Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erbaa lıyım. Erbaa da yaşıyorum yani bedenen. Ruhen Trabzon. hatırlatırıyım dedim

Yorum

• Rize Pazar'dan selamlar renktaşlar fırsat buldukça maçlara geliyoruz ayrıca basket takımımızı da kutluyorum

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ben Kadir Trabzon Merkezdenim İstanbulda oturuyorum lise son sınıf öğrencisiyim

Yorum

• Hoş geldiniz arkadaşlar.

Forumda aktif olmanızı dileriz.....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• hoşgeldiniz
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Annem Araklılı , babam Arsinli Tranzonluyum, Trabzonsporluyum..
                Pertevniyal Lisesi'nde 9. sınıf öğrencisiyim.

Yorum

• SeLamün Aleyküm renktaşlarım , ağabeylerim, kardeşlerim , ablalarım .. Adım Emrah . Balıkesir Manyas Doğumlu İstanbul Büyüme Aslen TonyaLı ancak Maçka Hamsiköylüyüm . aranıza katılışım yaşım itibari ile geç oldu tabii ama güç olmadı çok şükür
                  Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Annem Araklılı , babam Arsinli Tranzonluyum, Trabzonsporluyum..
                    Pertevniyal Lisesi'nde 9. sınıf öğrencisiyim.
                    İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    SeLamün Aleyküm renktaşlarım , ağabeylerim, kardeşlerim , ablalarım .. Adım Emrah . Balıkesir Manyas Doğumlu İstanbul Büyüme Aslen TonyaLı ancak Maçka Hamsiköylüyüm . aranıza katılışım yaşım itibari ile geç oldu tabii ama güç olmadı çok şükür
                    Hoşgeldiniz.

Yorum

• Hoşgeldiniz gençler ... Sürekli aktif olun, yazışın, fikir belirtin, eksik kalmayın muhabbetten ...
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Kaya.

Yas 22, Trabzon Maçka

Isletme son sinif ögrencisiyim.Edited by: Kaya
                        Vay anasını...

Başlık açıldığında 3. mesaj bana ait ve yaşa 22 imiş... Ve şimdi 32...

Sanırım bu başlığı sıfırdan yeniden açıp tekrar tüm üyeler olarak tanışmak lazım bence...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Muhammet Ali Yılmaz

Yaş 18, OF

İnşallah Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyacağım
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• merhaba herkese
                            aslen araklılıyım
                            doğma büyüme istanbul.
                            elektronik teknikeriyim, aynı zamanda spor yönetimi mezunuyum.
                            10 senedir belki takip ediyorum burayı ama ilk defa yazıyorum.
                            insanımız hep kendini en iyi Trabzonspor lu görmekten diğer insanların sevgisini görmüyor sadece kendini Trabzonspor lu sanıyor.
                            herkes iyi niyetli olmalı fanatikliğimizi frenlemeliyiz aslında yazılcak çokşey var ama...........
                            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak prometyum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              merhaba herkese
                              aslen araklılıyım
                              doğma büyüme istanbul.
                              elektronik teknikeriyim, aynı zamanda spor yönetimi mezunuyum.
                              10 senedir belki takip ediyorum burayı ama ilk defa yazıyorum.
                              insanımız hep kendini en iyi Trabzonspor lu görmekten diğer insanların sevgisini görmüyor sadece kendini Trabzonspor lu sanıyor.
                              herkes iyi niyetli olmalı fanatikliğimizi frenlemeliyiz aslında yazılcak çokşey var ama...........
                              Hoşgeldiniz

Yorum

• Hosbulduk
                                HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X