Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon hiç bir maçında GS taraftarını bu kadar ateşli görmedim.. Helal olsun adamlar 90 dk susmadılar.. Avni Akerdeki Çekirdekçi taraftarımız da nasıl takım desteklenir diye bu maçı defalarca seyretsinler bence
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanki 25 sene sabrettik...
      sen 18 yıl sabretmişsinarada sabır taşı çatladığı günler oldu aama olacak okadar
      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Yine dayanamayıp maça gittik ama bizim takımdaki oynama isteği benim oraya gelme isteğimin 10'da 1'i kadar değilmiş.İnsan saat 21:30'da maça gelen, en erken evine gece 1 de ulaşacak, sabah işe gidecek olan taraftarı için oynardı.Ama bunu yapan bizimkiler değil Galatasaray'ın gençleriydi.Mücadelelerinden dolayı Galatasaray'lı gençleri tebrik ediyorum.
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen 18 yıl sabretmişsinarada sabır taşı çatladığı günler oldu aama olacak okadar
          Hayir bu yillar öyle gelip gecti ama eger sabretmis olsaydik 25 senede baska baska x Hoca ve x Yönetim ile calismazdik...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayir bu yillar öyle gelip gecti ama eger sabretmis olsaydik 25 senede baska baska x Hoca ve x Yönetim ile calismazdik...

tarftar olarak sabrettik diye düşünüyorum şampiyoluğu?

Yorum

sabrettik? onun için mi 96da kaçan şampiyonluğun ardından o efsane takım bozuldu..

bir yıl daha sabretseydik şampiyonduk..
              -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
              suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
              disruption it would bring with it
              -

Yorum

• ala ala bizmi bozduk takımın kadrosunu ya siz beni anlamıyosunuz ya ben sizi 25 yıdlır sabırla şampiyonluğu beklıyorum takımıda ben bzmadım yönetmide hocalarıda ben değiştirmedim..nerden nereye geldik

Yorum

Sabretmis olsaydik hersene Hoca degismis olmazdik...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yine dayanamayıp maça gittik ama bizim takımdaki oynama isteği benim oraya gelme isteğimin 10'da 1'i kadar değilmiş.İnsan saat 21:30'da maça gelen, en erken evine gece 1 de ulaşacak, sabah işe gidecek olan taraftarı için oynardı.Ama bunu yapan bizimkiler değil Galatasaray'ın gençleriydi.Mücadelelerinden dolayı Galatasaray'lı gençleri tebrik ediyorum.
                    Ne güzel söyledin öyle..

(UEFA)

Yorum

• Sabır ve biz..En ufak bir başarısızlıkta hoca istifa,yönetim istifa demedik mi? 96 faciasından sonra kaç antrenörle çalışmış bu kulüp..Sabırlıymışız..Güldürmeyin adamı...

Yorum

Yükleniyor...
                      X