Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012 Listesinde TRABZON yok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Futbol Federasyonu 2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi Proje Sorumlusu Orhan R.Gorbon "Eski açik sari desene" Gazsaray filminde Production Managerlik yapmis.

Orhan Gorbon
    Managing Director

ORG Sports Marketing
    Mesrutiyet Caddesi Ravanda Is Merkezi
    85 / 11 80050 Beyoglu Tepebasi
    Istanbul, Turkiye
    tel: 212 245 07 12
    fax : 212 251 47 87

info@org-sports.comEdited by: sanatik
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

FUTBOL FEDERASYONU'NA GÖRE
      TRABZON GÜVENLI DEGILMIS!

Tartisma yaratan açiklama
      Türkiye Futbol Federasyonu 2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi Proje Sorumlusu Orhan R.Gorbon'un, Trabzonspor eski yöneticisi Müminhan Bilgin'in '7 sehirlik listede Trabzon neden yok?' sorusunu verdigi cevapta, "Bu sehirleri seçerken turizm, ulasim, hastane, otel, üniversite potansiyelinin yani sira güvenlik de önemli kriterler arasinda yer almistir" ifadelerinin yer almasi yeni bir tartismayi da beraberinde getirdi.

Federasyona büyük öfke
      Bordo-Mavili taraftarlar, tüm sartlarin Trabzon sehri için varoldugunu dile getirerek, "Bu nasil bir açiklama. Hastane, otel, üniversite, kamp alani, havalimani gibi kriterler Trabzon'da olmasina ragmen Trabzon'un bu listeye alinmamasi, bu sehrin yeterli güvenlige sahip olmadigi anlamina gelir. Bu cevap, mavi bayragi Trabzon sehrine bu sezon 4 kez gönderen Futbol Federasyonu tarafindan veriliyor. Bu ayip degil de nedir?" yorumunu yapti.

Bilgin'den anlamli mesaj
      Trabzonspor eski yöneticisi Bilgin ise Gorbon'a cevaben gönderdigi yazida su ifadelere yer verdi: "Trabzon'un, trafigi Konya, Kayseri, Bursa toplamindan fazla olan uluslararasi havaalani, otelleri, tarihi eserleri, turizm bölgeleri, üniversite hastanesi, bölgeye hitap eden devlet hastaneleri, özel hastaneleri vardir. Trabzon, Türkiye'nin en güvenli bölgesidir, sadece vatan hainleri için güvenli degildir. Trabzon, Federasyonun ilk kurucu ekibindedir. Trabzon, futbolun 4. büyügünü çikaran sehirdir."

karadenizhaber.com

bravo Müminhan Bilgin. Gereken cevabi aldi. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bu konu üzerinde durmamiz gerek arkadaslar.

Edited by: sanatik

Yorum

Bunu yazmak istemezdim ama baska care yok, aklima baska biseyde
        gelmiyor NEDEN TRABZON OLMAZ!!!!! ben size nedenini soyleyim... cunku
        biz Turk'u savunuyoruz... bakalim gunumuze tam sahibebahce donemi
        etrafimiz bizans ile sarilmis, halk saga bakiyor satilmis sola bakiyor
        yine satilmis[img]smileys/smiley11.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
        SITEMIZE uye emniyet memuru Necati Ekici Bey kusura bakmasin ama halk
        kor degil SEN NASIL ALMAZSIN TRABZON'U @)!@ LISTESINE[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img] mudurum kusura bakma ben baska neden goremiyorum MHK ve sahibebahce yonetim kurulu cogunluk nereli bakmak yeterli[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Emniyet Mudurum siz soruyorum :- Siz bu vakite kadar Avrupa kupasinda
        kimin ismini duydunuz ?? LUTFEN CEVAP VERIN!!! a)bursa
        b)kayseri c)trabzon HANGI SIK?? Lutfen.. bekliyorum...

p.s. Lutfen bu topigi baska baslik altin atmayin veya kapatmayin LUTFEN!!

Edited by: TS-Karadeniz
        HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

Trabzon güvenli degilmismis.3 hafta üst üste mavi bayrak verirken falan iyiydi ama.
          keyif adamı ..

Yorum

Futbolu yöneten bu gerizekali adamlar yüzünden sinir hastasi olacam...

sampiyona 2012'de de bu adamlar o koltukta ne kadar oturacaklarini saniyorlar.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

tamamen siyasi bir karar.olayin futbolla alakasi yok.bizim vekillerimiz o anda neredeydi merak ediyorum

Yorum

hayir zorla küfürmü istiyor ne bu adam kendi resmi kimligini kullanarak sahsi zorlarini çikarmasi kendi serefsizligidir bu taraftar herzaman istanbul eziklerinden katkat daha fazla ülkesini sevmistir sevecektir
                <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

http://surmeneli1985.sitemynet.com girin bu sityeyede görün protestoyu
                  sürmeneli

Yorum

bosverin bicakci serefsizini.o listeye trabzonu ya seve seve alacak yada s..e s..e o kadar
                    MaKsAt AsK UgRuNa öLmEk DeGiL UgRuNdA öLeCeK AsK BuLmAkTir(iLk AsKiM TrAbZoNsPoR)

Yorum

beyler en sonunda koyacagim belime barettayi basacam kursunu aziz yildirimla ve seref yoksunu bicakci kopegine. en sonunda bunu istiyorlar. ne bu trabzon dusmnligi yahu. bir adamin .........u bu kadar mi kasinir ya.

Yorum

anasini satayim trabzon guvenli degil diyen insanlar istanbula bir baksin bakalim. 5 sene once 2 ingilizin olduruldugu yer neresi. besiktas taraftarinin tekme tokt dovuldugu yer neresi.(konya) yazik gorecegiz bakalim cok guvenli dedikleri istanbul olimpiyat stadi ne kadar guenli olacak. yarin millet birbiini dograyacak o stadda. o zaman konusacaklarmi boyle.

Yorum

bi kere bizim 2012yi almamiz zor.komyanin kayserinin oldugu listede trabzon nasil yok . insanin akli almiyor dogrusu

Yorum

INSALLAH GAYsaray VE EZIKbahce MACLARINDA OLAY CIKAR BUNLARDA NAAAAAAAAHHHHHHHHHHH ALIR 2012yi
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Ibrahim Sahin:

Milletvekillerine çagri
                              Sahin, konusmasinin sonunda 2012 Avrupa Futbol Sampiyonasi?ni düzenlemeye aday olan Türkiye Futbol Federasyonu?nun, iller listesine Trabzon?u almamasini elestirdi ve bunun nedenini Federasyon?a soran Eski Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Müminhan Bilgin?in aldigi resmi cevabi yorumladi. Trabzon?un listede olmamasini ulasim, turizm potansiyeli, oteller, kamp bölgeleri, hastaneler ve güvenlik konulari açisindan yeterli bulunmadigini içeren yaziyla ilgili Sahin söyle dedi: ?Bu demektir ki 2012?ye kadar Trabzon?a yatirim yapilmasi da düsünülmüyor. Umarim yanlis anlamisimdir. Çünkü bu konu binlerce issizi bulunan Trabzon?un sosyo-ekonomik durumu ile de alakali. Eger sözü edilenler dogruysa milletvekillerimizi göreve çagiriyorum. Bu ifadeler Trabzon?un yine arka planda birakilacaginin bir kaniti. Trabzonlular bunu asla kabul edemez.?

Yorum

Futboldan alakasi olmayan sehirleri koydular,kendi memleketlerine yeni stadyum yapmak istediler sonra da Futbolun baskenti Trabzon için bahaneye bakin: güvenli degil!

Evet TRabzon sehri Türkiyedeki bölücüler(pkk,fenerbahçe cumhuriyeti vatandaslari...vs..vs) için güvenli degildir dogrudur..

SEREFI,GURURU,NAMUSU OLANLAR ISTIFA EDER,

SEREF,NAMUS,GURURDAN YOKSUN OLAN KOYUNLAR, FENERBAHÇENIN ÇOBANLIGINA MAHKUM KALIP KENDILERINI TÜM DÜNYAYA REZIL EDERLER...

Yorum

Çalışıyor...
                                X