.................................................. ...........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Marşları
Daraltma
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleri şiir gibi okuyunca manasız gibi geliyor. Melodisiyle dinleyip öyle yorumlamak daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
Ben Volkan Konağın kötü bir marş yapacağına şahsen inanmıyorum...
Arkadaşların ağır eleştirilerini gördük marş ortaya çıktıktan sonrada özür mesajlarını görürüz inşallah..!!
Söz uçar yazı kalır...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Volkan Konak ne kadar iyi bir müzik yaparsa yapsın,bu sözlerle ortaya iyi bir marş çıkacağını zannetmiyorum..
Kazım Koyuncu'nun "Hayde hayde"si varken,marş aramaya da gerek yok bana göre..
Belki esaslı sözlerle ve bize uygun bir müzikle daha iyisi yapılabilir ileride..
"Fırtınasın,İhtilalsin,bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin şampiyon Trabzon,
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Hayde hayde gol hayde Trabzon.."
Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelevizyonda ve konserlerinde sürekli kullandığı o süslü kelimelerden hiçbirini kullanmamış.
Yorum
-
Sözleri şir gibi okuyunca Ali ata bak, Ayşe topu tut gibi manasız geliyor. Marşlarda melodi daha önemli ancak sözler de anlamlı olacak ki bir bütün olarak aha marşımız oldu diyelim. Melodiyi bekleyelim.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
Yorum