Biz zaten bu takimi sevinmek icin sevmedik ki kaderimiz bu .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS en büyük düşmanımdır!
Başka da bişe bilmem!u will need justice at the end..
Yorum
-
Çok kötü mü kadro? Yahu Bursa'nın sol beki Mustafa Keçeli...Sağ beki Ali Tndoğan, Ön liberosu Hüseyin...Ergiç Selçuk'tan iyi değil...Evet kadronun eksikleri var...Sorun şu var olanların takımla bağı kopmuş...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
ne denir bilmiorm...Bu maçta neden Colman oynamaz anlamıorum...Umut Buluta sövenler o olmasa bugün ofansif olarak 2.yarı pozisyon bulabilir miydik soruyorum...Ne diyeyim sıradan bir takımız kabul etmek gerekirse diceksnz ki fb ve gs de eskişehire vs gibi takımlara yenilior...Ama onlar istediği her maçı alıolar büyük takımlar sorun burdan kaynaklanıor...Bugün Arda ve Caner ikisi yendi bizi sadece!!!KOTU OYNADIGI MACLARI KAZANAN TAKIM BUYUK TAKIMDIR!!!
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu rezilliği yaşamak için 90 trilyon borç yapmaya gerek varmıydı ???Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Arkadaşlar vefat edilen arkadaşlarımız için saygı duruşu bile yapılmadı.Bu nasıl bir ayıptur böyle.Yenildiğimize değil de en çok buna üzüldüm.Saygı duruşu yapılması için ölen kardeşlerimizin başka renklere mi gönül vermesi gerekiyordu.Şunu bilin o renkler biz gönül verenler olmadıkça bir hiçtir.Böyle bir günde küfretme gibi en adi şeyi yapan Galatasaray taraftarlarına da yazıklar olsun.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kazanınca takımın başındaki hocayı tebrik etmek ve takım kötü oynayınca veya kaybedince kadroyu kuran hocaya gönderme yapmak bence çok doğru şeyler değil. Ya hocalar tutarsız ya da bizler tutarsızız.
"Bu kadrodan iskelet çıkmaz.
Bu kadrodan seneye kalacak 3 adam sayın bana."
Bu sözler geçen yıl sık sık kullandığım sözlerdi.
Olmaz kısacası,bu takımla hiç bir yere varamayız.Şampiyon kelimesinin tam zıttı 'bu takımın kadrosu'dur
Hocalar işin bahanesi.
Gökdeniz neden satıldı.
Toplama takımlarla ancak kendimizi kandırırız.
Öze dönmek şarttır.
Suçun büyüğü yönetimlerdedir.
Önce NA,sonra Sadri Şener takımın en önemli iki oyuncusunu satarak,takımı yüz üstü bırakmışlardır.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstadım;
Bu konuıda "en dik duruşlu üye" kim?
.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonu tutmak izdirapdir artik tutmucam
96'da bıraksaydın ya!Hamiş
Yorum
Yorum