Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS61AYKUT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selam arkadaşlar bordo mavi net'e yeni katıdım.. Bursa'da yaşıyorum öğrenciyim..
    Memleket'im Trabzon görüşmek üzere.
    Aykut abi'cim hoşgeldin devamlı faal olman dileğiyle.
    Bmn|Bursa
    Trabzonspor'lular Birliği
    ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• HerkEsE sELam KarDEşLeRİM..Daha Önceden de Sitede Aktiftim fakat İş güç OkuL v.s uzak kaldım fakat tekrar aranızdayımm.Herkese tekrar seLamlar umarımm ii vakit geçiririm.GERÇİ trabzonunm Konu Oldugu Ortak bir Noktada Mutsuz Olmak gibi Bir Lüks yok ki =)) İİİ FORUMLAR
      b.O.r.D.o = m.A.v.İ E.m.S.a.L.i
      o.L.m.A.Y.a.N
      SeVgi...

Yorum

• s.a. kardeşlerim.
        ben istanbul maltepeden murat köse. 28 yasındayım. inşaat mühendisiyim evli ve bir kız çoçuk sahibiyim.

trabzonsporda benim için çok değirlidir. en son fener mçındaydım kısmetse beşiktaş macınada gidicem . herkese selamlar saygılar.
        1967' den beri olduğu gibi
        SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Merhaba arkadaşlar Trabzondan geldim aranıza ktü iktisat öğrencisiyim umarım iyi vakit geçiririz..

Yorum

• İlk olarak İko61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HerkEsE sELam KarDEşLeRİM..Daha Önceden de Sitede Aktiftim fakat İş güç OkuL v.s uzak kaldım fakat tekrar aranızdayımm.Herkese tekrar seLamlar umarımm ii vakit geçiririm.GERÇİ trabzonunm Konu Oldugu Ortak bir Noktada Mutsuz Olmak gibi Bir Lüks yok ki =)) İİİ FORUMLAR
            İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            s.a. kardeşlerim.
            ben istanbul maltepeden murat köse. 28 yasındayım. inşaat mühendisiyim evli ve bir kız çoçuk sahibiyim.

trabzonsporda benim için çok değirlidir. en son fener mçındaydım kısmetse beşiktaş macınada gidicem . herkese selamlar saygılar.
            Hoşgeldiniz...
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz..

Yorum

• Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
                Dallas Mavericks
                .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• adım ABDULLAH VELİOĞLU,Ankara da oturuyorum ama Trabzonluyum ve TRABZONSPOR lu yum.site çok güzel bu arada...yaşım 13
                  ~~Kim Ne Derse Desin...Bu SeNe ŞAMPİYON TRABZON~~ÖLÜMÜNE SENİNLE ŞANI BÜYÜK TS~~

Yorum

• İsmim Erman, İstanbul'da yaşıyorum 22 yaşındayım,Ersun Yanal hayranıyım.Beklenen şampiyonluğa bu sezon ulaşılacağına inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Trabzon's Boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adım ABDULLAH VELİOĞLU,Ankara da oturuyorum ama Trabzonluyum ve TRABZONSPOR lu yum.site çok güzel bu arada...yaşım 13
                      Kardeşim hoş geldin.
                      İlk olarak dwaynewade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İsmim Erman, İstanbul'da yaşıyorum 22 yaşındayım,Ersun Yanal hayranıyım.Beklenen şampiyonluğa bu sezon ulaşılacağına inanıyorum
                      Erman hoşgeldin. Burası bir aile gibidir. Çok beğeneceğine eminim. Nice bmnli seneler

Yorum

• İdris AYDIN 1983 model Maçka doğumluyum Trabzon da yaşıyorum.

Yorum

• bende geldim Trabzonumun yanında olna bu güzel insanların arasına hepinize İzmitten selamlar...
                          !!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar keyifli formlar dikkat edin bagımlılık yaratır

Yorum

• ayşicim hoşgeldin canım
                              izmitten yoğun bir TSira katılımı oldu bu sıralar

TSİra bölümümüze bi uğrarsanız seviniriz

yeni gelen diğer renkdaşlar... sizler de hoşgeldiniz
                              *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• lazkızı trabzonspor u tutmak zaten hastalık bagımlı olmaya gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X