Petkovic kalmali mi gitmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Beytullah
    • 10.10.2004
    • 2827
    • banka.
    • İstanbul

İlk olarak suhduc tarafından gönderildi
    bence petkoviç iyi birkaleci kalmali...

ii biz cok kötü demiyoruz ama büyük maclari kaldiramiyor adam bizim sampiyonluk yarisinda kaleci hatalari kurbani olmamamiz lazim.yoksa nasil sampiyon olacagiz uzaktan cok gol yiyor adam bizim ibi büyük bir klubun kalecisinin böyle goller yememesi lazim
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Özkan Erdem
      • 28.06.2004
      • 3908
      • Yük. Mühendis
      • İstanbul

sampiyonluga oynayacak takimda zor.. küçük takimlarin yildiz kalecisi olmaya aday ama adam yetersiz kardesler.. daha iyisi bulunmali ve gönderilmeli..
      BORDO MAVİ

Yorum

• imported_erdogdulu61
        • 02.04.2005
        • 78

bana göre iyi bir kaleci lazim petkoviç kendini pek gelistiremedi uzun zamandir burda olmasina ragmen halen daha geldigi zamanlardaki hatalarini bir türlü düzeltemedi acaba bu kalecidenmi kaynaklaniyor yoksa kaleci antrönerindenmi bunu arastirmak lazim bana görede bu haliyle gitmesi lazim ama suda bir gerçek senol hoca bana göre çok iyi bir kaleci idi eger o onda birseyler görüp kalmasi lazim diyebiliyorsa kalmali suda bir gerçek ki yaptigi hatalar golle sonuçlaniyor her kalecinin mutlaka zaaflari vardir ama bunlari kapatmasi lazimdi petkoviç bunlari kapatamiyor su an anket yapilsa kesinlikle yüzde 50 yüzde 50 çikar eger ondan iyisi bulunacaksa gitmesi lazim acaba gelen ne kadar zamanda uyum saglayacak birde o sikinti var
        CEHENNEMDE ATEŞ YOKTUR HERKES KENDİ ATEŞİYLE CEHENNEME GİDER

Yorum

• Tunga
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 29.11.2004
          • 11392
          • Yüksek Mühendis
          • İstanbul

Bizim Petko alem adam. Onu çok seviyorum ama beni çildirtan bazi hareketleri de yok degil.

1- Kazara 1-0 önce olalim, bir out atisini 10 dakikada yapiyor. Birakin rakipleri, ben bile sinir oluyorum.

2- Topu oyuna sokarken daha bir kez dogru yere attigini görmedim. Bu yüzden baski altinda kaldigimiz dakikalarda bütün toplar gerisin geriye kalemize geliyor. Tek farkli öndeyken maç hiç bitmeyecekmis gibi geliyor.

3- Inanilmaz toplar çikariyor ama, sonra öyle goller yiyor ki maalesef bütün iyi yaptiklarini silip götürüyor.

Bence de gönderilmeli, ama Senol Hoca buna ne karar verirse dogru olacagini düsünüyorum. Çünkü Lenol Hoca Türkiye'nin gelmis geçmis en iyi kalecisiydi. Onun kararini ne olursa olsun destekliyorum.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Özkan Erdem
            • 28.06.2004
            • 3908
            • Yük. Mühendis
            • İstanbul

Oyunu çok oyaladigi dogru.. Elinden çikarirken minimum 6 saniye bekliyor, topu yanlis kullaniyor, degajlari ya rakibe ya taca gidiyor.. Yan top alamiyor.. zaman zaman hatali çikislar yapiyor ileriye dogru.. Bu kadar kusur Trabzonspor gibi bir takimin kalesini korumak için fazla derim ben..
            BORDO MAVİ

Yorum

• Mayls
              • 27.02.2005
              • 8752
              • Serbest Meslek
              • Almanya

bence gitmeli

bide sorum olacak

kactane penaltiya sebep oldu bu sezon?
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hauptstrasse
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 12.08.2004
                • 289

