ondan daga iyi Kaleci bulabilirsek gitsin..ama iyi Kaleci bulmakta o kadar kolay degil
Petkovic kalmali mi gitmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ondan daga iyi Kaleci bulabilirsek gitsin..ama iyi Kaleci bulmakta o kadar kolay degil1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer -
Dünya standartlarinda bir kaleci degil. Hedef büyükse kalecide büyük olacak. Böyle bir kalecinin maliyetide çok. Petkoviç'ten iyi biri alinmayacaksa sirf Petkoviç gitsin diye alinacaksa alinmasin. Petkoviç'in yüregi yeter."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-UnutturmaYorum
-
ilk geldigi sene çok iyiydi ama simdi iyi degil.bazen çok kötü hatalar yapiyor.ama son fb gs derbilerinde fena degildi yani.....
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
2 senedir sampiyonlugun kaybedilmesinde %90 suçlu petkodur. Kaybettigimiz maçlarda yedigi basit gollerle bu ortadadir bence gitmeli.[b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!Yorum
-
Biri bu petkoya ceza sahasi içinde topu elle tutabilecegini ögretmeli bence her yan top bi kalede tehlike yaratirmi yaaa ayiptir nasil profesyonellik bu böyle.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
petko kalsin..! baska bisey demiyorum''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
yahu arkadaslar! sizler bizleri deli etmek icin mi yaziyorsunuz boyle seyleri! petkoyu begenmeyenlere bakiyorum hicbir gerekceleri yok! sadece dedikleri bize daha iyi bir kaleci lazim! ayni arkadaslar takimdan baska oyuncularinda gondrilmesi taraftari! yani akil var izan var! dengesiz yazmak yerine bir karar verin once! bir oye yaziyorsunuz birde boyle! anlasilan cani sIkIlan geciyor bilgisayarin onune birseyler karaliyor! cok sey yazacagim ama anlamiyorsunuz ki! siz tartismayi yada dusunceleri paylasmayi farkli algiliyorsunuz anlasilan! bu yuzden birseyde yazmak istemiyorum!
ancak bildigim bir sey var petkovicin gitmesi bizim icin iyi olmaz ve bunuda ancak gelecek yil anlayabiliriz! yani herseyin bir yil daha gecikecegi bir zamanda ki o zamanda diyeceginiz,yazacaginiz seyler asagi yukari suna benzer selyer olacak; yonetim bir kaleci alamadi! madem petkoyu yolladiniz iyi bir kaleci alin! cunku yonetimin almak istedigi kaleciler cok genc!yada baslayacaksiniz hemen kufre,elestiriye! elestiri hakki dogru yerde zamanda kullanilmak icin vardir! sirf iskembedne sallamaylada olmuyor bu isler bilesiniz!Yorum
-
Gitmese bile kesinlikle onu yedekten çikarmiyacak bi kaleci almamiz lazim.Bu kesin38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
petko kalsin..! baska bisey demiyorum
yav nasil kalisn etme eyleme...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
ja! sizden ne koy ne de kasaba olur;-)
ne diyeyim baska ki! siz degil miydiniz gokdenizi yollamak isteyen ! ayni tas ayni hamam! istanbul gazetelerini okuyup istanbul takimlarinin taraftar sitelerinden cikmazsanaiz olacagi bu iste1 onlar gibi hemen asip kesmeye yollamaya satmaya basliyorsunuz! bilmiyorsunuz ki bizim etimiz ne budumuz ne!
uyanin arkadaslar! bizler bir kjaleciye 2 milyon dolar verebilecek guce sahip degiliz! bizler ancak ortalama bir kaciyle yuregiyle oynayan bir defansi bulusturabilcek bir takimiz! buun sonucunda ortaya ne mi cikar! ortaya cikan su olur! yilda iki milyon kazanan kalecilerin korudugu kaleler kalelerinde yilda 23 gol gorur bizde 25 gol! hesap budur! haa kimileri diyecek ki o iki gol bizi sampiyonluktan eder! hayir etmez!Yorum
-
İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi2 senedir sampiyonlugun kaybedilmesinde %90 suçlu petkodur. Kaybettigimiz maçlarda yedigi basit gollerle bu ortadadir bence gitmeli.
fb macindaki ilk ( offsayt olan ) golü hatirlatirim. Suclu petkovicmiydi ?
Ayni macda penaltiyida petkovic yapdirdi ?
Nasil böyle kesin konusabiliryorsunuz anlamaiyorum. Bir kisiyi suclu ilan etmek ne anlama geliyor ?
Yani süper futbol oynadi digerleri ve tek petkovic yakdi bizi-> öylemi ?
Katilmiyorum.
Dogrusu Futbolumuz gerekdigi gibi degil henüz ve petkoyu suclamakla göndermeklede düzelmeyecekdir.
Kusura bakmayin."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
bence acil lazim degil kaleci. ama bir kac mac hasan girsin kaleye. dengeler esitlensin iki kalcimizde cok faydali olur. en önemli transferlerimiz süper defans ve zurawski.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
brezilya tarihinde tafarellden baska bir kaleci ismi varmi! brezilyadan ne zaman iyi kaleci cikmis!
Dida (Milan), Gomez (PSV Eindhoven), Carlos..!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi2 senedir sampiyonlugun kaybedilmesinde %90 suçlu petkodur. Kaybettigimiz maçlarda yedigi basit gollerle bu ortadadir bence gitmeli.
fb macindaki ilk ( offsayt olan ) golü hatirlatirim. Suclu petkovicmiydi ?
Ayni macda penaltiyida petkovic yapdirdi ?
Nasil böyle kesin konusabiliryorsunuz anlamaiyorum. Bir kisiyi suclu ilan etmek ne anlama geliyor ?
Yani süper futbol oynadi digerleri ve tek petkovic yakdi bizi-> öylemi ?
Katilmiyorum.
Dogrusu Futbolumuz gerekdigi gibi degil henüz ve petkoyu suclamakla göndermeklede düzelmeyecekdir.
Kusura bakmayin.
usta o ilk goolde ciksaydi kaleden..o topu alirdi..ve penalti yida tuttabilirdi gs macinda 1 penalti bile tuttamadi kupada bu adam görmüyo topu farkindaysaniz gözlerine dikkat edin..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum