Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih Öztürk
    • 03.10.2007
    • 24989
    • Lojistik
    • İstanbul

96 kadrosunu Sadri Şener kurmadı.bu yalandan sıyrılın artık.kadronun temelleri 1988-89 yılında atıldı.Sadri Şener,Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında Asbaşkandı.96 kadrosunda Ünal,Hami,Ogün,Abdullah,Orhan,Soner ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncu çok önceden vardı.Başkan Sadri Şener Şota,Tolunay,Orhan Kaynak gibi yıldız oyuncuları alarak takıma ivme kazandırdı.o kadronun kurulmasında Rahmetli Başkan Mahzar Afacan dahil herkesin katkısı vardır.

Sözün özü.kardeşim bu Trabzonsporda kimse sevmesede Özkan Sümerde değerdir,Mehmet Ali Yılmazda,Sadri Şenerde.bugün ortada yanlış hamleler varmıdır evet vardır ve üzerinde konuşulduğu zaman,yönetim eleştirildiği zaman hemen namlunun ucunu 12-15 sene önceye çevirmeyi bırakalım.bugün yönetimin türlü yanlışlarına rağmen görevinin başında kalmalıdır.destekse destek.buradayız.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Misafir

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
      @Peacesilver

Birilerine akıl vermeden önce uslubuna bir bak istersen....

takım elbiseli haline bakınca efendi bir adam görünüyorsun ama konuştuğun kelimeler ile resmin hiç uyuşmuyor doğrusu.....
      Arkadaşım seninde resmine bakınca bir filozof/düşünür'e benziyorsun ancak hiç düşünmeden negatif eleştiriyorsun

Üslubum gayet yerinde.Haddimi aşan birşeye rastlamadım

Futbolun kurtuluş savaşı yaşadığımız şu günlerde bizi birbirimize düşürecek her söze sonuna kadar KESİN diyeceğim

Yorum

• Misafir

İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi
        96 kadrosunu Sadri Şener kurmadı.bu yalandan sıyrılın artık.kadronun temelleri 1988-89 yılında atıldı.Sadri Şener,Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında Asbaşkandı.96 kadrosunda Ünal,Hami,Ogün,Abdullah,Orhan,Soner ve aklıma gelmeyen bir çok oyuncu çok önceden vardı.Başkan Sadri Şener Şota,Tolunay,Orhan Kaynak gibi yıldız oyuncuları alarak takıma ivme kazandırdı.o kadronun kurulmasında Rahmetli Başkan Mahzar Afacan dahil herkesin katkısı vardır.

Sözün özü.kardeşim bu Trabzonsporda kimse sevmesede Özkan Sümerde değerdir,Mehmet Ali Yılmazda,Sadri Şenerde.bugün ortada yanlış hamleler varmıdır evet vardır ve üzerinde konuşulduğu zaman,yönetim eleştirildiği zaman hemen namlunun ucunu 12-15 sene önceye çevirmeyi bırakalım.bugün yönetimin türlü yanlışlarına rağmen görevinin başında kalmalıdır.destekse destek.buradayız.

96 kadrosunu "Sadri Şener ve ekibi" kurdu. Tekrar belirtiyorum. Kadro kurmak takıma 25 tane futbolcu almak demek değildir.

Kadro kurmak mevcut sisteme doğru oyuncu,teknik direktör ve yöneticiler ile birlikte doğru koordinasyonu sağlayıp bunları yönetebilme becerisidir.

Taki Sadri Şenerin şirketleri iflas edip kulübe 25 milyon USD hibe edene kadar.Daha sonra görevi asbaşkan Faruk Özak devraldı.

Bunuda "Sadri Şener ve ekbi" başarmıştır 7-1 lik BJK hezimetlerinden takımı zirveye çıkarmıştır.

"Yalan" ağır bir itham özellikle o yönetim kurulunda aktif çalışan birinin epey bir "yakını"(özür dileyerek belirtmek zorundayım) için diyelim.

Yorum

• Fatih Öztürk
          • 03.10.2007
          • 24989
          • Lojistik
          • İstanbul

İlk olarak PeaceSilver tarafından gönderildi
          96 kadrosunu "Sadri Şener ve ekibi" kurdu. Tekrar belirtiyorum. Kadro kurmak takıma 25 tane futbolcu almak demek değildir.

Kadro kurmak mevcut sisteme doğru oyuncu,teknik direktör ve yöneticiler ile birlikte doğru koordinasyonu sağlayıp bunları yönetebilme becerisidir.

Taki Sadri Şenerin şirketleri iflas edip kulübe 25 milyon USD hibe edene kadar.Daha sonra görevi asbaşkan Faruk Özak devraldı.

Bunuda "Sadri Şener ve ekbi" başarmıştır 7-1 lik BJK hezimetlerinden takımı zirveye çıkarmıştır.