anlamsiz yazilari hic sevmem! hele iskembedne sallanmislarsa daha bir nefret ederim boyle yazilardan! su uc sayfaya bakiyorum ve kaydadeger bir sey okuyamiyorum! neymis petkovic mutlaka gitmeliymis! ayni kisilerin metin mertleri,nihatlari kayseriye giden kalecimizi unuttuklarini dusunuyorum! fener macinda suclu petkovicmis! el insaf! petko o macta hatali gol yemedigi gibi cikardigi iki hatta uc sutla macin yonunu tain etti! bence bir kaleciyi elestirirkende overkende defansiyla birlikte dusunun! bizim defansin yan toplarda iyi olduguna inan birisi varsa petkonunda yan top zaafiyeti oldugnu soyleyebilir! ancak tolgaya ve erdince ragmen bizim takim duran toplarda ve yan toplarda inanilmaz adam paylasimi hatasi yapiyor ve yenilen gollerde bunlardan kaynaklaniyor!petkovic su anda yinede ligdeki en basarili iki ve uc kaleciden biri!onu yollarsak yerine ismi gecen kaleciler ya cok genc yada cok yasli! kalecilikte yasli olmak daha cok avantaj saglayan bir durum ancak yasli doymus bir oyuncununda kaleci bile olsa yas ortalamasi genc sayilabilecek bir takimda bulundurulmasina prensip oalrak karsiyim ben! benim onerim daha farkli!

eger cesaretimiz paramiz varsa petkoyu tutariz ve ikinci bir kaleci aliriz! bu yabancida olabilir turkiyeden de! ancak turkiyede bizim kaleyi petkodan alcak bir kaleci goremiyorum ben! buna bjk gs nin kalecileride dahil! dudek diyorsunuz! sisirme haberin boylesine inaniyorsaniz bilmiyorum artik! brezilya tarihinde tafarellden baska bir kaleci ismi varmi! brezilyadan ne zaman iyi kaleci cikmis! avrupanin iyi kalecileri coktan paylasilmis durumda! cunku iyi kalecinin piyasasida iyi! petkoyu yolarsak olacagi su! oda bir ingiliz kulubune gidecek ve orda degerini bilemedigimiz birisi olarak ekranlarimiza gelecek bizde ic cekecegiz! ben petkonun kalmasinin zorunluluguna inaniyorum! senol gunesten sonra trabzonun kalesine gecmiis en iyi kaleciyi ne biz ne yonetim kolayca harcayamaz,harcamamali!

Yorum

• lakerta
                  • 10.05.2005
                  • 402
                  • Bursa

arkadaslar kalecinin zaaflarini defans kapar eger trabzonsporda daha
                  oturmus bir defans kurgusu olursa merak etmeyin hem rüstüden hem mondi
                  den daha iyi kalce oldugu gösterecektir.....3 yildir bizim takimda
                  oturmus defans varmi??? lütfen mantikli olalim bu bir takim oyunudur...
                  HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• andrei07
                    • 11.12.2004
                    • 749

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi

anlamsiz yazilari hic sevmem! hele iskembedne sallanmislarsa daha bir nefret ederim boyle yazilardan! su uc sayfaya bakiyorum ve kaydadeger bir sey okuyamiyorum! neymis petkovic mutlaka gitmeliymis! ayni kisilerin metin mertleri,nihatlari kayseriye giden kalecimizi unuttuklarini dusunuyorum! fener macinda suclu petkovicmis! el insaf! petko o macta hatali gol yemedigi gibi cikardigi iki hatta uc sutla macin yonunu tain etti! bence bir kaleciyi elestirirkende overkende defansiyla birlikte dusunun! bizim defansin yan toplarda iyi olduguna inan birisi varsa petkonunda yan top zaafiyeti oldugnu soyleyebilir! ancak tolgaya ve erdince ragmen bizim takim duran toplarda ve yan toplarda inanilmaz adam paylasimi hatasi yapiyor ve yenilen gollerde bunlardan kaynaklaniyor!petkovic su anda yinede ligdeki en basarili iki ve uc kaleciden biri!onu yollarsak yerine ismi gecen kaleciler ya cok genc yada cok yasli! kalecilikte yasli olmak daha cok avantaj saglayan bir durum ancak yasli doymus bir oyuncununda kaleci bile olsa yas ortalamasi genc sayilabilecek bir takimda bulundurulmasina prensip oalrak karsiyim ben! benim onerim daha farkli!

eger cesaretimiz paramiz varsa petkoyu tutariz ve ikinci bir kaleci aliriz! bu yabancida olabilir turkiyeden de! ancak turkiyede bizim kaleyi petkodan alcak bir kaleci goremiyorum ben! buna bjk gs nin kalecileride dahil! dudek diyorsunuz! sisirme haberin boylesine inaniyorsaniz bilmiyorum artik! brezilya tarihinde tafarellden baska bir kaleci ismi varmi! brezilyadan ne zaman iyi kaleci cikmis! avrupanin iyi kalecileri coktan paylasilmis durumda! cunku iyi kalecinin piyasasida iyi! petkoyu yolarsak olacagi su! oda bir ingiliz kulubune gidecek ve orda degerini bilemedigimiz birisi olarak ekranlarimiza gelecek bizde ic cekecegiz! ben petkonun kalmasinin zorunluluguna inaniyorum! senol gunesten sonra trabzonun kalesine gecmiis en iyi kaleciyi ne biz ne yonetim kolayca harcayamaz,harcamamali!

sevgili kardesim tartismak zaten yanlis !! ama modlarda sesimizi duymuyor!!

