 11964
                              • Kuzey Amerika

15K Followers, 188 Following, 522 Posts - See Instagram photos and videos from Kral Domain (@kraldomain)

Videosu burda
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• LazAnisT
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 21.02.2005
                                • 11617
                                • BASIN- YAYIN
                                • İstanbul

Galip geldik.İşler yoluna girmeye başladı.

Yeni istifalar bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...