"Yalan" ağır bir itham özellikle o yönetim kurulunda aktif çalışan birinin epey bir "yakını"(özür dileyerek belirtmek zorundayım) için diyelim.
          Yönetimde yakının olabilir.ama ben eski kadrolara ve başkanlarına bakınca Sadri Şenerin bu kadroyu kurduğunu göremiyorum.gir Trabzonsporun resmi sitesine,hangi dönem hangi futbolcular takıma kazandırılmış görürsün.birde Sadri Şener başkanın kulübe hibe ettiği paranın 25 milyon dolar olduğu nerede yazıyor?benim 15 yıldır bildiğim rakam,Başkanın kendi ağzından 7-8 milyon dolardı...

Ayrıca takım kurmak demek 25 tane oyuncu almak demek değildir demişsin.bugün Trabzonsporun 4 senede alıpta doğru dürüst oynatmadan gönderdiği oyuncularıda biliyorsun değilmi?
          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 24.07.2012, 13:47.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Necat Ulusoy

ne oluyor burda ortalık karışmış birbirinize girmişssiniz

böyle bir zamanda yakıştıramadım sizlere

enerjimizi şike mücadelesine harcama zamanıdır, gerisi BOŞ !!!
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Faik Yılmaz
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 01.09.2004
              • 26228
              • Trabzon

İlk olarak PeaceSilver tarafından gönderildi
              Arkadaşım seninde resmine bakınca bir filozof/düşünür'e benziyorsun ancak hiç düşünmeden negatif eleştiriyorsun

Üslubum gayet yerinde.Haddimi aşan birşeye rastlamadım

Futbolun kurtuluş savaşı yaşadığımız şu günlerde bizi birbirimize düşürecek her söze sonuna kadar KESİN diyeceğim
              Uslubum iyidir diyebiliyorsanız söylediklerinizde normal geliyorsa size daha söyleyecek lafım yok benim....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Misafir

Teşekkürler Sadri Şener ve Yönetim Kurulunun tüm üyeleri..Hatalarınız olsada niyetiniz ve vizyonunuzdan hiç bir zaman şüphe etmedik.

Yorum

• TekfurÇayır 61
                  • 19.07.2011
                  • 5843
                  • İstanbul

Başkanım, Sadri Şener adının anıldığı, Sadri Şener adının geçtiği heryerde şikebahçenin şikeleri akla geliyor, tarlalar akla geliyor, işçiler akla geliyor, ekinler akla geliyor, kupa hırsızlığı akla geliyor, Trabzonspor'un tertemiz 82 puanı akla geliyor.

Süreçte adınızın temsil ettiği, adınızla özdeşleşen anlamlar, değerler için teşekkürler.

Sadri Şener adını unutturmak, silmek, gündemden düşürmek isteyenlere karşı, sürecin sonuna kadar yazacağız;

SADRİ ŞENER, SADRİ ŞENER, SADRİ ŞENER.......
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Murat Acar

history_man ‏@tarih_adam
                    Sadri Şener istifa ederse, Başbakan Spor bakanı AY ve bilumum şikeciler milli bayram ilan ederler. Hep birlikte bayramı kutlarız artık.

Aç Kapat Yanıtla RetweetlendiRetweetle
                    Sil
                    Favorilere eklendiFavorilere ekle

Bu konuda çok haklı bu adam
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Gökhan Koç
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                      • 4725
                      • Mühendis
                      • İstanbul

Emre belozoglunu transfer etmediginiz icin tesekkur ederim.

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ibo61
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 07.06.2004
                        • 1052
                        • Almanya

Sadri Şener Yıkılmaz , yanlis yapabilir ama kahpelik yapmaz!!!!
                        Kulübe temlik koymaz, şikecilere kendi kanalinda Pontusspor dedirtmez!!!!!

Her zaman yanindayim SADRI BASKAN!!!!!!
                        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                        TRABZON / AYASOFYA MAH.
                        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Harun Karadeniz
                          • 17.06.2008
                          • 3560
                          • Bilgisayar Operatörü
                          • İstanbul

Bu adam sadece yöneticilerinin kurbanı olur.
                          HAMSİ
                          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Gökhan Koç
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                            • 4725
                            • Mühendis
                            • İstanbul

Şerefimizi pazarlik masalarinda sermaye yapmadiğiniz icin tesekkur ederim.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gökhan Uzun

Bence üstlerinde bu kadar baskı ve kadroda bu kadar zafiyet varken sırf taraftar istiyor diye (bence de gerekli orası ayrı bir konu) uyum sağlayıp sağlayamayacağı belli olmayan bir oyuncuya 8 milyon Euro vermedikleri için teşekkür ederim..
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Gökhan Koç
                                Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                                • 4725
                                • Mühendis
                                • İstanbul

Hizmet askiyla kulaklarinizi yersiz elestirilere kapattiginiz icin tesekkurler.

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...