Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin Nihat abi.

Yorum

• Teşekkürler Ömer, Hoşgördük.

Yorum

• selamm, ben almanyadan hazaL.. 19 yasindayim..hemsireyim =))

Yorum

• arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben 2 3 hafta önce geldim ama daha yeni buraya yazabiliyorum. İnşaat mühendisiyim aslen Artvinli olup doğma büyüme Ankarada yaşamaktaydım ki 3 ay önce iş için İstanbula gelmek zorunda kaldım. Herkese selamlar. bu arada isim Serkan yaş 34

Yorum

• Hoş geldiniz aramıza...
            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar, abiler, ablalar.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• arkadaşlar merhaba,ben selahattin turna
                aslen akçaabatlıyım duzcede oturuyorum.mekatronik 3.sınıf
                trabzonspor neredeyse zaten hep ordayız

Yorum

• ben musa cerrahpaşa tıp 2.sınıf arsinliyim

Yorum

• S.a

merhaba aslen trabzonluyum.ıstanbul sarıyerde ıkamet edıyorum.Bilgisayar firmasında satıs ve kasa departmanında calısıyorum. fanatik trabzonsporluyum.
                    2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• - Serkan , Musa , Selahattin Hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz , organizasyonlarada katılırsanız daha çok keyif alacağınızdan kuşkunuz olmaısn
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Üyelik tarihim eski ama burdanda tanışmak istedim Selamın Aleyküm arkadaşlar,abiler,ablalar,amcalar,dayılar,halalar,kuzenler,amca oğulları,yeğenler,dedeler,torunlar...

İstanbul'da oturuyorum inşallah organizasyonlarda beraber oluruz...
                        En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 30.07.2011, 16:05.
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Herkes hoşgelmiş.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben musa cerrahpaşa tıp 2.sınıf arsinliyim
                            Musa hoşgeldin,

Mustafa Yüksek'i bulma sakın,bi yerde denk falan gelirsiniz okuyamazsın söliyim...Şakası bi yana Mustafa'yı bul..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• ben cihan öğrenciyim (ytü mat müh 1. sınıf) araklılıyım aranıza katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum
                              'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• ben eren İstanbul da yasıyorum 19 yasındayım hatta son trabzonspor-benfica maçında beraberdik Mesopliya'nın kuzeni olan +1 bendim sevgilerle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X