Ali Helvalı güzel TRABZONUMUZUN güzide ilçelerinden Araklı da doğdum hepinize selamlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Hoşgeldiniz.
GT-I9300I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
arkadaslar ben uzun yillar bu güzelim siteyi takip etmekteydim artik bende üye olayim dedim insAllah benide araniza alirsiniz ..türkce yazmam pek fazla iyi degil umarim anlasilir sekilde yazarim,ben almanya dogumluyum ve dogdum dogali trabzonsporluyum ayrica trabzonluyuz trabzonsporla yatar trabzonsporla kalkiyoruz gurbete insAllah hep birlikte Burda yorumlarimizla sezon sonunda sampionluga ulasiriz gelki sampionluk önemli degil trabzonspor kalbimizde sampion yinede bu Istanbul takimlarinin üstünde ligi bitiririz insAllah SAYGILARIMLABiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah hep beraber bu mutluluğu yaşayabiliriz renktaş.
Aramıza hoş geldin.
TESSEKÜREDERIM RENKTAS
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
[MENTION=48807]uykucu[/MENTION] [MENTION=50489]yücelaz[/MENTION] [MENTION=41818]Uğur BULUT61[/MENTION] [MENTION=50505]alihelvalı[/MENTION] [MENTION=50521]zaga[/MENTION]
hepiniz hoşgeldiniz... ama mesaj sayılarınızda az olanları görüyorum...
dökün içinizdekileri başlıklara...
hayde bakalımYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
[MENTION=50523]DARICALI[/MENTION]
[MENTION=50524]Trabzonspor85[/MENTION]
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Forumumuzda Afrika kıtasından bile Trabzonsporlularla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Afrikalı yada asyalı fark etmez insan olan herkezle tanışır kaynaşırız ortak noktam olsun yeterkiİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@DARICALI
@Trabzonspor85
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Forumumuzda Afrika kıtasından bile Trabzonsporlularla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.
Yorum
-
merhaba dostlar bende yeniyim aranızda bu forum bence gayet seviyeli ve yararlı tartışmalar içeriyor burada olmaktan dolayı çok mutluyum ben babadan bayburt anne tarafındanda trabzon maçkalıyım tabi nereli olursak olalım Trabzonsporluyum demenin gururunu taşıyorumİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Merhaba,
Sevgili Kaya'nın talebine istinaden buradayım.
2000'li yılların ortalarında olduğumuz kadar aktif olabilirmiyim, bilemiyorum. Bunu zaman gösterecek.
Umarım BMN bıraktığımız zamanda olduğu gibi "Önce Trabzonspor" demeye devam ediyordur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum