Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de ygs mağduru Erman .Benimki pek geç sayılmaz hemen hemen 1 sene oldu.Herkese selamlar...
    Kardeşim Samsun merkezde misin ?

BURAYI inceler misin orada ki arkadaşlarla tanış foruma alışmanda yardımcı olacaklardır sana
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• adım rabia Trabzon ve Trabzonspor hayranıyım.Bu koskoca aileye dahil olmakla gurur duyuyorumm !
      Senin gücün karanlığı yırtacak

Yorum

• İlk olarak oyku61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adım rabia Trabzon ve Trabzonspor hayranıyım.Bu koskoca aileye dahil olmakla gurur duyuyorumm !
        Hoşgeldin Rabia.
        En kısa zamanda düşüncelerini forumda görebilmek dileği ile (:
        Biz de seni aramızda gördüğümüzden dolayı çok mutluyuz...
        Hamiş

Yorum

• Hoşgeldiniz hepiniz.
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cevahir tekrar hoşgeldin kardeşim. Nasıl bekar kaldın hayret.

bi kızı 10 sene oyalarsan olacağı bu sağol hoşbulduk. iyi şükürler olsun.aranızda olmak güzel tekrardan. grsrz

Yorum

• İlk olarak Jade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkese selam,
              Adım Yeşim. Bu başlığa geç yazanlar arasında sanırım rekor bende. Yanılmıyorsam 2004 yılından beri buradayım ama nedense bugün yazasım geldi. Hemen her gün siteyi okuyucu olarak ziyaret ediyorum. İyi bir okurum ama iyi bir yazar olduğum söylenemez. Mesaj sayım o yüzden bu kadar düşük. Siz beni tanımasanız da ben bi çoğunuzu kişilik analizi yapacak kadar iyi tanıyorum. Yani biri sizi gözetliyor Umarım en kısa zaman da birlikte şampiyonluk kutlarız.
              Yeşim hanım geçte olsa hoşgeldiniz...

İlk olarak perfect storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selam adım cevahir önder hazır ist-pendik teyim yaşım 36 bekarım )( site ilk açıldığı zamanlardaki perfect storm yine benim ) bilenler bilir. uzun bi aradan sonra kesin dönüş yapıcam sanki. tanıdık tanımadık herkese selam. ha bu arada gurbetçi gençlerin eski bir üyesiyim. ömer in kardeşi desem daha rahat tanırsınız. bakmayalı,uzak kalalı çok büyümüş. maaşallah tanıyamadım forumu daha bakmadım gerçi yaa

Cevahir, hoşgeldin kardeşim. Nerelerdeydin bunca zamandır?
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• merhaba renkdaşlarım..ben doğukan koç 19 yaşındayım istanbulda oturuyorum ultra fanatik trabzonsporluyum bu sene de inşallah lys sonuçlarının ardından üniversitedeyim..trabzonsporlu olmak sevgiden,tutkudan,aşktan öte anlatılmaz bir duygu benim için..hayatımın eşsiz parçası,diğer takımların yaşayamayıp hissedemediği ve hissedemeyeceği bir yangın...bazen yenildiğimiz zaman o yangın beni acayip yakayyy ..herkese saygılar
                  En son ts_sevdalısı tarafından düzenlendi; 18.07.2011, 11:44.
                  Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...

''hz mevlana''

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• istanbulda okuyorum sakarayada dogdum aslen ofluyum marmara eko3 yas22

Yorum

• Merhaba arkadaslar
                        Ben Ferhat Karal
                        aslen Trabzon Akcaabatlayim
                        almanyada Soest de kaliyorum

Yorum

• Yeni gelenler hoş gelmiş sefa gelmiş. Organizasyonlara katılırsanız BMN nin sadece sanal bir ortam olmadığını görüp buraya daha çok bağlanacaksınız.

Uyarı: Dikkat edin bağımlılık yapıyor
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• - Hoşgeldiniz arkadaşlar , emin olun doğru yerdesiniz
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Selamlar arkadaşlar.
                              Ben Manisalı Trabzonsporlulardanım. Elazığda elektrik öğretmenliğinde okuyorum. Umarım foruma katkım olur.
                              okg_53'ün tavsiyesi üzerine üye oldum. Gerçekten burada çok güzel ortam var.

Yorum

• Arkadaşlar merhaba, Ben Nihat Şahin,51 yaşımdayım (Yani bütün şampiyonlukları görmüş, yaşamış bir abinizim),Turizmciyim,Aslen Sürmene Çamburnu'luyum (Sargona),İstanbul'da yaşıyorum. aslında BMN'nin ilk üyelerindenim denilebilir. Ancak eski nick'im ile bir türlü giriş yapamadığımdan yeni bir nick almak zorunda kaldım, eskisinide eski olanlar bilir ,sadece SARGONALI idi. BMN'nin pek çok organizasyonunda birlikte olduk.İnşallah yeni organizasyonlarda ve şampiyonluklarda da beraber oluruz.

Sevgilerimle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X