Foruma Hoşgeldiniz.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
-
Hoşgeldiniz İlknur Hocamİlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba,
İlknur ÖZMEN ben. 28 yaşındayım. Öğretmenim. Fanatik TRABZONSPOR'luyum. Futbolun her saniye yaşandığı, kalplerin bordo mavi çarptığı TRABZON'dan hepinize sevgiler..
Yorum
-
Hoşgeldiniz bizlerde sizin gibi sizler gibi 7'ye inanıyoruzİlk olarak REMEDY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnes ben 25 yaşında,bu sene 7ye inananlardan sadece biriyim!
Yorum
-
Aleykümselamİlk olarak lazkopat_48 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm ben ahmet yeni üye değilim fakat askere gimiştim yeni geldim
muğlalıyım , trabzonla hiçbir kan bağım yok fakat doğuştan trabzonsporluyum .
bize her yer TRABZON

Hoşgeldiniz
Tabii haklısınız Bize Heryer TRABZON
Yorum
-
Hoşbulduk. Yeni olduğumuz için forumda çok söz hakkımız yok, bir de kimseleri tanımıyorum henüz, fakat yazılanları okuyorum, güzel dostluklar kurulmuş burda.. İnşallah zamanla alışırım, burdaki arkadaşlarla sivil hayatta da tanışmak isterim..İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümleten hoşgeldiniz arkadaşlar.
İlknur sende hoşgeldin.Bende diyodum ne zaman yazmaya başlayacak diye.
Öyle 2 kelime yazıp gidenlerden değil kalıcı olman ümidiyle.
Yorum
-
Kim dedi bunu .İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşbulduk. Yeni olduğumuz için forumda çok söz hakkımız yok, bir de kimseleri tanımıyorum henüz, fakat yazılanları okuyorum, güzel dostluklar kurulmuş burda.. İnşallah zamanla alışırım, burdaki arkadaşlarla sivil hayatta da tanışmak isterim..
Yaz sen yaz.Giray'ın sayfasından başlayabilirsin
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
Selam, bordo mavi nete hoş geldin. Artvin in neresindensin ve Ankara da nerede oturuyorsunİlk olarak iceman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba adım ismail ankarada yaşıyorum, 30 yaşındayım evli 2,5 yaşında bir oğlum var. Aslen artvin'liyim...En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 17:51.
Yorum
-
Girayın sayfasına girdim, okudum yazılanları, insanlar çok garip cidden, önce övmüşler aslan giray, kaplan giray. Sonra sövmüşler.. Çok kızdım, bi insan her maçta aynı performansı gösteremezki, hem sanki o akşam takımın tek kötüsü oymuş gibi.. Orası Şükrü Saraçoğlu, adamların kuyruk acısı var, onlar için bi onur maçıydı.. O atmosferde kim oynarsa oynasın heyecanlanır, Egemen'in de sakatlanması olaya tuz biber ekmiş, Egemen olmadan Giray oynayamıyor, Egemen onun açıklarını kapatıyordu, Egemen olmayıca ayakları dolandı Giray'ın.. Daha yeterince profesyonel olmadığının göstergesi bu.. Burdan arkadaşlara sesleniyorum, bi maçla futbolcularımıza sayıp söversek, onların motivasyonunu olumsuz etkilemiş oluruz.. İlk yarıda 43 puanı alan farklı futbolcular mıydı, Geçen seneki Fb maçında kalenin önünde devleşenler farklı futbolcular mıydı...İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim dedi bunu .
Yaz sen yaz.Giray'ın sayfasından başlayabilirsin
Yorum
-
Bütün futbolcuların sayfalarıda aynı,Girray'ın bi suçu yok yani.İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirayın sayfasına girdim, okudum yazılanları, insanlar çok garip cidden, önce övmüşler aslan giray, kaplan giray. Sonra sövmüşler.. Çok kızdım, bi insan her maçta aynı performansı gösteremezki, hem sanki o akşam takımın tek kötüsü oymuş gibi.. Orası Şükrü Saraçoğlu, adamların kuyruk acısı var, onlar için bi onur maçıydı.. O atmosferde kim oynarsa oynasın heyecanlanır, Egemen'in de sakatlanması olaya tuz biber ekmiş, Egemen olmadan Giray oynayamıyor, Egemen onun açıklarını kapatıyordu, Egemen olmayıca ayakları dolandı Giray'ın.. Daha yeterince profesyonel olmadığının göstergesi bu.. Burdan arkadaşlara sesleniyorum, bi maçla futbolcularımıza sayıp söversek, onların motivasyonunu olumsuz etkilemiş oluruz.. İlk yarıda 43 puanı alan farklı futbolcular mıydı, Geçen seneki Fb maçında kalenin önünde devleşenler farklı futbolcular mıydı...
Yorum
-
Hoşbuldukİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlknur hocam hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız temennisiyle.

Yorum
-
Okul yüzünden nete giremeyip,her maç ardından keşke bmn de olsam da yorum yapsam diye azap çektiğim,acaba neler oluyor forumda diye merak ettiğim,keşke daha çok vaktimi TSlilerle burda geçirsem diye üzüldüğüm,ama her şeye rağmen burda olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum...Buraya ilk üye olduğumda yazmamıştım galiba,şimdi yazayım sorun yok...
Bordo mavi olan herkese selam olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum