İlk olarak TS61AYKUT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
HerkEsE sELam KarDEşLeRİM..Daha Önceden de Sitede Aktiftim fakat İş güç OkuL v.s uzak kaldım fakat tekrar aranızdayımm.Herkese tekrar seLamlar umarımm ii vakit geçiririm.GERÇİ trabzonunm Konu Oldugu Ortak bir Noktada Mutsuz Olmak gibi Bir Lüks yok ki =)) İİİ FORUMLARb.O.r.D.o = m.A.v.İ E.m.S.a.L.io.L.m.A.Y.a.NSeVgi...
Yorum
-
s.a. kardeşlerim.
ben istanbul maltepeden murat köse. 28 yasındayım. inşaat mühendisiyim evli ve bir kız çoçuk sahibiyim.
trabzonsporda benim için çok değirlidir. en son fener mçındaydım kısmetse beşiktaş macınada gidicem . herkese selamlar saygılar.1967' den beri olduğu gibi
SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!
Yorum
-
İlk olarak İko61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkEsE sELam KarDEşLeRİM..Daha Önceden de Sitede Aktiftim fakat İş güç OkuL v.s uzak kaldım fakat tekrar aranızdayımm.Herkese tekrar seLamlar umarımm ii vakit geçiririm.GERÇİ trabzonunm Konu Oldugu Ortak bir Noktada Mutsuz Olmak gibi Bir Lüks yok ki =)) İİİ FORUMLARİlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles.a. kardeşlerim.
ben istanbul maltepeden murat köse. 28 yasındayım. inşaat mühendisiyim evli ve bir kız çoçuk sahibiyim.
trabzonsporda benim için çok değirlidir. en son fener mçındaydım kısmetse beşiktaş macınada gidicem . herkese selamlar saygılar.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
.....
İlk olarak Trabzon's Boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadım ABDULLAH VELİOĞLU,Ankara da oturuyorum ama Trabzonluyum ve TRABZONSPOR lu yum.site çok güzel bu arada...yaşım 13
İlk olarak dwaynewade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmim Erman, İstanbul'da yaşıyorum 22 yaşındayım,Ersun Yanal hayranıyım.Beklenen şampiyonluğa bu sezon ulaşılacağına inanıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum