Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rıdvan KAKIŞIM 1982 trabzon faroz istanbulda yaşayan aşırı dozda holiganlık seviyesinde trabzon ve trabzonspor bağımlısı
    bi adamım 2001-2004 yılları arasında trabzon fatih eğitim fakültesinde uni-ts oluşumunda bi takım organizasyonları kampüste organize ettim bunun dışında 1996 yılına kadar sülale erbabının kurmuş olduğu şimdi adını vermek istemiyorum çünkü yeniden yapılandırmak adına düşüncelerim var oluşumdaydık uzun lafın kısası doğduk bordo mavi ölecez bordo mavi bu arada (ÇAKIR ve CAN kardeşlerimle akrabalık babında bi bağımızda bulunmakta) yukarıda yazdığım bazı satırlar rekabet içerisine girme eğilimi olarak algılanmasın neyse son olarakta matematik asla yalan söylemez 61>34 kendini büyütenlere duyrulması dileği ile......
    Merhaba hosgeldin

Kakisim'lar bu gidisle Cubukcu'lari gecicek gibi ...bikac kisilik takviye yapmamiz gerekiyor galiba
    Futbol taraftardır!

Yorum

• Yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiler.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü ;)

Yorum

• aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Merhaba ben Turgay.Trabzon Beşikdüzündenim.istanbulda ikamet ekmekteyim.sürekli bmn yi takip ediyordum.Hepiniz değerli insanlarsınız ve iyikide varsınız.

Yorum

• yani gelen arkadaşlarımızın hepsine hoşgeldiniz diyorum
            Dallas Mavericks
            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Herkese Merhabalar..Ben Nazlı..Trabzonluyum,Ankara Üniversitesinde okuyorum...Böyle güzel bir sitede olmaktan da çok mutluyum ...
              İyi ki Varsın, İyi ki Sevmişim Seni Birtanem...

Yorum

• nazlıcım hoşgeldin canım... Ben de gazideyim
                BMN Ankara Tsiraları olarak seni burada görmek beni çok mutlu etti...

çok içten çok mutlu ve çok samimi bir hoşgeldin diyorum... organizasyonlarımızda görüşmek dileği ile canım...
                *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Nazlı hoşgeldin. En kısa zamanda BordoMavi.Net'in Ankara'daki organizasyonlarında tanışmak dileğiyle Ankara Tsira Show yakında
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü ;)

Yorum

• İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adım hakan trabzonluyum ve trabzonsporluyum
                    Trabzon/ Beşikdüzü/İstanbulda ikamet ediyorum
                    Meslek:avukat
                    ve herkese merhabalar güzel site özellikle organizasyonlara bayıldım..
                    Bu organizasyonlara iştirak etmek için ne yapmak lazım nasıl haberimiz olacak valla yeniyim bilgi verilirse özel vs.. sevinirim saygılar..

Son söz şampiyon Trabzonspor

abi sende hoşgeldin aramıza ve ailemize. organizasyonlar genel yani bu sayfadan duyrulur. katılmak için sadece geliyorum demek yeterlidir.

Yorum

• Merhaba
                      Adım Uğur
                      Nüfüs kağıdımda Rize yazar ama gönül kimliğime bakınca Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu olduğum görülür.
                      Saygılar sevgiler
                      Doğada kaç renk vardır? Herkes için 7, bizim için sadece 2, Bordo ve Mavi

Yorum

• İlk olarak Galeni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merhaba
                        Adım Uğur
                        Nüfüs kağıdımda Rize yazar ama gönül kimliğime bakınca Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu olduğum görülür.
                        Saygılar sevgiler

hoşgeldin....
                        inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• Hoşbuldum
                          Doğada kaç renk vardır? Herkes için 7, bizim için sadece 2, Bordo ve Mavi

Yorum

• yeni kayıt olan bütün üyeler hepiniz bordomavi.net'e hoşgeldiniz..umarım burada güzel günler geçirirsiniz

Yorum

• Selam arkadaşlar bordo mavi net'e yeni katıdım.. Bursa'da yaşıyorum öğrenciyim..
                              Memleket'im Trabzon görüşmek üzere.
                              En son TS61AYKUT tarafından düzenlendi; 12.02.2009, 18:36.
                              Bmn| Bursa
                              Trabzonspor'lular birliği

Yorum

• Hoşgeldin Kardeşim Bu Sıcak Aileye...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim