İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
hoşgeldin abi biz buradayız...İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba,
Sevgili Kaya'nın talebine istinaden buradayım.
2000'li yılların ortalarında olduğumuz kadar aktif olabilirmiyim, bilemiyorum. Bunu zaman gösterecek.
Umarım BMN bıraktığımız zamanda olduğu gibi "Önce Trabzonspor" demeye devam ediyordur.
Yorum
-
Erkan abi hoşgeldin. Seni gördüğüme çok sevindim.İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba,
Sevgili Kaya'nın talebine istinaden buradayım.
2000'li yılların ortalarında olduğumuz kadar aktif olabilirmiyim, bilemiyorum. Bunu zaman gösterecek.
Umarım BMN bıraktığımız zamanda olduğu gibi "Önce Trabzonspor" demeye devam ediyordur.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Hoşgeldinizİlk olarak Ertugrulanac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkarada okuyorum aslen trabzon köprübaşılıyım
Yorum
-
Sana da selam.İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi merhaba da ben diyeyim o zaman
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Merhaba, ben ibrahim. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma giris yaptim. Pazar gününden sonra devamli buralarda olacagim insallah. Hayirli aksamlar, iyi forumlar.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Merhaba. Almanya'dan gurbetçileri aramızda görmek beni çok mutlu ediyor. Sizede hayırlı forumlarİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba, ben ibrahim. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma giris yaptim. Pazar gününden sonra devamli buralarda olacagim insallah. Hayirli aksamlar, iyi forumlar.
Yorum
-
Hoşgeldiniz..İlk olarak Ertugrulanac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkarada okuyorum aslen trabzon köprübaşılıyım
Köprübaşı merkezden misiniz yoksa köylerinden mi.?
Bende Köprübaşı Yılmazlar köyündenim
Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
O yüzden seviyorum zaten bu forumu ben de. Dünyanın her yerinden aynı takıma gönül vermiş insanlarla muhabbet etme şansı sağlıyor bu forum. Yöneticilere, sisteme falan kızıp gitse de geride bıraktığı kardeşlerini abilerini özlüyor insan uzak kalınca forumdan. Siz de hoşgeldiniz.İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba. Almanya'dan gurbetçileri aramızda görmek beni çok mutlu ediyor. Sizede hayırlı forumlar
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hoşbulduk kardeşimİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yüzden seviyorum zaten bu forumu ben de. Dünyanın her yerinden aynı takıma gönül vermiş insanlarla muhabbet etme şansı sağlıyor bu forum. Yöneticilere, sisteme falan kızıp gitse de geride bıraktığı kardeşlerini abilerini özlüyor insan uzak kalınca forumdan. Siz de hoşgeldiniz.
Umarım bundan sonra daha da hoş olacağız yeni yönetim sayesinde
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum