İlk olarak Tolga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çözebilen beri gelsinİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöylece Uzak Doğu sırrı çözüldü.
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Hoşgeldin Ziya,İlk olarak zliayza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merhaba herkese, ben ziya
aslen çaykaralıyım, istanbul'da oturuyorum
Ben de aslen Çaykaralıyım ve İstanbul'da oturuyorum. Daha doğrusu oturuyordum. Şimdi sabah akşam Trabzonspor için koşturuyorum. Kondisyonun iyiyse beraber koşacağız bundan böyle
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
ziya kardeş hoşgeldin sefalar getirdin bizler burada sabah akşam trabzonumuz ve trabzonsporumuz için koşturuyoruz varsa yoksa trabzon onunla yatıp onunla kalkıyoruz dörtbir yanımız da o var onun la yaşıyoruz onunla öleceğiz bu şanlı yolda birlikte yürüyeceğimizi bilmek ne güzel hani demiş ya şair;İlk olarak zliayza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merhaba herkese, ben ziya
aslen çaykaralıyım, istanbul'da oturuyorum
Her lerze, her âhenk bulut, hâboluyorken,
Bir feyz-i umûmî-i ziyâdâr ile birden,
Sâkin soluyorken gece eşbâhü avâlim,
Yalnız o ziyâlarda kahr ü muzlim.
Ey mâh cebînin o cebîn-î keder ü gam;
Altında o yorgun,o soluk heykel-i mâtem!..
Yorum
-
slm arkadaşlar mevlüt ben aslen kahramanmaraşlıyım ama işim gereği çorum da ikamet etmekteyim.En son kahramanmaraşlı tarafından düzenlendi; 11.01.2013, 11:03.
Yorum
-
Merhabalarİlk olarak kahramanmaraşlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm Arkadaşlar ben aslen kahramanmaraşlıyım ama işim gereği Çorumda ikamet etmekteyim. şuan 33 yaşındayım 10 yaşından beri trabzonspor aşığıyım.
Yorum
-
Hoşgeldinizİlk olarak kahramanmaraşlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm Arkadaşlar ben aslen kahramanmaraşlıyım ama işim gereği Çorumda ikamet etmekteyim. şuan 33 yaşındayım 10 yaşından beri trabzonspor aşığıyım.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Memnun olduk.İlk olarak kahramanmaraşlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm Arkadaşlar ben aslen kahramanmaraşlıyım ama işim gereği Çorumda ikamet etmekteyim. şuan 33 yaşındayım 10 yaşından beri trabzonspor aşığıyım.
Bu aşağıdaki arkadaş da aslen Karslı!
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahraman Maraş'ın Kahraman Fedai'si
Aramıza hoşgeldin abim . . .Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Elhamdülillah . . .İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoş geldiniz sefa getirdiniz. Memnun olduk.
Bu aşağıdaki arkadaş da aslen Karslı!
9 # Osvaldo'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum