Petkovic kalmali mi gitmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • tigin
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 31.05.2004
    • 4643
    • Ankara

Ilove you petkooooo - I love you petko
    seviyorum bu adami be.250 bin dolara alindi o paraya daha iyisi varsa gelsin.Edited by: tigin
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• CooL
      • 05.01.2005
      • 137

Bence kalmali

giderse eger yedek kaleci kim olacak? o zaman yedek kalecide alinmali bu takima

bu yüzden kalmali diyorum..yeni kaleci alinacaksa petkoviç yedek kalabilir.böylece yedek kalecimiz bile kaliteli olmus olur..
      dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

• #10 Fietra
        • 31.05.2004
        • 5506
        • Mühendis
        • İstanbul

Güven vermiyor.Bence bu sene sonu gitmeli ve yerine daha iyi bir kaleci alinmali
        keyif adamı ..

Yorum

• DieGo
          • 22.02.2005
          • 313

Bazi maçlarda Petko'yu o kadar çok seviyorum ki gitmesin diyorum ama bazi maçlar var ki maç bitsin diye etmedigim dua kalmiyor.

Petko cepheden güzel top çikariyor ama yan toplarda yüregimi agzima getiriyor(genelde golyiyoruz zaten) bu yüzden Petko yedek kaleci olarakkalmali
          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• augustus
            • 31.05.2004
            • 526
            • İstanbul

Sahsi görüsüm, Senol Günes ten sonraki(yaklasik 20 yil) en iyi kalecimizin Petkoviçoldugudur.Kimi zamanlar hatali goller yemis olsada genel olarak basarili buluyorum.eger yerine ismi tartisilmayacak bir kaleci alinirsa gönderilebilir.aksi takdirde bazi arkadaslarin söyledigi gibi Petkoviç in yedek olacak bir kaleci oldugunu düsünmüyorum.

Aklima gelen bir diger ayrintida ,Petkoviç sezon basinda esinden ayrilirken bunun sebebinin Trabzon un uzak olusu ve esinin Trabzonda kalmak istemeyisi oldugu söylenmisti( ne kadar dogru bilermiyorum).eger gerçek neden buysa herkes kendine göre bir yorum yapabilir.

Yorum

• Hüseyin Çümen
              • 06.02.2005
              • 7649
              • doktor
              • İstanbul

biz bu zihniyetle nasil basarili olacaz petko yu butakima yeterli görmeniz beni ürkütüyor lütfen arkadaslar etko biz hepyakiyor!!!

busene mesela;

ilk yari geseyle oynuyoruz adamlarin tek bi atagi yok nerdeyse baliç öylesine vuruyo ve golü yiyor

ilk yarifeb maçi maç basabas gidio hiç geregi yokkenbi çikis yapiyo ve nopre yi indirio adamlarhiç yoktanpenalti kazanyolar sonuç tabiki gol

gene ayni maç alexandra ortaliyo çikasa çok rahat alcagi topta çikmiyo ve tuncay golü atiyo

busene feedenofside yle yedigimiz golde çik al topu ama çikmiyo gene gol

bunlar bizm nemli maçlarimiz ve saydigim pozisyonlari vasat olmayan bi kleci çikarirdi

hepiniz rezil kupa finalini izlemissinizdiir hani büyük diye tabir edilen takimlarimizin oynadigi yokben 100 milyon öbürünün 200 milyon taraftarim vardedigi takimlarin finalini orda mondragon neler yapti iyi dikkat etmissinizdir heralde o kaleciyi bizim petkoyla bi kiyaslayin kalecilik nasil yapiliris üstelik mondragon da öle çokpraya gelmemisti

bi düsünün bakalim

Yorum

• Hüseyin Çümen
                • 06.02.2005
                • 7649
                • doktor
                • İstanbul

birde ii kalecilikyatigi oluyo iyosunuz sizden tek bi kurtardigi maçi istiyorum lütfen yazin

Yorum

• foto
                  • 14.05.2005
                  • 1

bence kesinlikle gönderilmeli..10 numara bir kaleci alinmali
                  ISIGIN KARANLIGI YIRTACAK

Yorum

• yattara11
                    • 24.08.2004
                    • 1230

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                    birde ii kalecilikyatigi oluyo iyosunuz sizden tek bi kurtardigi maçi istiyorum lütfen yazin

yahu çok istedin... aslinda bir çok maç var ama aklima ilk gelenleri iki sene önce Trabzon'daki 0-0 biten Altay maçi, geçen sene yine Avni Aker'de en kritik dönemimizde Adanaspor ve Denizlispor maçlari...[img]smileys/smiley17.gif[/img]hadi söyledim ha! [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• Guests

petkoviç'in iki önemli eksigi var.
                      1. büyük maçlara konsantre olamamasi(d.kiev,a.bilbao,3 istanbul köpekleriyle maçlar)

2. yan toplarda o boyuna ragmen amatör kaleciler kadar olamamasi

Sampiyon olabilmemiz için istanbul köpeklerine puan kaybetmemeliyiz.Bu iki zaafi olan kaleciyle sampiyonluk hayal

Yorum

• suhduc
                        • 12.03.2005
                        • 14
                        • Ankara

bence petkoviç iyi birkaleci kalmali...

Yorum

• yattara11
                          • 24.08.2004
                          • 1230

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi

yahu çok istedin... aslinda bir çok maç var ama aklima ilk gelenleri iki sene önce Trabzon'daki 0-0 biten Altay maçi, geçen sene yine Avni Aker'de en kritik dönemimizde Adanaspor ve Denizlispor maçlari...[img]smileys/smiley17.gif[/img]hadi söyledim ha! [img]smileys/smiley17.gif[/img]

çok abartiyosun... evet çok canimizi yakti, buna itirazim yok ama vefali olmayi da unutmayalim... sürekli daha iyisini istememiz güzel ama Petkovic de mükemmel bir kaleciolmasa bile Trabzonspor'un tarihine baktigimizda iyi kaleciler arasinda yerini aldi... [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Hüseyin Çümen
                            • 06.02.2005
                            • 7649
                            • doktor
                            • İstanbul

yattaracim canim kardessim ben ptko yu severimkarizmatik bi adam bakislari süper ama bensadece sampiyon olacaksjk onla olamayiz diyorum çok hata ypiyor

Yorum

• yattara11
                              • 24.08.2004
                              • 1230

yattaracim canim kardessim ben ptko yu severimkarizmatik bi adam bakislari süper ama bensadece sampiyon olacaksjk onla olamayiz diyorum çok hata ypiyor

tamam ben de Petko'nun gitmesini istemene bir sey demiyorum, eger yerine iyi bir kaleci alinacaksa gitmesine ben de karsi çikmiyorum...

ben farkli bir noktaya deginmek istedim ama kendimi tam ifade edemedim...

Petkovic'e sürekli yaptigi hatalarindan dolayiartik olumsuz bakiyorsun... bu çok normal... ama benim demek istedigim O'nu çok acimasiz elestirdigin... [img]smileys/smiley2.gif[/img]Petko takimimizahiç fayda saglamamis gibi yorumlar yapiyorsun... halbuki Petko'nun Trabzonspor'a faydali oldugu zamanlari kendi gözlerimle gördüm... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

benim anlatmak istedigim buydu kardesim, yanlis anlasilma olmasin...

Yorum

• oumaer61
                                • 26.09.2004
                                • 369
                                • Akademisyen
                                • Ankara

diego kardesime katiliyorum petko'nun gerçektende yan top sorunu var pek umutlu deilim ama eskiden kendiside kaleci olan senol günesin tecrübelerinden faydalanabilirse gerçekten trabzona yakisir bir kaleci olacagina inaniyorum
                                Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...