aynen katiliyorum.konya kayseri bursa.üçüde vasifsiz.hele konya ve kayseriayni zamanda ilgisiz iller.....kayseri deyince pastirma konya deyince tahil, bursa deyince kestane gelir akla.ama futbol futbol deyince tabiki.....................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2012 Listesinde TRABZON yok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Isterlerse 1000 tane neden göstersinler Trabzon kentinin bu listede olmamasi ile ilgili.
Trabzon kenti için sadece 1 neden yeter bu listeye dahil olmasi...
O da Anadolu'dan çikan ilk ve tek sampiyon takimin kentidir...
Yerim diger illerin büyük sehir unvanlarini. Herseyleriyle Türkiye'nin 2. ve 3. büyük kentleri olmalarina ragmen bir tek sampiyon takim çikaramayan Ankara ve Izmir'e gülüp geçiyorum...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
2012 ITALY [img]smileys/smiley20.gif[/img]
bicakcininda rövans macinda trabzonda olacagini düsünürsek, iyi bir sürpriz olur, hürriyete yine acar agzini yumar gözünü ama zaten bu pislik trabzon düsmani su an yapdigindan daha kötüsünü yapamaz bize.
afgursun.Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
denizci61
Bence bu konu çok ciddi bir konu arkadaslar...Simdiye kadar yaptigimiz protestolarin en büyügünü yaparak Trabzon'u o 12 il arasina sokalim...Bu karari alirken kime sormuslar nasil almislar basit bir ismi bu..Sen Trabzon'u nasil almazsin..Öfkemden kuduruyorum..zaten adami tvlerde ve gazetelerde görünce kan beynime siçriyor...Gerekirse TFF'nin kapisinda yatalim, açlik grevi yapalim ama ne olursa olsun bu isi kotaralim...Yok öyle yagma sen kimsin yaa...
Yorum
-
Denizci_61'e sonuna kadar destek veriyorumm.. öyle bir protesto yapalim öyle bir sükse yaratalimki akillari baslarindan uçsun. Eger 2012'ye bizi almayacaklarsa o zaman Türkiye de olmasin Sampiyona..ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
Yorum
-
maci en azindan berabere kalmis olsaydik 2012 yi ele alalim demisdim önce ama simdi durum biraz degisdi.
macda bu konuyla ugrasmak ne kadar dogru ?
yürüyüs sözkonusu oldu ama bu konuyu sadece yürüyüsü beklemek ilemi ele acagiz ?
Site kuralim demistim sadece bu konuile ilgili ama hic orali olan olmadi ( sanirim burada görüsüldügü icin ) ama cempapila.com gibi herkesin 2012 ve trabzon ile ilgili bilgi ve gelismeleri okuyabilecek imkan yaratmis oluruz ve sadece site linkiniletilebilmeside ulasilmasini saglar.
Isin icine girmesi gerekenler kimlerdir ? KOnu gündeme gelince hemen ts yönetimi niye susuyor deniyor ancak bu sorun birakin ts sorunu olmasini öncelikle trabzon sonra karadenizin sorunudur. Yani sadece trabzonlununda ilgilenmemsi gerek hatta dogu daki tüm insanlari icermesi gerekiyor !
Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Trabzonumuzu 2012 listesine almayanlar haysiyetsiz, serefsiz kendini bilmez,insan olmayan yaratiklardir.eger bu organizasyon türkiyeye verilirde trabzon olmazsa bunun hesabini çok agir verecekler iste ozaman herkes anliycak karadeniz insanin sabrini,sevgisini,duygusunu,kizginligini.
Arkadaslar bütün maçlarda protestomuz bunun için olsun pankart,tezahürat vsvs.negerekiyorsa yapalim.Edited by: immortal_TSİnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
bicakcininda rövans macinda trabzonda olacagini düsünürsek, iyi bir sürpriz olur, hürriyete yine acar agzini yumar gözünü ama zaten bu pislik trabzon düsmani su an yapdigindan daha kötüsünü yapamaz bize.
afgursun.
bu bence olmaz... sonuçta finalleri alirsak tüm ülke, vatandaslar, esnaflar vs. vs. kazanacak...
fenerasyon'a kizip böyle birsey demek olmazSomali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildiİlk olarak sanatik tarafından gönderildi
afgursun.
bu bence olmaz... sonuçta finalleri alirsak tüm ülke, vatandaslar, esnaflar vs. vs. kazanacak...
fenerasyon'a kizip böyle birsey demek olmaz
biz ne kazanacaz???!!!Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
Yorum