+imza
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• Hüseyin Çümen
                      • 06.02.2005
                      • 7649
                      • doktor
                      • İstanbul

İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi

iskembeden atiyo diyene bak en büyük iskembeci sensin be nasil yani gs nin kalecisini kupada izlemedinmi petko ya 100 kat fazla gelir onlar

Yorum

• sanatik
                        • 23.08.2004
                        • 6520
                        • Yönetici
                        • Almanya

Kalabilirler!

ARAYISLAR SONUÇSUZ
                        Trabzonspor, sezon sonu Karel ile birlikte kaleci Petkoviç ve Lee Yong ile yollarini ayirmayi planlarken, bu oyuncularin yerine istenen kalitede isimler bulunamamasi nedeniyle ikilinin takimda kalmasi yönünde görüs agirlik kazandi. Lee ve Petko'nun sözlesmelerinin sürmesi nedeniyle gönderme yönünde yakalanacak sikintiyi düsünen Yönetim, bu yönde Senol Günes'in son sözüne göre bu oyuncularin kalip kalmamasi yönünde kararini verecek.

----------------------------------------------

hauptstrasse düsüncelerine katiliyorum dogrusu. Bende daha iyi kaleci isterim elbette ama elimizdeki degeride bilmeliyiz.

Aslinda kaleciyi degistirerek sorunlari cözecegiz sanmamiz dogru olamaz. Takim oyununda olmasi gereken yerde degiliz bence. Daha iyi olmaliyiz.

yukardaki haber karadenizgazete.com sitesinden
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Mollasalihoğlu
                          Yönetim Kurulu
                          • 03.07.2004
                          • 18733
                          • Avukat
                          • İstanbul

fanatik'te petkoviç ve yönetimin anlastigi ve petko'nun kalacagi yaziyo.

gerçekten de asiri iyi bir isim olmadiktan sonra göndermek anlamsiz gibi yenisi gelecek ortama uyum saglayacak yok ailevi sorunlari çikacak ....

hayirlisi olsun..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• CaMoKa
                            • 13.07.2004
                            • 1064

hatali goller yesede hala Türkiyedeki sayili kalecilerden bence kendisi kalmali ancak kendini kanitlamis bir kaleci alinirsa gönderilmeli öbür türlü yeni bir kaleci ile bir maceraya atilmak intihar olur
                            `Your Heart Size More Important Your Body Size`

Yorum

• _tsstorm
                              • 24.04.2005
                              • 158

Tolga Seyhan'nin transfer konusunu kilitleyenler nerdesiniz!!!!

BU KONU NEDEN DEVAM EDIYOR CEVAP VERINN!!!
                              TS\'nin Bursa\'daki sesi

Yorum

• EmrahYalçınalp
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 29.05.2004
                                • 5470
                                • Akademisyen

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Nepotizmden sonra millet olarak en büyük sorunumuz (bence) sorunlara yaklasim biçimimiz...

"Petkoviç gitmeli" demek sorunu çözmüyor. Temel çözüm "Trabzonspor'un kalesinde iyi bir kaleci olmali" olmali... Eger fiyati makul, sürpriz olmayacak, adaptasyon sorunuyasamayacak iyi bir kaleci varsa ve bize gelecekse, evet, gitsin... Ayni sartlarda Fatih de gitsin, Yattara'da gitsin, Tolga da gitsin...

Ve son olarak, dünyadaki tüm kaleciler birçok önemli maçta "salakça" goller yerler... 3 yildir Trabzonspor'da olan ve istikrarli bir sekilde kalede olan bir adami, yedigi bazi saçma sapan goller olsa daabartilacak kadar basarisiz bulmuyorum. En azindan ekip ruhu tasiyan, tecrübeli, Trabzon'a uyum saglamis siki bir profesyonel...

Artik kesin kalsin diyorum... Adam dün gece Süleyman'da çiftetelli oynayanlara tempo tutup sarki söylüyordu...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...