Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

FB maçı sonrası devam ederiz.

İnşallah galibiyetle başlarız.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

İnşallah kaleyi tutan şutumuz olur da gole sevinme olasılığımız olur...
      FxY

Yorum

salı günü havaalanında olacağım inşallah ..
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

Insallah iyi bir baslangic yapariz bu Macta.
          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

Tıpkı fener maçında da olduğu gibi bu maçtan da ümidim yok. Yine fener maçında kendi evimizde Şenol falan ufak bir ümit vardı. Bu maçta o da yok. Tek şansımız, galatasarayın kupa maçı diye pek önemsememesi, başka türlü şansımız yok. Nedenini bilmiyorum, ama derbi kazanamıyoruz.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Fenerbahçe Bilica-Lugano önlerinde Cristian-Emre ile oyunu kilitleyebiliyor.. Ancak Galatasarayda böyle bi düzen yok.. Fener maçının etkisiyle Galatasara'a patlayacaz..

Yorum

bu maçtan umutluyum gesenin defansı çok kötü
                asydeki maçı hatırlayalım maç 2-2ken 4-4-2 dönseydik o maç bizim farka bile koşardık.
                Serkan atsaydı o golu 3-2 olcaktı ama atamadı

Yorum

Trabzonspor'dan istanbul takımlarını yenmesini beklemek hayal olur. Berabere kalsak bizim için iyidir.

Yorum

yok yok yok artık umutlanmııcam büyük maçlar için foruma üye olduğum günden bu yana her büyük maçta umutlu konuştum alıcaz bu maçı yazdım ama bu sefer umut yok maalesef yeniliriz
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yüzde 90 yeniliriz. Büyük takimlara karsi yenemiyoruz iste. Kafayi yiyecegim lanetlimiyiz neyiz anlamadim gitti.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Galatasaray kazanır 2-1. maçtan sonra Şenol Hoca 'Bazen kaybettikçe büyürsünüz' şeklinde bir demeç verir. En son Şenol Güneş'le İstanbul'daki Gs maçı böyle olmuştu. Şenol Güneş'le tarih de tekerrürden ibaret zaten.
                        #7 King of Kings

Yorum

Kewell, Elano ve kalecileri Franco izin alıp ülkelerine gitmişler noel tatili için... Bu adamlar G.saray'ın önemli futbolcuları... İnşallah bu önemli eksiklerle karşımıza çıkacak olan G.sarayı yenerizde bu sene tek hedefimiz kalan Türkiye Kupası'na iyi bir giriş yaparız. Birde artık bi derbi maçını kazanalım
                          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

artık bu maçı yenemezsek(kewellsız elanosuz leosuz)hiç bi büyük maçı yenemeyiz bidaha
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kewell, Elano ve kalecileri Franco izin alıp ülkelerine gitmişler noel tatili için... Bu adamlar G.saray'ın önemli futbolcuları... İnşallah bu önemli eksiklerle karşımıza çıkacak olan G.sarayı yenerizde bu sene tek hedefimiz kalan Türkiye Kupası'na iyi bir giriş yaparız. Birde artık bi derbi maçını kazanalım
                              Kewell yoksa iyi o zaman.

Ya bu yedek kaleciler bize geliyor devleşiyor yıldız yapıyoruz uyuz oluyorum ya. Aykut da öyle olacak.
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                              X