Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazutkopat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ......

Arkadaslar bu arada bir sorum da olcak sizlere... Benim profilde bir resmim var bunu bir turlu goruntuleyemiyorum..Acaba neden
    Öncelikle tüm yeni arkadaşlarımızla birlikte siz de hoşgeldiniz.

Profil resmi ile avatar farklı şeyler. Siz sanırım aynı resmin avatar olarak görünmesini istiyordunuz, bunu düzenledim. Eğer yanlış anlamışsam bana ya da Forum Yöneticisi arkadaşlarıma ulaşabilirsiniz.

Belki arada hatırlatmakta fayda var:

- Forum Yöneticisi arkadaşlarımız Koyu Mavi renkli kullanıcı adıyla gördüğünüz arkadaşlarımızdır. Forum düzeni ile ilgilenmek onlara aittir.

- BMN Yönetim Kurulu Üyelerini ise Koyu Bordo olarak görüyorsunuz.

Bir de tüm yeni gelen arkadaşlardan ricamız var:

- Organizasyonlarımızdan üyelerimizi haberdar ettiğimiz bir SMS ağımız var, ona kayıt olabilirsiniz. Bunun için Badaloğlu kullanıcı adlı yöneticimize özel mesajla ulaşabilirsiniz.

- Kötü günlerimizde birbirimize destek olmak amacıyla tuttuğumuz bir de Kan Bankamız var. Ona da kayıt olabilir, zorda kalmış kişilere yardımcı olmamıza vesile olabilirsiniz. Bunun için de Organizasyonlar Bölümü'ndeki sabit başlığımız olan BMN Kan Bankası başlığına kayıt olabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

Önce ve Sadece TRABZONSPOR! demeyi düstur edinmiş BMN'ye hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

:meşale1:
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• :meşale1:BEN ETEM YAŞ 29 GÜMÜŞHANE -KELKİTLİYİM BALIKESİRDE İKAMET EDİYORUM

Yorum

• Aslında yeni değilim ama

Ahmet Salih Çakmakçı, yaş 21 Trabzon akçaabatlıyım, istanbul kumburgazda oturuorum.

İstanbul teknik inşaat müh son sınıf öğrencisiym, herkeze selamlar
        Övünmek gibi olmasın ama Trabzon / Akçaabat'lıyız.
        http://img199.imageshack.us/img199/1782/n59znz.jpg

Yorum

• İlk olarak lazutkopat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Kemal Kadi
          Hollanda da yasiyorum. Ogretmenim. 1971 Trabzon Macka dogumlu yum....
          İlk olarak Her_Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selam arkadaşlar adım levent bilgisayar programcısıyım 22 yasındayım samsunda yasıyorum.Bu güzel yapı içinde sizlerle beraber olup trabzonsporumuza destek vermek büyük bir gurur...Bende artık bmn olarak aranızdayım..
          İlk olarak Hemsinli_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          slm ben bülent ankara da yasıyorum ön muhasebeclyim aslen RİZE li olup TRABZONSOR u gönülden destekleyenlerdenim saygılar...
          Hemşo hoşgeldin

İlk olarak ander61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1984 ankara doğumluyum.Ankara'da yaşıyorum.sitedeki herkes gibi fanatik trabzonsporluyum.ofluyum.mesleğim teknisyen.Ankaradaki BMN üyeleriyle tanışmak istiyorum.
          İlk olarak hüseyin atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sevgili trabzonsporlu arkadaşlar aranızdan olmakdan çok mutluyum sizle en kısa zamanda tanışmak isdiyorum

ben halil atalay abisiyim

hüseyin atalay
          mobilya işleri yapıyorum
          b.çekmece oturuyorum
          İlk olarak cemilts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merhabaLar yeni üyeyim sizlerin arasına katıLmıs oLmaktan mutLuLuk duyarım adım cemil trabzon vakfıkebirLiyim..Koyu trabzonsporLuyum..
          İlk olarak Adnan Çepni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhaba Arkadaşlar, Ben Adnan ÇEPNİ, Gerçekten çepniyim, çepni soyundan gelirim, çokk koyu ve Fanatik TRABZONSPORLUYUM, Trabzonun Vakfıkebir İlçesindenim. Hebiniz ile tanışıp sizlerle birlikte güzel vakit geçirmek, takımımız hakkında yararlı olmak istiyorum.
          Esen kalın
          İlk olarak mahitap2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          merhabalar arkadaşlar adım fatih aranıza kanada dan katılıyorum aslında siteye üye olalı uzun bir zaman olmuştu fakat fırsat bulup giremiyordum sonunda girebildim aslen trabzon çaykaralıyım eğitim için kanada ya geldim ve hepinize selamlar iyi geceler
          İlk olarak akgunnuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          meraba ben akgun nuhoğlu trabzonun hayrat ilçesindenim istanbulda yaşıyorum 2003 yılında ktü iktisattan mezun oldum
          İlk olarak secobettin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selam BMN liler.yakın bi zamanda buraya üye olmuştum artık aktif olarak giriyorum.bu arada acemilik çekersem yardımlarınızı sevinerek kabul edebilirim.aslında buraya çok sevgili eski patronum selazurlu ismail bey sayesinde üye oldum umarım ilgilentiğim tek forum olarak burda iyi vakit geçiririm.bu arada dipnot:futboldan çok basketle ilgileniyorum
          Esra bir sen eksiktin,şimdi BMN tamamlandı

İlk olarak S. MURAT ÇAVGA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tüm taraftarlarımıza selamlarımı iletiyorum. Av. Sabri Murat Çavga
          Muratım,sevgili dostum hoşgeldi

İlk olarak [İTÜ]Ahm3t tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslında yeni değilim ama

Ahmet Salih Çakmakçı, yaş 21 Trabzon akçaabatlıyım, istanbul kumburgazda oturuorum.

İstanbul teknik inşaat müh son sınıf öğrencisiym, herkeze selamlar
          Tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bende yeni geldim,ismim nickde yazıyo zaten.İstanbulda oturuoyrum ama SÜRMENE'liyim
            ''Fenerbahçenin amblemi neden yuvarlak?''

Yorum

• BMN Ailesine hepiniz Hoşgeldiniz ..
              bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Teşekkürler
                ''Fenerbahçenin amblemi neden yuvarlak?''

Yorum

• selam

selami aleyküm...
                  adım Tolga. Trabzonluyum, Trabzonda yaşıyorum, Trabzonsporluyum...
                  herkese inat, alayına inat, her zaman her yerde Trabzon

Yorum

• Adım Mithat Malatyada oturuyorum Fanatik bir trabzonsporluyum
                    Beni aranıza alırsanız sevinirim
                    DİVANE AŞIK GİBİ...

Yorum

• 1 senedir üye idim ama sadece yazılanları takip ediyordum. Artık forumlarda sık sık karşılarız. 34 mekan 61 vatan.

sevgilerle
                      Hasretimizsin, şanımız şerefimizsin
                      Sen sadece bir şehrin değil
                      Koskoca anadolunun en içten gelen sesisin

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Alemin kralindan tum trabzonsporlulara ve gurbetcilere sevgiler saygilar!

ADIM OSMAN AYDIN

AZERBAYCANDA YASIYORUM TRABZONLUYUM

bordomavi.net'i tesadufen sondakika haberi ararken haberler.com haberinizi gordum ve uye oldum.
                          En son kral61kral tarafından düzenlendi; 12.10.2008, 10:49.
                          BIZ TRABZONLUYUZ
                          Susarsak gunes dogar.Konusursak ay yanar. Isyanimizda KIYAMET KOPAR!!!!

Yorum

• Merhabalar. Ben Ersen.Kayseriliyim.Öğretmenim ve muş ta gorev yapıyorum.buraya üye olmam da trabzon lu yardımsever bir iş adamı olan İsmail beye çok çok teşekkurler ediyorum.aklınızda soru işareti kalmış olabılır. okuluma sağolsun çok yardımı oldu.bende beşiktaşlıydım ama artık bordo maviliyim. daha ligin başındayız yattara gitmeseydı iyi olur derken,inşallah bu sene şampıyonluğu biz alırız.gokhan ünaldan da çok şey beklıyorumayrıca.

Yorum

• Ben mehmet ankaralıyım fanatık bır trbazonspor luyum izmit te görev yapıyorum yaş 30

Yorum

• Her geçen gün ailemize yeni birileri katılıyo.
                                Tam olarak bu ailede kaç kardeş olduk sayamadım.
                                Ne güzel gittikçe büyüyoruzz.
                                Herkes hoşgeldiii.
                                Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim