Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012 Listesinde TRABZON yok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben de bu konun çok önemli oldugunu ancak gerekli tepkinin verilmedigini düsünüyorum.Bu konuda Senol hocanin bir serzenisinden baska bir yorum duymadim kimseden.Ben bu yanlisin düzeltilecegini düsünüyordum ki bilmem kaç sayfalik basvuru dosyasi uefa ya gönderilmis.Aralik ayinda da kazanan ülke açiklanacakmis.

Bu saatten sonra degismesi imkansiz herhalde.Neden bu kadar sessiz büyükler,neden bu kadar sahipsiz Karadeniz.
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Baskanimiz bu konuyu halleder.Ayrica Faruk Özak'inda bu konularda daha aktif olmasini bekliyoruz.Büyüklerimiz özellikle onursal baskanlarimiz !!!!!! danda icraat bekliyoruz.yinede Yanlis tepkiler koymamak lazim.Özellikle politikacilara karsi koyulan tepkiler ve tezahuratlar (haketseler biledaha seviyeli olmali.
      Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

SU POLITIKACILARA KRSI DAHA YAPILAN TEPKILERIN ELESTIRILMESINI ANLAMIYORUM.NE YANI BIZ ONLARDANMI MEDET UMUYORUZ.BU TAVIR BIZIM SAVUNDUGUMUZ BÜTÜN DEGERLERE TERS DEGILMI.SAMPIYONLUK ÖNEMLI DEGIL ÖNEMLI OLAN VERDIGIMIZ ONURLU MÜCADELE DEMIYORMUYUZ.
        farkli olan trabzonspor.

Yorum

politikacilardan medet ummayacazda kimden medet umacaz.al iste 2012 de TRABZONumuz yok.yeterince politik olabilseydik bugun bu topic yoktu.
          Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

ilk defa uluslarasi bi organizasyonun türkiyeye verilmesini istemiyorum...umarimda verilmez..saçmalik çünki..kayserinin olusuna hala gülüyorm ya...
            Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

Politikacilara da gereken cevap gerektigi yerde yeniden verilir.Ya tamam biz kayseri düsmani degiliz ama onun oldugu yerden trabzonun ismi 5 sira yukarda olur beee.Biçakçi kontenjanli kayseri baska açiklamasi olamaz...Adamin birde gözünüiçine baka baka yalan söylüyorlar ya o zoruma gidiyor.....S..sizler

Yorum

Maçlar, Istanbul Olimpiyat, Istanbul Sükrü Saracoglu, Izmir Atatürk, Bursa Atatürk, Ankara Stadi (yeni), Konya Atatürk, Antalya Stadi (yeni), Kayseri Stadi?nda (yeni) oynanacak..

Edited by: sanatik
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

fenerasyonun dedigi tamamen yalandir.kayseri trabzon arasi ne kadar uzak kialinmiyoruz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

kayserinin yaninda konya olayinida incelemek lazim.niye konya.kesin bu isin arkasindada konyali biri var.

isin en düsündürücü tarafi belikede 2012 de turnuvanin düzenlendigi sehirlerimizde birinci ligde olan takim olmayacak.istanbul ve ankarayi çikarin.konya kayseri bursa izmir ve antalyadan birinci ligde oynayan takim olmama ihtimali çok kuvvetli
                    Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

sen git bu sehirlere modern stadlar yap ve bu takimlar 2. ligde oynuyor olsun.......
                      Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

yaw hadi trabzonun ekonomik yapisi ve ulasim zorlugu. ya sen adana'yi almamissin. dis hatlar var adanada. koskoca sehir.

anlatmak istedigim hepsi hikaye
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

konya büyük sehir ne var da oynanabilir de trabzonun alinmamasi tam kaos adam resmen ben trabzonu tanimam demek istiyor
                          ölümüne trabzonspor

Yorum

erzurumda samsunda büyüksehir niye onlar yok
                            Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

Ben bu denli hain olacaklarini düsünmemistim. Yahu Uefa'dan -eger alirsak tabii- yeni stadlar için fon ayrilacak.. Sen katilim hakkini futbolu gelismis ama ekonomisi henüz gelismekte olan illere vereceksin ki rekabet artsin, futbolun gelissinvs.

Istanbul Türkiye'nin tanitim kapisi.. Ankara'nin 3 takimi 1 stadi var.. Izmiriklimiyle, cografyasiyla, tarihi eserleriyle,ulasimiyla.. ülkenin en güzel sehri; Universiade düzenleyecek kadar güvenilen bir il.. Hadi gelen futbolseverler gezsin, eglensin ,para harcasin diyorsan Antalya da tamam..

Ya Bursa? Ülke futboluna son senelerde yaptigi maddi katki! yi birakalim oradan ülkenin kazanacagi tek sey vapur paralaridir! Istanbul'da kalan herkes günübirlik Bursa'ya gidip gelecek.. Konya ve Kayseri'ye ne demeli? Türkiye'de sokaklarinda hergün futbol konusulan o kadar il var.2. stadi bu iki il mi hakediyor?Bu organizasyondan kazanacaklari hiçbirsey yok zaten.. Iki büyük sanayi kenti.. Turistik degerleri yok.

Bursa-->Trabzon

Konya-->Diyarbakir

Kayseri-->G.Antep

Ülkenin ortasina çizgi çiz ilerisinde 1 tek ili kapsama almamislar.. Nedeni basit batidaki iller gibi arkalari kalabalik degil. Büyük sehirlerin aleyhinde konusmak zorunda kaliyoruz ama nedeni yine TFF yönetimi..
                              Naber?

Yorum

Allah kahretsin sorumlusu kimse. Bu olayi kendime yediremiyorum. Resmen bize hakaret edilmis. Bunun sorumlularina bir sekilde hesap sormamiz lazim.
                                Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                                M. Akif ERSOY

Yorum

Çalışıyor...
                                X