Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012 Listesinde TRABZON yok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hangisine inanicaz simdi. Buda Karadeniz Haber gazetesinden.Karadeniz Haber'e pek itimat etmemamaATALAY'in bi açiklamasina bu kadar ayriiki yorum ilginç doorusu;

2012'de geri adim!

LISTE DEGISIYOR
    TRABZONSPOR camiasinin kenetlenmesi Futbol Federasyonu'na geri adim attiriyor. Levent Biçakçi baskanligindaki Futbol Federasyonu'nun, 2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nin Türkiye'de düzenlenmesine yönelik çalismalari dogrultusunda UEFA'ya sunmayi düsündügü ve içine Trabzon'u

almadigi 7 sehirlik listenin, Trabzon'dan gelen tepkiler nedeniyle degistirilmesi için çalismalara baslandigi ögrenildi.
    ÖZAK ÇALISIYOR
    BAYINDIRLIK ve Iskan Bakanligi'na getirilen Trabzonspor eski Baskani Faruk Özak'in konu ile ilgili yogun çalisma sarf ettigi, Telekomünikasyon Kurumu Lisans ve Sözlesmeler Daire Baskani Trabzon-
    spor eski yöneticisi Müminhan Bilgin'in de özellikle 2012 proje sorumlusu Orhan Gorbon'la kurdugu diyaloglar sonucu etkili oldugu ögrenilirken, federasyonun yönetim kurulu üyesi Metin Kazanci'nin da liste degiyikligi için çalistigi belirlendi.

Sampiyona Trabzonsuz asla olmaz

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, dün geldigi Trabzon'da 2012 yilinda yapilacak Avrupa Sampiyonasi'nda Futbol Federasyonu'nun karsilasmanin oynanacagi kentler arasinda Trabzon'u göstermemesi ile ilgili açiklamalar yapti ve "Türkiye'de futbol sampiyonasi yapilacaksa
    Trabzon'suz olmaz. Trabzon neresi denmeyecek kadar futbolun tanindigi bir yer. Dünya üçüncüsü bir antrenörleri var. Böyle bir sampiyonayi hak ediyor" dedi.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

) basladimi geri adim atmaya
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

2012 AVRUPA FUTBOL SAMPIYONASI MERKEZI YAPACAGIZ SIZ HIC MERAK ETMEYIN:

HEP BIRLIKLEN OLACAK INSALLAH BU IS

Yorum

YINE BI PROTESTO YAPALIM???

BU MAIL OLABILIR, Basin Bildirgesi filan ne bilim bos bos oturmayalim?
          Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
          Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

Hangisine inanicaz simdi. Buda Karadeniz Haber gazetesinden.Karadeniz Haber'e pek itimat etmemamaATALAY'in bi açiklamasina bu kadar ayriiki yorum ilginç doorusu;

2012'de geri adim!

LISTE DEGISIYOR
            TRABZONSPOR camiasinin kenetlenmesi Futbol Federasyonu'na geri adim attiriyor. Levent Biçakçi baskanligindaki Futbol Federasyonu'nun, 2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nin Türkiye'de düzenlenmesine yönelik çalismalari dogrultusunda UEFA'ya sunmayi düsündügü ve içine Trabzon'u

almadigi 7 sehirlik listenin, Trabzon'dan gelen tepkiler nedeniyle degistirilmesi için çalismalara baslandigi ögrenildi.
            ÖZAK ÇALISIYOR
            BAYINDIRLIK ve Iskan Bakanligi'na getirilen Trabzonspor eski Baskani Faruk Özak'in konu ile ilgili yogun çalisma sarf ettigi, Telekomünikasyon Kurumu Lisans ve Sözlesmeler Daire Baskani Trabzon-
            spor eski yöneticisi Müminhan Bilgin'in de özellikle 2012 proje sorumlusu Orhan Gorbon'la kurdugu diyaloglar sonucu etkili oldugu ögrenilirken, federasyonun yönetim kurulu üyesi Metin Kazanci'nin da liste degiyikligi için çalistigi belirlendi.

Sampiyona Trabzonsuz asla olmaz

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, dün geldigi Trabzon'da 2012 yilinda yapilacak Avrupa Sampiyonasi'nda Futbol Federasyonu'nun karsilasmanin oynanacagi kentler arasinda Trabzon'u göstermemesi ile ilgili açiklamalar yapti ve "Türkiye'de futbol sampiyonasi yapilacaksa
            Trabzon'suz olmaz. Trabzon neresi denmeyecek kadar futbolun tanindigi bir yer. Dünya üçüncüsü bir antrenörleri var. Böyle bir sampiyonayi hak ediyor" dedi.

Iyi de; bu Mehmet Atalay dünkü Günebakis gazetesinde çok farkli seyler öylemis!...Gerçi yukarda Gölge oyunu nickli arkadas copy yapmis...simdi bu adamin hangi söylemleri dogru acaba?

Trabzonsuz bir Avrupa sampiyonasi düsünelemez söylemi mi? Yoksa asagida yazilanlarmi?Hangisi dogru?Bu adam ne diyor?

Anadolu Olmayacak
            Japonya-Kore 2002 organizasyonunda maçlari izlemek isteyenlerin büyük zorluk çektigini dile getiren Atalay, "Ben de oradaydim. Bir çok maçi kaçirdim. Simdi Anadolu?yu üzecek bir karar almak durumundayiz. Çünkü mesafe sorunu bu tür organizasyonlarda en büyük mesele. Burada Trabzon ya da bir baska uzak Anadolu kentinin kupaya dahil edilmesi imkansiz. Maçlari ayni bölgeye toplamaya çalisacagiz. UEFA da böyle istiyor. Buna ragmen Anadolu?daki statlarimizi Dünya Kupasi oynanacak standarda getirecegiz" diye konustu.

Edited by: BADALOGLU
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Bana Günebakis'ta ki açiklamalar dooru gibi geliyor.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

O zaman ne diye çikip bu sampiyonada Trabzon olmazsa olmaz ayaklari yapiliyor?Mehmet Atalay ne diyorsun?Anadolu kusura bakmasin derken Kayseri Anadolunun göbegi olmuyormu?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

bu tam bir abtalliktir zaten trabzon gibi bir futbol sehrini almamak .ama uyandilar galibabir daha yanlislik yapmazlar inslah [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

O zaman ne diye çikip bu sampiyonada Trabzon olmazsa olmaz ayaklari yapiliyor?Mehmet Atalay ne diyorsun?Anadolu kusura bakmasin derken Kayseri Anadolunun göbegi olmuyormu?

Dogu - bati ayirimi yaparak 2012 yi alirsan Türkiyeyi kendin bölmüyormusun ?

Tüm dünyaya dogu güvenilmez demiyormusun ?

Trabzonunun sucu nedir ?

Sampiyonlar Ligi maclarimizida rakiplerimiz trabzonda oynatmayabilir sayin atalaya bu kafaya hizmet ederseniz.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Türkiye yi bölmüsler heralde ikiye.[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Sol tarafta karar kilmislar.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Kayseri yi eklemesinin nedeni de pastirmayi yabancilara tanitmak heralde.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

bence uzaklik falan bahane.. eger istanbul trabzonun oldugu yerde olsalardi istanbuluda mi almayacaklardi?
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Tek kelime yazacagim, hiç bir yorumu okumadim ama söylenecek tek söz var onlar için:

SEREFSIZLER[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Federasyon baskaninin dünkü basin toplantisinda, hepinizin bildigi gibi 2012 Yilindaki Avrupa Futbol Sampiyonasina adayligimiz ve ev sahipliginin alinmasi durumunda, futbol müsabakalarinin yapilacagi illerin isimlerinin açiklamasi vardi. Basin mensuplarindan birinin "Bu iller arasinda neden Trabzon yok" sorusuna verdigi cevabi inanin hayretle izledim. "Uefa kriterlerine göre ulasim sorunu oldugu için, Trabzon'u bu kategoriye almadik" cevabi bana öyle çocukça geldi ki, öfkden burnumdan solumaya basladim.

Yillarca avrupa müsübakalarina katilan Trabzonspor'umla maç yapmaya gelenler, geri mi döndü ulasim sikintisi yüzünden. Ya da hava alaninda inip, yürüme mi gitmisler Avni Akere. Mayis ayinda degil miydi, Uefa'nin Avni Akere geçer not vermesi. Bu nasil aymazlik!, bu nasil pismislik, soruyorum sizlere.

Üzerimizde oynanan oyunlar birdi bin oldu. Çok dikkatli olmak zorundayiz. Bunlar yakinda bizim aramizdaki, dostluga, arkadasliga, abilige, kardeslige, hemserilige de nifak tohumlari sokabilirler. Hazirlikli olalim ve bu tür olusumlara asla müsade etmeyelim. Biz bir yumruk gibi durdugumuz sürece yikamazlar bizi.

Yorum

Iste bu topic'ti kutoz,hatirlatayim istedim![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

seni [img]smileys/smiley32.gif[/img] rum... [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X