Petkovic kalmali mi gitmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ömer SEVİNÇ
    • 28.11.2004
    • 11640
    • Hekim
    • Almanya

Petko iyi bir kaleci.

Eger dünya yildizi alacaksak gitmemesi için bir sebep göremiyorum ama bence kaleye harcayacagimiz parayi daha verimliyerlere harcayabiliriz.

Kalmali bence ama giderse de çok üzülmem...
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Berat
      Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
      • 14.09.2004
      • 8381
      • İstanbul

Petkovic için uzun süredir ortaya söyle bir iddia vardi; Trabzonspor yabanci kaleci alacak ve Avustralyali kaleciyle yollarini ayiracak... Ancak bu iddia, geçtigimiz günlerdeki transfer görüsmesiyle sona erdi. Petkovic?in menacerinin yönetimle yaptigi toplanti sonrasinda tecrübeli kaleciyle her konuda anlasmaya varildi. Petkovic ise bu görüsmeden sonra derin bir ?oh? çekti. Trabzon?u çok sevdigini ve bu takimda sampiyonluk yasamak istedigini vurgulayan Bordo - Mavili file bekçisi, gelecek planlarini da yapti: ?Ben kariyerimi Trabzonspor?da noktalamak istiyorum.?

Kaynak; bugünkü Fanatik Gazetesi..Edited by: Berat Tekke
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• #10 Fietra
        • 31.05.2004
        • 5506
        • Mühendis
        • İstanbul

Kaleye yenilik lazim.
        keyif adamı ..

Yorum

• #10 Fietra
          • 31.05.2004
          • 5506
          • Mühendis
          • İstanbul

Hayir ya yeni bir kaleci[img]smileys/smiley11.gif[/img]Ne anlasmasi
          keyif adamı ..

Yorum

• Guests

kolpa o haber kolpa. petko kesin gidicek. bana güvenin

Yorum

• LazAnisT
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 21.02.2005
              • 11617
              • BASIN- YAYIN
              • İstanbul

iyi bir kaleci olabilir ama bence ts ona bir kaç gömlek büyük.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.05.2004
                • 5470
                • Akademisyen

Yazmayayim diyorum, sakayla karisik yazayim diyorum, olmuyor...

Petkoviç "süper" degil, dogru... Ama bizim su an için parasini ödeyip getirtebilecegimiz her kaleciden daha iyi kaleci, buna eminim. Dahasi, en acil sorunumuz kale de degil... Tutturmusuz bir yan top zaafi gidiyor. Dünyada yan top zaafi olmayan kaleci mi var ? Adi üzerinde yan top... O yüzden Ingilizler futbolu bulduklarindan beri oyun sistemlerini yan top üzerine kurmuslar... Onun için kanat adamlari her zaman çok pahali oluyor... Yan top iste, iyi yaparsan gol olur !

Trabzonspor daha iyisini bulamaz demiyorum, ama alamaz... Yerli kaleci zaten yok... Yabanci kalecide de makul fiyata iyi olan için dünyada Türkiye'ye, Türkiye'de de Trabzonspor'a sira gelmez. Ha parasini verip Dudek'i alalim diyorsaniz, bence o parayla Zurawski'yi alalim...

Bize yine Metin Mert, Nihat, Petranoviç, Viktor Grishko, Miloshevski, hattta emekli maasini bankaya yatirip bize top oynamaya gelen Pafflazim sanirim...

Yorum

• $FIRTINA61$
                  • 02.07.2004
                  • 1331
                  • Amasya

kaliyormus anlasmislar ve petko kariyerini burda biterecekmis
                  FIRTINA61

Yorum

• CaMoKa
                    • 13.07.2004
                    • 1064

İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi
                    kaliyormus anlasmislar ve petko kariyerini burda biterecekmis

hayirlisi olsun ama umarim kariyerini sonunda avrupada ün yapmis bir kaleci olur
                    `Your Heart Size More Important Your Body Size`

Yorum

• MahmutHSO

Arkadaslar defalarca sampiyonluklar yasamis ve defalarca milli olmus,kaleci bir teknik direktörümüz var.

Sizce bu konuda en dogru karari kim verir.Bizler mi, O mu ?

Yorum

• Berat
                        Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
                        • 14.09.2004
                        • 8381
                        • İstanbul

İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi

Arkadaslar defalarca sampiyonluklar yasamis ve defalarca milli olmus,kaleci bir teknik direktörümüz var.

Sizce bu konuda en dogru karari kim verir.Bizler mi, O mu ?

Kardesim iyi güel de burda kimsenin karar verdigi yok zaten, herkes kendi fikrini söylüyor.. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Hüseyin Çümen
                          • 06.02.2005
                          • 7649
                          • doktor
                          • İstanbul

[QUOTE=Berat Tekke]

Petkovic için uzun süredir ortaya söyle bir iddia vardi; Trabzonspor yabanci kaleci alacak ve Avustralyali kaleciyle yollarini ayiracak... Ancak bu iddia, geçtigimiz günlerdeki transfer görüsmesiyle sona erdi. Petkovic?in menacerinin yönetimle yaptigi toplanti sonrasinda tecrübeli kaleciyle her konuda anlasmaya varildi. Petkovic ise bu görüsmeden sonra derin bir ?oh? çekti. Trabzon?u çok sevdigini ve bu takimda sampiyonluk yasamak istedigini vurgulayan Bordo - Mavili file bekçisi, gelecek planlarini da yapti: ?Ben kariyerimi Trabzonspor?da noktalamak istiyorum.?

hayiiiiir olamaz [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Hüseyin Çümen
                            • 06.02.2005
                            • 7649
                            • doktor
                            • İstanbul

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                            kolpa o haber kolpa. petko kesin gidicek. bana güvenin

ben özgüre güveniyo ve inaniyorum olmasi gereken de bu zaten petkonun bu taakimdan gitmesi için elimden geleni yapicam [img]smileys/smiley4.gif[/img](manevi anlamda tabi dua edicem bolbol)

Yorum

• Berk Akçay
                              • 31.05.2004
                              • 3771
                              • Trabzon

bence petkoviz yan toplarda çok zayif ama petkoviçin bir özelligi var

büyük yada küçük takim korkusu yok ama bence gitmeli
                              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• mini FaNaTiK
                                • 19.01.2005
                                • 749

bencede kaleci alinmali..ben etkoviçin yani sira hasaninda satilmasindan yanayim..yedek kaleci tolga zengin olsun 1.92 genç biraz tecrübe kazanir gelcek için yetismis olur..yanliz alinacak kalecinii çok ii biri olmasi gerekio seneye avrupada basari için[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...