Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni gelen arkadaşlar Bmn Ailesine hoş geldiniz.

Yorum

• kayit oldugumdan beri bu basligi ariyordum adim cem viyanada yasiyorum aslen Arsinli yim
      Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İyi günler adım Salih. Aranıza katılalı bi 15 gün falan oldu. İstanbulda ikamet etmekteyim vesselam. Ayriyetten bu sitenin varlığını bayaadır biliyordum ama yeni kayıt olmak nasip oldu.

Yorum

• İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kayit oldugumdan beri bu basligi ariyordum adim cem viyanada yasiyorum aslen Arsinli yim
          İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi günler adım Salih. Aranıza katılalı bi 15 gün falan oldu. İstanbulda ikamet etmekteyim vesselam. Ayriyetten bu sitenin varlığını bayaadır biliyordum ama yeni kayıt olmak nasip oldu.
          Hoşgeldiniz.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoşgeldiniz.
            Abi Cem Abi Senden önce gelmiş
            Twitter Adresim

Yorum

• hoş geldiniz arkadaşlar aramıza bende yeni bi üye sayılırım
              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• ben de yeni geldim hemşolar adım elif trabzonda yaşıyorum
                Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
                ENGİN BAYTAR

Yorum

• Selamun aleykum uşaklar!
                  Mirsat ben İstanbul'dan..
                  Giresun-Keşap'lıyım..
                  Üniversiteden yeni mezun oldum..
                  İş arayışlarındayım
                  İstanbul'daki organizasyonlarda görüşmek üzere
                  Giresunlu Trabzonsporlular
                  Osman Ağa Torunu!
                  Mês que un clup!
                  25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamun aleykum uşaklar!
                    Mirsat ben İstanbul'dan..
                    Giresun-Keşap'lıyım..
                    Üniversiteden yeni mezun oldum..
                    İş arayışlarındayım
                    İstanbul'daki organizasyonlarda görüşmek üzere
                    Hoş geldin Mirsat,
                    Sana ayağının tozu ile iki tavsiyem var.
                    Birincisi Ganita bölümünde Pano başlığı var iş bulmak için oraya bir uğra.
                    İkincisi Yat gezisi başlığındaki tarih sana uyuyorsa buyur gel organizasyonumuza.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• ben hasan trabzon akcabatta oturuyorum lise bitti tam bir trabzonspor delisiyim ben bu bordo mavi renkler icin canımı feda ederim gozumu kırpmadan

Yorum

• Adım Cengiz Arslan. Ne zamandır foruma üye oldum tam olarak bilemiyorum ama kendimi tanıtma hususun da bayya geri kaldığımı benim üst mevkim olan kutadgu hatırlattı...Ne kadar önemli bir olguyu kaçırdığımın farkına vararak kendimi tanıtma amaçlı bir yazı yazmayı kendime ilke ederek başlıyorum yazıma....
                        Trabzonun Tonya ilçesinin bir ferdi olarak hayata başladık başladık ama ilk gördüğümüz şey babamızın fanatik bir Bordo Mavi hastası olmasıydı ...Derken birde baktım ki Kutadgu denilen zatın da bordo mavi hastası olduğunu anlayınca artık o zaman kafamıza koyduğumuz yolda ilerlemeye başladık bordo mavi aşağı bordo mavi yukarı derken ..... En çok sevdiğimiz değerler arasında yer alan bu kutsal maneviyata sahip cıkmak için elimizden geleni en iyi yapma uğrunda adımlarımızı atıyoruz .. bu adımların da başlangıcı da sanırsam bordo mavi netten geçiyor..
                        Herkese saygılar (Kutadgu ve Babama her zaman teşekkürlerimi sunarım )
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 16:21.
                        kutbulakdab arsln

Yorum

• Cengiz hoşgeldin.
                          Daha fazla aktif olacakmışsın gibi bir his var içimde.

Bu aktiflik içinde daha düzgün cümleler kuracağından da eminim

Neyse tekrardan hoşgeldin.

Yorum

• yeniyim abiler ablalar kardesler TAM BİR BORDO MAVİ AŞIGIYIM 3 KERE DEPLASMANA GITMEK ICIN İŞİ BIRAKMA NOKTASINA GELDİM İSTANBULDA İKAMET EDERIM NEFRET ETTIGIM 2 TAKIM VAR BURSA VE SİVAS YAKLASIK 2-3 HAFTADIR BURDAYIM... AKTİF OLMAYA CALISACAGIM SAYGILAR...
                            HAYAT beni **61** kenaRA-bordoMAVİaşk

Yorum

• hoşgeldiniz arkadaşlar...
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• ben uğur 1971 Hopa doğumluyum beden eğitimi öğretmeniyim bursa çamlıca da yaşıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim