Allah seni bildiği gibi yapsın hoşgeldin Sefa ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkul yüzünden nete giremeyip,her maç ardından keşke bmn de olsam da yorum yapsam diye azap çektiğim,acaba neler oluyor forumda diye merak ettiğim,keşke daha çok vaktimi TSlilerle burda geçirsem diye üzüldüğüm,ama her şeye rağmen burda olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum...Buraya ilk üye olduğumda yazmamıştım galiba,şimdi yazayım sorun yok...Bordo mavi olan herkese selam olsun
Tam 6 aydır buradayım.
Çok kısa zaman olmuş ama bana yıllar gibi geldi
Yorum
-
İlk olarak yaziciselim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelim Yazıcı
25 Eylül 87 TRABZON-of- ZİSİNO doğumluyum..
Adımı dedem yayladan sigara kağıdına yazıp köye yolladı.. Bu yüzden dedeme burdan tekrar teşekkür ediyorum
4 Yıldır İstanbul'da yaşıyorum (malesef)
Şenol Güneş ve Muhlama hastayım..
Ayrıca Of'lu değil TRABZON/ofluyum..
Hoşgeldin Selim kardeşof'lu değil Trabzon/Oflu'yum demen de çok hoş
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
İlk olarak yaziciselim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelim Yazıcı
25 Eylül 87 TRABZON-of- ZİSİNO doğumluyum..
Adımı dedem yayladan sigara kağıdına yazıp köye yolladı.. Bu yüzden dedeme burdan tekrar teşekkür ediyorum
4 Yıldır İstanbul'da yaşıyorum (malesef)
Şenol Güneş ve Muhlama hastayım..
Ayrıca Of'lu değil TRABZON/ofluyum..İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Selim kardeşof'lu değil Trabzon/Oflu'yum demen de çok hoş
Bunu söyleyen (Trabzon/Of) ilk Of'lu seni gördümBu arada aramıza hoşgeldin...
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Herkese selam,
Adım Yeşim. Bu başlığa geç yazanlar arasında sanırım rekor bende. Yanılmıyorsam 2004 yılından beri buradayım ama nedense bugün yazasım geldi. Hemen her gün siteyi okuyucu olarak ziyaret ediyorum. İyi bir okurum ama iyi bir yazar olduğum söylenemez. Mesaj sayım o yüzden bu kadar düşük. Siz beni tanımasanız da ben bi çoğunuzu kişilik analizi yapacak kadar iyi tanıyorum. Yani biri sizi gözetliyorUmarım en kısa zaman da birlikte şampiyonluk kutlarız.
En son Jade tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 18:13.eski nick "1461@61"
Yorum
-
selam adım cevahir önder hazır ist-pendik teyim yaşım 36 bekarım)( site ilk açıldığı zamanlardaki perfect storm yine benim ) bilenler bilir. uzun bi aradan sonra kesin dönüş yapıcam sanki. tanıdık tanımadık herkese selam. ha bu arada gurbetçi gençlerin eski bir üyesiyim. ömer in kardeşi desem daha rahat tanırsınız. bakmayalı,uzak kalalı çok büyümüş. maaşallah tanıyamadım forumu
daha bakmadım gerçi yaa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum