Yönetime Yönelik Teşekkürler...
Daraltma
X
-
Şike sürecinde boynumuzu bükmediğiniz için tüm yöneticilerimize tek tek teşekkürler.Trabzonsporluluk asalettir.isyandır.devrimdir.şimdi transfer vakti.takviyeler güçlü olsunki bu itleri sahadada ezelim.tıpkı 2010-2011 sezonunda olduğu gibi.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Onur,şeref,namus gibi insani duygular alkışlanmaya başlandıysa o toplumdaki kirlilik ve adaletsizliğin boyutları nerelere ulaşmıştır.Varın hesaplayın !
Temelini attıkları kadroyla,yeni kurulan bir ekibin şikesiz şaibesiz ancak 3 yılda oturup,
şampiyonluk alabileceğini de bilimsel olarak kanıtladıkları için teşekkürler.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
Anlımız'ı AK , Başımız'ı DİK tuttuğunuz İçin Teşekkürler..
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.Yorum
-
* Eleştiri iyidir iyi şımartmayalım lütfen ! Hem ne yaptılar'ki teşekkür ediyoruz zaten yapması gerekenleri yapmışlar !!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Sizin yanlış bir söyleminiz olduğunu hatırlıyorum
ama karadeniz insanın sivri çıkısı işte
aslında sevincimizde ortak üzüntümüzde umarım 29 yıldır sağlayamadığımız bütünlüğü bu yıl sağlayıp artık şöyle kanlı canlı 8. şampiyonluğu kutlarız
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞYorum
-
* Onun için içeri girdik artık unut bence, yeri geldimi kulak çekilmeli
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Teşekkürler Sadri Şener Yönetimi...."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "Yorum
-
Oyunlara gelip kendi degerlerimizden taviz vermememiz gerektigine inaniyorum. Elestiri herzaman olmali, basariyi getirende budur, ancak teraziye konuldugunda tesekkurun daha agir bastigina sanirim hepimiz hemfikiriz dolayisiyla üstlerde olmasi gereken basliginda bu baslik olmasi gerektigine inaniyorum. Kurumsallasma adina yapilan olumlu icraatler, siradan anadolu takimindan tekrar gündem belirleyen takim olmamiza ve her yil Avrupada sahne almamiza sebep olanlara karsi hiç degilse tesekkürü esirgemesek. Hele hele elestirme sebepleri Selçuk, Egemen ve Burak gibileri olmasi dahada kötü. Of'lu olmama ragmen bizleri Of lu yöneticilerden kurtaran birine nekadar tesekkur etsem az.Yorum
-
Burak'ı Selçuk'u Egemeni Jajayı Umutu Ceyhunu Engini sattığınız için teşekkürler....Boşu boşuna sırtımızda yüktü yatarak para kazanan adamlardı hepsi.....Teşekkürler yönetim
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum