Arkadaşlar selam ben kayseriden. 3 hafta sonraki kaysri sivas maçında giymek üzere trabzon forması bulamazsam sizden rica edecem. ayrıca dünkü sivas maçında trabzonlu kardeşlerin, kayseri diye tezahürat ettiği şeklinde duyum aldım doğrumu. çirkef sivas taraftarını bozmak ve şotaya süpriz yapmak istiyorum o yüzden trabzon forması bulmam lazım . selamlar.
a.s kayserili kardes. hosgeldin. forma bulman pek sorun olmaz. internet uzerinden trabzonspor.com.tr den siparis verebilirsin. ve 3 gun icinde eline ulasir, bu arada forma alirsan numarasi 61 olsun ve bence formayi ters giy, numara one gelsin
İyi fikir.. geçen seneki maçta bize ve futbolcularımıza ağır küfürler etmişlerdi. dün son dakka olay çıkarıp hükmen galibiyet alırlarmı acaba diyordum ama 6-1 harika oldu. bankasya yolunda inşallah bir tekmede biz vurup ts ile avrupaya elele gideceğiz başarılar....
Merhabalar arkadaşlar ben Soner. Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama Üniversite sebebiyle Sivas'dayım. Fanatiğin fanatiği nasıl oluyorsa bende öyle Trabzonsporuma bağlıyım. Bu forumu çok beğendim ve hemen kanım ısındı foruma. Aynı yola gönülverenlere bir arada bulunmak güzel birşey.
Yorum