Petkovic kalmali mi gitmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • yattara11
    • 24.08.2004
    • 1230

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
    petkoviçin yan toplardaki zaafinin yaninda uzaktan gelen sutlarda da zaafi oldugu kesin. kanimca gözlerinde bir bozukluk var. uzaktan gelen toplari göremiyor. geçmise bakip Petkoviç'in uzaktan yedigi golleri bir düsünün neler var neler... üstüne gelen toplari bile içeri aldi. adam gibi bir maç kazandirdigini hatirlamiyorum. kesinlikle yerine iyi bir kaleci bulunursa gönderilmeli.

Faruk abi sen de biraz fazla haksizlik ediyon haa... [img]smileys/smiley9.gif[/img]

biraz gerilere gidelim... Petkovic'in ilk sezonuydu... yani kümeye oynadigimizin ertesi sezonu... lige yine çok iyi baslayamamistik... hele ilk 4-5 hafta gol bile atamamistik... herkes ''yine sancili dönemlere mi girecegiz'' diye sormaya baslamisti... iste o zaman yine herkesin emin olarak söyleyebildigi tek bir sey vardi: ''KALEMIZ SAGLAM!''... öyleydi de... bastaki sikintili dönemin ardindan Fatih Tekke'yi transfer edereküç(belki de daha fazla[img]smileys/smiley2.gif[/img])yil sürecek bir yükselise geçtik... o sezon Petkovicligin ilk yarisinin sonlarina kadar çok iyi kalecilik yapti...ama maalesefo siralarda skora etki etmeyenfakat izleyenlere etki eden [img]smileys/smiley17.gif[/img]bir kaç gol yemeye basladi... ''olur öyle'' dedik, ''her kaleci sanssiz golyer'' dedik ama Petko da bu isi aliskanlik haline getirdi... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

evet belki gitmesini istememiz normal ama hakkini da yemeyelim... her zaman için çok iyi maçlar çikarttigi oldu, her zaman için çevirdigi maçlar oldu...

özelliklesonradan hemen unutulsa daPetkovic ilk maçlarindaki olagan üstü performansiylaTrabzonspor'u girecegi çok büyük bir kaostan kurtardi ve Trabzonspor'untarihini iyi yönde etkileyen bir kaleci oldu!Edited by: yattara11
    [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• Guner_Ahmet
      • 07.06.2004
      • 134
      • Egitim
      • Avrupa Diğer

Sadece ve sadece daha iyisi alinabilirse gonderilmeli. evet Petki (iyi) bi kaleci, ama ust duzey hedeflere gore yetersiz. Hakkini yemiyelim cok puan kazandirdi ama cok puan da kaybettirdi.

Yorum

• Hüseyin Çümen
        • 06.02.2005
        • 7649
        • doktor
        • İstanbul

bana bitane kurtardigi maçi söyleyin Allah rizasi için cepheden gelen toplarda ii diyosunuz hangi maçta iyi ankaraspor dan orta sahadan gol yedi bu adam yedigi her gol çok basit 4 büyük takim içinde belki ilk 10 takim içinde en kötü kaleci bizimkidir miiletin defansi bizim kadar ii olsa onlrda az gol yerdi az gol yememiz defansin basarisidir bunu petko ya yüklemeyin

Yorum

• POYRAZ
          • 18.10.2004
          • 6656
          • Avrupa Diğer

Petko'nun yerine daha iyisi bulunacaksa gönderilebilir.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• andrei07
            • 11.12.2004
            • 749

Arkadaslar bana kizacaksiniz ancak hala ligin bitmesine 3 hafta var ve Petko bizim sözlesmeli oyuncumuz ve bu takimin bir hocasi ve yönetim kurulu var.Ayrica transferlerle ilgili bir topic zaten bulunmakta.Mod arkadaslar lütfen!!
            Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• Ycandan
              • 10.05.2005
              • 352
              • Nakliye
              • İzmir

