Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak prometyum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merhaba herkese
    aslen araklılıyım
    doğma büyüme istanbul.
    elektronik teknikeriyim, aynı zamanda spor yönetimi mezunuyum.
    10 senedir belki takip ediyorum burayı ama ilk defa yazıyorum.
    insanımız hep kendini en iyi Trabzonspor lu görmekten diğer insanların sevgisini görmüyor sadece kendini Trabzonspor lu sanıyor.
    herkes iyi niyetli olmalı fanatikliğimizi frenlemeliyiz aslında yazılcak çokşey var ama...........
    Hoşgeldiniz...

Aktif ve daimi gözükmeniz dileğiyle
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Merhaba , 1-2 yıldır takip ediyordum forumu , katılmak bugüne nasipmiş .

Doğma büyüme Trabzonluyum .İstanbul Cerrahpaşada 2.sınıf öğrencisiyim .

Özellikle Serdar Atasoy abimizin yorumları beni foruma çeken başlıca etkendir

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba , 1-2 yıldır takip ediyordum forumu , katılmak bugüne nasipmiş .

Doğma büyüme Trabzonluyum .İstanbul Cerrahpaşada 2.sınıf öğrencisiyim .

Özellikle Serdar Atasoy abimizin yorumları beni foruma çeken başlıca etkendir
        Hoşgeldin, İstanbul da ki organizasyonlarımıza da bekleriz
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Hoşgeldiniz renkdaşlar başlıklarımız klimalıdır.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Merhaba,

benim adim Ali, yas 28 ve Almanyanin Stuttgart kentinde yasiyorum. Düzköylüyüm ve bilgisayar mühendisiyim.

7 seneden beri üyeyim, ama tekrardan tanismanin sakincasi yok her halde.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Merhabalar,

Ben de bu başlığa yazmamıştım diye hatırlıyorum. İsmim Gökhan Uzun. Trabzonda doğdum büyüdüm, İstanbul'da yaşıyorum. Makine Mühendisiyim. 2004'ten beri manen, 2006'dan beri fiilen forumu takip etmekteyim.

Saygılarımla
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Hh
                Kasketliler geliyor...... O sene Bu sene.

Yorum

• Merhaba arkadaşlar. 39 yaşındayım. Uşak'lıyım. Ordu'da öğretmenlik yapıyorum. Kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Çocuklarım da Trabzonsporlu. Trabzon'u ilk defa 25 yaşındayken gördüm çok şükür. O günden beri her yıl derbi maçlara ve Avrupa kupası maçlarına gitmeye çalışırım. Her yıl kendimce taraftar mağazasından takıma desteğimi yaparım. Bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ancak bir yıldır üyeyim.
                  Kasketliler geliyor...... O sene Bu sene.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhabalar,

Ben de bu başlığa yazmamıştım diye hatırlıyorum. İsmim Gökhan Uzun. Trabzonda doğdum büyüdüm, İstanbul'da yaşıyorum. Makine Mühendisiyim. 2004'ten beri manen, 2006'dan beri fiilen forumu takip etmekteyim.

Saygılarımla
                    Geleli çok seneler olmuş ama olsun, biz yine de hoşgeldiniz diyelim

İyi forumlar diliyorum...

İlk olarak uykucu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba arkadaşlar. 39 yaşındayım. Uşak'lıyım. Ordu'da öğretmenlik yapıyorum. Kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Çocuklarım da Trabzonsporlu. Trabzon'u ilk defa 25 yaşındayken gördüm çok şükür. O günden beri her yıl derbi maçlara ve Avrupa kupası maçlarına gitmeye çalışırım. Her yıl kendimce taraftar mağazasından takıma desteğimi yaparım. Bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ancak bir yıldır üyeyim.
                    Merhaba hocam

Siz de aramıza hoşgeldiniz, sağolun. İyi forumlar diliyorum
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Aha, buraya ben de yazmamışım

Öncelikle herkese es selamu aleyküm. Kimliğim ile birlikte dibine kadar Trabzonluyum Düzköy, Mûlalıyım (Alazlı), Hacısalihoğlu'yum.

İstanbul Tuzla'da yaşamaktayım. Bir katılım bankasında uzmanım. Aynı zamanda Hadis İlimlerine dair eğitimler vermekteyim.

Normalde takım tutulmasına taraftar değilim, ama Trabzonspor bir takım değil sanırım, damarlarımda geziniyor.

Evliyim, bir tane küçük kızım var. O da Trabzonsporlu E tabi hanımımda...

Bu foruma aslında çok önceden kayıt olmuştum, takip de ediyordum fakat paylaşımda bulunmak yerine okumayı tercih ediyordum. Şimdi biraz da yazalım dedim.

Herkese selamlar tekrardan.
                      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• [MENTION=16244]Muhammed[/MENTION] Huzeyfe

Hoşgeldiniz. Sizin gibi uzun yıllardan beri üyemiz olup mesaj atmayan çok üyeye sahibiz. Bundan sonra aramızda görmekten keyif duyacağız.

Kızınıza hayırlı bir ömür dilerim.

Tekrar hoşgeldiniz.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Merhaba Renktaşlar ;

Yücel AKYASAN Sürmene doğumluyum İst da yaşıyorum.Çevre Mühendisiyim . Formu en çok transfer sezonlarında takip ederdim. Kavgalarınızla, sıçaklığınızla (trol tartışması ile ),dostluklarınızla kocaman bir aile gibi duruyorsunuz dışardan. Benide kabul ederseniz kavgalarınıza dostluklarınıza ortak olup bu ailen bir ferdi olmak istiyorum

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Uzun yillar aktif kalamadim ama artik tekrardan aranizdayim
                              Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• hepiniz hoşgeldiniz
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...