Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • delikoyun
    • 08.11.2009
    • 2804
    • Serbest
    • İstanbul

kardeşim jaja dan faydalanabilseydik şenol güneş bunu başarabilirdi.ben şenol a güveniyorum bu konuda o zaman takılıp kalmıyalım derim 2.lig deyip geçmeyin fizik gücü ön planda olan bir lig alanzinho ve adrian güçlü değil yerleri dolmak zorunda alanzinho ve adrian 10 milyon euro para verilmiş faydası var mı bir çok maçta zorlanıyoruz alternatifleri üretilmeli bence doğru adım torric jebrin alanzinho sezon sonu sözleşmesi bitiyor.istediği ücret artık zor verilir adrianda sezon sonu böyle oynarsa gönderilir.alternatiflerini bence bu tür oyunculardan oluşturabiliriz emenike de 2.ligde oynadı unutmayın

Yorum

• woollss
      • 04.12.2006
      • 452
      • Bursa

JAJA yı geri getirsinler işte o zaman teşekkür edicem :d
      Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• ferhaTS87
        • 10.05.2007
        • 1288
        • Ankara

Fb ali Yıldırım azizeyi elestirirken diyor napmis klüp için bak Sadri Şener'e iki tane santral yapıyor takimina..

Yorum

• L.Burrows
          • 19.01.2008
          • 547
          • Yazılım
          • İstanbul

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Radyospor'a konuştu..
          Hasan Yener: "Jaja transferinde hocamız Şenol Güneş bir sorun olmayacağını söyledi transfer büyük ihtimalle gerçekleşecek.."

Yener, "Jaja Trabzonspor'a dönmeyi çok istiyor ve eski hatalarını yapmayacağını söyledi. Şenol Güneş ile kötü ayrılmadılar" dedi..

Doğrumudur acaba

Yorum

• Taner Gündoğdu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 05.11.2004
            • 3570
            • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
            • İstanbul

"5 ay önce disiplinsiz davranışları yüzünden teknik direktörümüz tarafından gönderilmiş bir oyuncuyu sadece birkaç taraftarın seyir zevki için transfer etmeyiz" şeklinde bir açıklama yapsınlar görevlerinin sonuna kadar kendilerine minnettar kalacağım
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Y.Çuvalcı61
              • 05.10.2010
              • 355
              • Trabzon

İlk olarak woollss tarafından gönderildi
              JAJA yı geri getirsinler işte o zaman teşekkür edicem :d
              aynen paşam tam onu yazacaktım gelişen haberler üstüne sen yazmışsın bizede imza atmak kalır...
              1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• tarsus

Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’ün, Trabzonspor’a yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Olcan Adın için tarafların anlaşmaya vardığı ve bu akşam Antalya’da yapılacak görüşmenin ardından transferin kesinleşeceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor bu transfer için Trabzonspor’dan 4 milyon Euro talep etti ancak bordo-mavililer 3 milyon Euro + 2 futbolcu karşılığında Gaziantepspor ile anlaşma sağladı.

Antalya’da Gloria Serenity otelde kamp yapan iki takımın yöneticilerinin bu akşam bir araya gelip bu transfere son noktayı koyacakları öğrenildi
                eğer bu haber doğru ise en çok istediğim oyuncu olan olcan yaramıza merhem olacaktır.yanında akıllı söz dinleyen bir jaja olursa çok mükemmel olur.bunları yapsın yönetime en büyük harflerden teşekkür yazacam

Yorum

• Ertuğrul ATALAY
                  • 27.09.2006
                  • 760
                  • Zonguldak

İstanbul takımlarının büyük bir iştahla istediği olcan aalan yönetimimize teşekkürler....

Yorum

• Bordo_MaviM_61
                    • 21.11.2010
                    • 1289
                    • bankacı
                    • İstanbul

Her zaman transfer başarısızlıklarından dem vururuz ya da hakkımızı aramadıklarından.
                    ANCAAAK TFF NİN TÜRLÜ CEZALARINA RAĞMEN..
                    Kupamızı istiyoruz diye haykıran veee

Volkan Şen ve Olcan Adın gibi çok önemli iki yerli oyuncuyu bize kazandıran..

YÖNETİMİMİZE TEŞEKKÜÜRRRRRLERRR..

Yorum

• Gökhan Koç
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                      • 4725
                      • Mühendis
                      • İstanbul

Fatih Tekkeyi transfer etmedi diye, yönetimi çok eleştirdim, halen o durumun hatalı olduğunu düşünüyorum.

Ama,

Şike mevzuunda bizi utandırmadığı için,

Kendi kariyerlerini ve popülaritelerini riske edip klübün geleceğini ipotek edecek transferler yapmadıkları için,

Gelir ve gider analizlerini çok sağlıklı yapıp, gelir artırıcı sayısız çalışmayı başarıyla sonuçlandırdıkları için,

Televizyonlara çıktıklarında kendilerini küçük düşürecek konuşmalar yapmadıkları için,

Diğer koyunlar gibi birilerinin peşinden gitmedikleri için,

Çok sınırlı imkanlar dahilinde, çok pis ortamlarda bana sayısız gurur yaşattıkları için,

Çooooook teşekkür ederim,

Bu kadar doğrunun yanında artık fatih mevzuu da kapanmıştır benim için, almadılarsa vardır bi bildikleri
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• SEDAT
                        • 13.07.2009
                        • 20950
                        • Amele
                        • Sakarya

* Şu süreçte gördük ki gerçekten dik durmuşuz. Sayenizde başımız dik geziyoruz. Teşekkürler Yönetim...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gökçebey
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 09.06.2004
                          • 15059
                          • Kamu
                          • Trabzon

Organik, tertemiz, helal şampiyon TRABZONSPOR. Bize bu gururu yaşatan başta başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkürler.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Faik Yılmaz
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 01.09.2004
                            • 26228
                            • Trabzon

Eleştirmesini bildiğimiz gibi iyi icraatlarda kutlamasınında biliriz....

Tebrikler Başkanım.....

1- Bizi bu şike pisliğine bulaştırmadığın için ;

2- Bembeyaz aksüt gibi şampiyonluğumuz için.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 28TS61
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 03.08.2006
                              • 18701
                              • Almanya

pislige bulasmadiginiz icin helal olsun

Yorum

• .....

Teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...