Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
    Bmn|Bursa
    Trabzonspor'lular Birliği
    ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Hoşgeldiniz yenı üye olan renkdaşlarımız

Yorum

• Esselamun Aleykum renkdaslarim. benim ismim ali ulvi mermertas ve almanyada yasayan fanatik bir gurbetciyim. Yasim 15 ve aslen trabzon Akcaaabat tan geliyorum..
        O bir efsane...

Gustavo Colman...

Yorum

• Hoşgeldin sık sık aktif olursun inşallah sitede
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• Ts aŞkInA hErYeRdE

merhaba arkadaslar ben onur çakır trabzonluyum su anda izmir karşıyaka da oturuyorum
            sitede emeği geçen herkesi kutluyorum
            bİzE HeR YeR TrAbZoN
            TrAbZoN vE TrAbZoNsPoR AyRıCaLıKtIr

Yorum

• onur aramıza hoş geldin
              '9'
              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• hoşgeldin onur abi

Sen gülden daha güzelsin
                Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim
                Tsira kurbanın olayım

Yorum

• aramıza hoşgeldin onur kısa zamanda tanışmak dilegiyle

Yorum

• Merhaba ben kenan.istanbulda yaşıyorum koyu bir bordo mavinin hastasıyım.tüm arkadaşlara selam eder iyi forumlar dilerim.

Yorum

• slm abilerim kardeşlerim ben orhan. ankarada oturuyorum aslen akcaabatlıyım 18 ysındayım tum bordo mavi arkadslara slmlar...
                      Trabzonlu Gençler

Yorum

• Orhan sen yeni sayılmazsın

Baksana 7 ay olmuş geleli

Yorum

• abı 7 ay oldı fazla takılamadım sadece uye olabıldım ama sımdı her gun gıerebılıyorum)
                          Trabzonlu Gençler

Yorum

• Bende Buradayımdım ama fazla giremiyordum Onur ben arkadaşlar..

Yorum

• Merhabalar arkadaşlar.. Bende aranıza yeni katıldım. İsmim Şenol, İstanbul'da yaşıyorum. Aslen Rize'liyim.Makina Mühendisiyim Özel bir şirkette yöneticiyim. 33 yaşındayım.

En son şampiyon olduğumuzda 8 yaşında idim. Muhtemelen de o sene futbolla tanıştım ve Trabzonsporlu oldum. O gunde sonra her zaman istanbul takımlarının belalası olduğumuz için kendimizle gurur duydum. Her zaman renklerimizle övündüm, ve başkaldırmanın timasli olmuş takımımla gurur duydum.

başka forum sitelerindekı yazılarımda daha çok muhalif fikirerimle bilinirim. ÇÜnku ben yapılan güzel şeylerin desteklenmesi gerektiği kadar başarılamayan ların da sert şekilde eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben takımımda Asla yöneticilerin taraftarı olmam en bu renklere aşığım bu kentin isyanına aşığım... Onun için kulup idarecileri her yanlış yaptıklarında tarafımdan eleştirileceklerdir)

Başarının Kendi yetiştirdiğin yıldızlara sahip çıkmaktan geçtiğine inanırım. Bize transfer olan topçunun burdan daha iyisi olmadığını bilerek oynaması gerekiyor. Bunun için futbola ekonomık olarak doymuş oyuncuların değil bu takımın taraftarı olan oyuncuların alınması gerektiğini düşünürüm. Bu bağlamda Elimizdekı yıldızlara sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha tekrarlıyorum. Bu takımdan fatih Tekke satılırken ''onu satan kulubu de satar'' die bir yazı yaşmıştım. Maalesef bugun gelinen noktada satılan oyuncuların yerlerinin bir türlü dolduramadığımızı düşünüyorum..

Milliyetçi bir ınsan değilim ama Bu takım taraftarı olmayan oyuncuların asla faydalı olamayacağını düşünüyorum.. Bu ve bunun gibi konularla ilgili sık sık yazılarımla karşılaşacaksınız...

Hazır Güneş de doğmuşken ve hala istanbul takımları yerlerde sürünürken geçen sefer kaçırdığımız zirveyi bu devrede başaracağımıza olan sonsuz ınancımla hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
                              En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 18.12.2009, 00:05.
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şenol hoşgeldin hemşerim.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim