Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012 Listesinde TRABZON yok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildi

IQDÜSÜK BILE ADAMA ILTIFAT OLUR BU ADAMDA BIR GRAM BEYIN YOK BEEE

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

onun kafasindan ancak bir kazan paça olur..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

senol hoca bunla ilgili bugün basin toplantisinda konustu iste buyrun;

Trabzon?a yapilan haksizlik
      2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi?ni düzenlemek için aday olan Türkiye?de Trabzon?un maçlarin oynanacagi kentler listesine alinmamasina iliskin de sunlari söyledi: ?Siz bir kent olarak Trabzon?u dislarsaniz, aslinda kendinizi dislamis olursunuz. Kentleri, ulasim kolayligi yüzünden seçmis olabilirsiniz ama siz ?futbol kenti?ni kenara atip bir baska kenti futbol kenti yapmak isterseniz sikintilari büyütürsünüz. Kentimizde herkes futbolu seviyor. Trabzon?da futbol okullari yapilmasi gerekiyorken, bu sektöre yatirim yapilmasi gerekliyken böylesine büyük bir organizasyonda burasi yok sayiliyorsa, bu ülkemizdeki düsünce çarpikligini gösterir.

Yorum

valla eger 2012yi alirsak ve Trabzonsuz bir organizasyon isi kesinlesirse, bence yönetim UEFA'ya basvurmali ve sesimizi radikal eylemlerle duyurmali.

Hatta çok uçuk bir fikir ama, neden hirs yapip kendi alternatif organizasyonumuzu yapmayalim? [img]smileys/smiley4.gif[/img]

siki bir sponsor ile neden olmasin?

"Trabzon Vestel Futbol Turnuvasi" mesela.

Dünya avrupadan ibaret degil, afrikadan, amerikadan, uzak dogudan ülkelerle temasa geçilebilir.

Neden olmasin? Herseyi devletten beklemeyelim. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Inadina Trabzonspor...
        Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

ya bu adamdan nefret ettigim kadar üniversite hocalarindan bile nefret etmiyorum artik..

ya sen ne embesil ne çapraz sifatli adamsin,aslinda insan bile degilsin ama iste basa gelen çekilir

Yorum

ben gönülden inaniyorum ki bu hatadan dönülecek.

zaten levent biçakçi da bana göre gidici. fazla kalamaz o koltukta. ondan sonra gelecek olan federasyon baskani eger bu düzeltilebilir bir hataysa yani geridönüsü varsa trabzon u listesine alir.

Yorum

ARKADASLAR BIR KERE 2012E KADAR O BIÇAKÇ DENEN PEZEVENK HERIF DURMAYACAK AMA O TARIHE KADAR SEHIRE BIR SEYLER YAPILMALI...

AMA BU SESIMIZI BOYLE DEVEMLI KESMEYE ONUMUZE DEVAMLI ENGELLER KOYMAYA VE BIZLERI YILDIRMAYA ÇALISIYORLAR..

SÜREKLI OLARAK BIR KRIZ IÇERISINDE TRABZONSPOR TARAFTARI SÜREKLI BIR YERLERI BIR SEYLERI PROTESTO EDIYORUZ...

VE KARSIMIZA SÜREKLI OLARAK ANLAMSIZ SEYLER ÇIKARIYORLAR...

BIZI HAZMEDEMIYORLAR..

BIZI KISKANIYORLAR..

VE KISKANÇLIKLARINDAN NE YAPACAKLARINI BILEMIYORLAR SAGA SOLA SATASIYORLR..

BUNLARIN ARKALARINDA HANGI SEREFSIZLER VAR MERAK EDIYORUM..

ARKADASIM DOGRU DEMIS...

EGER 2012DE AVRUPANIN EN BÜYÜK MILLI TAKIMLARI GELECEKSE BIZDE AVRUPANIN EN BÜYÜK TAKIMLARINI ÇAGIRALIM !!!

100YILI ASKINDIR TRABZON TOPRAKLARINDA FUTBOL OYNANIYOR ILK FUTBOL KITABI TRABZONDA YAZILDI...

AVRUPA BASARI NEDIR TRABZON ÖGRETTI!..

TÜRKIYE LIGLERINDE OYNAYAN OYUNCULARIN ÖNEMLI BIR YÜZDESI BU YÖRENIN ÇOCUKLARI..

TÜRKIYEYI DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ TRABZONLU TEKNIK ADAM YAPTI..

ISTANBUL BARBARLARININ YAPAMADIGI MEDENIYETI ILK TRABZON YAPTI TEL ÖRGÜLERINI KALDIRARAK.. HALA FB VE GS BU MEDENIYETI GÖSTEREMIYORLAR!..

DAHA SÖYLENECEK NE VAR!...BU KÖR INSANLAR BU DÜZENBAZ ADI SEREFSIZ YÜREKSIZ ADAM OLMAYAN INSANLARA DAHA NE SÖYLEYEIM..

ASLINDA LUCIONANIN TÜKÜRÜGÜ O HAKEME DEGIL O FEDERASYONA MHK.YE ATILAN BIR TÜKÜRÜKTÜR !...

BU ADAMLARA BÖYLE YAPACAKSIN SURATLARINA TÜKÜRECEKSIN KI YARABBI SÜKÜR DESINLER!...

BUNLARIN DILI ANLAYISI KÜLTÜRÜ INSANLIGI BU KADAR!...

BU KONUDA KI PROTESTOMUZU RIZE MAÇINDAN SONRAKI MAÇTA PANKARTLARLA DILE GETIRELIM BENIM ÖNERI PANKARTIM SU ;

"100 YILI ASKINDIR FUTBOL OYNANIR BURADA , 2012 ILE NE YAPMAK ISTIYORSUNUZ TRABZON'A"
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ya bu konu hakkindafederasyon tarafindan bi geri adim atildimi acaba bileniniz varmi?

Yorum

BU ADAMIN NE YAPMAK ISTEDIGINI ANLAMADIK ANLAMAKTA ISTEMIYORUZ ZATEN... BUYUK INSANLAR YAPTIKLARIYLA ANILIR... BU SAHIS GOREVI BITIRINCE NESIYLE ANILACAK BILEMIYORUM... ULUSOY DÖNEMIDE ORTADA BIÇAKÇI DÖNEMIDE ORTADA..FARKI KALITESI
                  Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

domus levent okadareminolmazin 2012kadar yasayacagina bu gidisle busne yi zor gecer
                    FIRTINA61

Yorum

iste böyle bir federasyon zihniyetiyle nereye kadar gidebiliriz... yazik baska bisey diyemiyorum federasyonu burdan essefle kiniyorum...

IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
                      IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız

Yorum

bu federasyonla uluslarasi arenada yaptiklarimiz ortada. boyle düsünmeye devam ederlerse durum çok vahim
                        IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
                        IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız

Yorum

ya ne kadar hatali davraniyoruz levent kim ya,

o adam degil ki bunlari yapan pust aziz ve ortaklari ben levoyu adamdan da saymiyorum

Yorum

ya bu bicakci yasiyormus. ben öldü sandim. ses yok herifden. istanbulda maci izlerken kameralara yakalandi.

azizde zaten macin ardindan konusmlari ile yine kendini rezil etti.

ya insan bu kadar basit olabilivmi.
                            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

iiiii pokyiyenin ogli samandira ezik tesislerini listeye almamis
                              AT IZINI, IT IZINE KARISTIRMAYALIM SAHTEKAR MEDYA..!

Yorum

kayseri gibi türkiye ve dünya futboluna maalolmus bir takim varken trabzonumu alsinadam sizde yane... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                                Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

Çalışıyor...
                                X