Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan Ünal zorla mı oynatılıyor? Psikolojik tedaviye ihtiyacı var gibi geldi bana...
    evet zorla oynatılıyor kardeş.
    onun tedavisi istanbul'da.
    gökhan ünal sırtımızda bir kambur.
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• cümleten hayırlı geceler

Allah sabırlar versin

uzun bir süre ne foruma gircem

ne maçlara bakcam

ne de ts ile ilgili haberlerle ilgilencem

ne üzcem kendimi ya

Hadi Allah ' a emanet olun

kırmayın birbirinizi

Yorum

• Murat hocam, o kadar da değil...Elbette üç adam sayarım sana...Selçuk, Gabriç,Onur...Hatta 7 adam da sayarım...Yanında başka bir forvet olsun Umut'u görelim derim...Yani öyle sıfırdan değil...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tebrikler Murat. Çok güzel.
          Hayatımızın defosu Trabzonspor. Kurtulmak mümkün değil.
          Hocam maalesef haklısınız,kurtulmak mümkün değil.Bu defoyla yaşamaya alışkın olmamız gerekirken hala alışamamış olmamız bizim sorunumuz sanırım.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Sezon başında yapılacak 3 tecrübeli futbolcu takviyesi hem kadrodaki gençlerin yitirilmesii önleyecekti hem de bu sezon kaybedilen maddi ve manevi değeri mümkün olduğunca engelleyecekti .

Olmadı , pek çoğu milli takım potansiyelindeki isimler taraftarın gözünde değersizleşmiş . Taraftar tez canlı ve futbolu kavramada bazı sıkıntılar yaşıyor olabilir . Sen yönetici olarak bunun önlemini en başından almak durumundasın .

Yorum

• acaba ş an capello gelse, mourinho gelse, heyecanlanırmısınız, ben heyecanlanmam. biz yeniçeriler gibi kelle istedik, onlarda verdiler. albayrakta verdi ,şenerde verdi. şenol hocayla herşeyin düzeleceğini mi sandınız yada tekke gelince herşeyin düzeleceğinimi sanıyorsunuz. küçük adamlar, büyük Trabzonu yönetmeye çalışıyor sorun budur!!! ve bu hep böyle olacağı için, biz 50 tane bross, şenol hoca, ersun yeriz. küçük adamlar, büyük Trabzon. küçük adamlar, büyük Trabzon, küçük adamlar büyük Trabzon

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok kötü mü kadro? Yahu Bursa'nın sol beki Mustafa Keçeli...Sağ beki Ali Tndoğan, Ön liberosu Hüseyin...Ergiç Selçuk'tan iyi değil...Evet kadronun eksikleri var...Sorun şu var olanların takımla bağı kopmuş...
                Hala Hüseyin küçümsenerek örnek verilebiliyor...

Yorum

• Hepinize iyi geceler - "Güneşli günler göreceğiz"

Yorum

• ey gidi...
                    birkaç gün önce trabzon'da feneri nasıl karşılarlar diye üzülen arkadaşlar vardı.
                    baksanıza gs tribün lideri de trabzonluymuş.daha neyin tartışmasını yapalım.
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• futbolcuların bizim kadar üzüldüklerini sanmıyorum..onlar sadece kaçan primlere üzülürler..eğer şerefleri varsa tatil yapmazlar da çalışmaya erken başlarlar..tatili hak etmiyorlar çünkü..ne başardılarda ödüllendiriliyorlar?
                      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu zamana kadar tutman hata!
                        96'da bıraksaydın ya!

bende 100 lşerce kez daha tutmayacam dedim ama bir hafta geçmedi gazeteyi elime alıp haberlerinmi artadım. maç sonrası gollerini aradım. olmuyor olmuyor. bu sigara illetinden beter. bırakılmıyor...
                        UYUMA TÜRK EVLADI
                        UYUMA UYAN
                        30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakalim 3 yenİlgİ daha sonra Şenol gÜneŞİ kİm savunacak Şenol hoca dÜzeldemez takimi kİm gelİrse gelsİn dÜzeldemez takimi takim cok kÖtÜ
                          Ben savunacam kafana takma abi.

Yorum

• Arkadaşlar vefat edilen arkadaşlarımız için saygı duruşu bile yapılmadı.Bu nasıl bir ayıptur böyle.Yenildiğimize değil de en çok buna üzüldüm.Saygı duruşu yapılması için ölen kardeşlerimizin başka renklere mi gönül vermesi gerekiyordu.Şunu bilin o renkler biz gönül verenler olmadıkça bir hiçtir.Böyle bir günde küfretme gibi en adi şeyi yapan Galatasaray taraftarlarına da yazıklar olsun..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Galatasaray kapalısının tribün lideri (bilen bilir) öz be öz hemşerimdir,Ofludur.

Sanırım bu yüzden gs taraftarı Trabzonspor'a küfrederken daha bir şevkle küfrediyordur."

Burdan ne çıkarıyosun sen?
                              Oflulara şahsen edilen bir itham yoktu sen anlayamamışsın ama şu çıkışın bile bazı ithamları hakettiğinizi gösteriyor bence. Neyse..

Yorum

• İstemek lazım...
                                bu takımda oynamak istemeyeni tutmamak lazım...
                                Bu takımdan seneye selçuk,ceyhun dışında oyuncu kalmamalı...
                                Yoksa bu oyuncular futbolu bizde bırakır vesselam...
                                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

Yükleniyor...
                                X