BILMIYORUM FARKINDAMISINIZ DÜSME TEHLIKESI YASADIGIMIZ SENEDE DAHIL HER SENE YENDIGIMIZ FENERI PETKO GELDIGINDEN BERI YENEMEDIGIMIZ GIBI BIR KERE BERABERE KALDIK.HEPSINDEDE PETKONUN BÜYÜK HATALARI VARDI.SON IKI SENEDIR FENERI BIR KERE YENSEK SAMPIYON OLABILIRDIK.PETKO KESINLIKLE GITMELI O KALEDEYKEN FENERI HIÇ YENEMIYECEKMISIZ GIBI GELIYO BANA.HASANDA KÖTÜ BIR KALECI DEGIL SANS VERILMELI

Yorum

• Alptuğ
                • 29.12.2004
                • 1585
                • Danışma-Kayıt Kabul
                • Manisa

petkovic cok kotu maclar cikardi dogru ama oyle guzel maclar da cikardi son zamanlarda hic bi kalecimiz onun kdar maci gol yemeden bitiremedi petkovic su an bile ligin en az gol yiyen 3. kalecisi bazen cikardigi cikmayacak toplar bazen de yenmiyecek goller bence gonderilmesin yeni bi kaleci gelsin iyi bir yedek olur yedekbirakildi bi suredonusu hep muhtesem oldu

Yorum

• aka5
                  • 20.10.2004
                  • 762
                  • Avrupa Diğer

gitsin yada yedek kalsin ama buyuk bir kalecinin yedegi olsun!!!!
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Sacit
                    • 16.12.2004
                    • 10756
                    • Trabzon

daha iyisi olmassa kalsin olursa gitsin ama ben memnunum[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• imported_Suha
                      • 02.02.2005
                      • 429

petkodan iisini bulursalarr bence hiç kaçirmasinlarr alsinlarrrrrr..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      AkkSeLI_61

Yorum

• ibrahimaYATTARA
                        • 23.04.2005
                        • 83

var iste iyisi suha dururken bizim kaleye baskasinin gelmesi aypi olur . [img]smileys/smiley36.gif[/img]dallas sen daha iyisin be
                        YER BORDO GOK MAVI

Yorum

• 61trabzonomer
                          • 01.03.2005
                          • 5596
                          • Kimyager
                          • İstanbul

kesinlikle gönderilmeli..
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Gökhan Kutlu
                            • 30.06.2004
                            • 931
                            • Öğrenci
                            • İstanbul

ben de ikilemdeyim ama iyi oldugu zamanlar da oldu ancak kararsizim ileriki haftalara bakacaz...

Yorum

• Emir BAYRAK
                              • 27.11.2004
                              • 1375
                              • iç mimar
                              • İstanbul

bazi arkadaslar petkodan iyisi bulunursa gonderilsin demis...bence bulmalari sart petko iyi kaleci ama buyuk maclarda olmuyo yapamiyor...buyuk kaleci lazim...
                              Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                              Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• @tigo
                                • 01.01.2005
                                • 5

Bence bizim suanlik kaleciye ihtiyacimiz yok!Çünkü gerek PETKOVIÇgerekse HASAN bizim isimizi görür!Evet kabul ediyorum bazen çok basit hatalarla gol yiyoruz,ama olsun iki kalecimizinde bize katkisi büyük![img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bizim ihtiyacimiz kaleci degil oyuncudur!Dolasiyla oyuncu kontenjanimizi gereksiz yere kullanmamamiz gerektigini düsünüyorum!Onun yerine kaliteli iki oyuncu transferiyle büyük isler yapacagimiza inaniyorum![img]smileys/smiley32.gif[/img]

Tabiki bu benim düsüncem,katilan olur veya olmaz herkesin düsüncesine saygi duyuyorum!Umuyorum TRABZONSPOR'umuz için hayirlisi olur!Tüm TRABZONSPORLU arkadaslara sevgi ve saygilarimla!...

Sampiyon TRABZONSPOR...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...