FB maçı sonrası devam ederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnşallah galibiyetle başlarız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Tıpkı fener maçında da olduğu gibi bu maçtan da ümidim yok. Yine fener maçında kendi evimizde Şenol falan ufak bir ümit vardı. Bu maçta o da yok. Tek şansımız, galatasarayın kupa maçı diye pek önemsememesi, başka türlü şansımız yok. Nedenini bilmiyorum, ama derbi kazanamıyoruz.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Yüzde 90 yeniliriz. Büyük takimlara karsi yenemiyoruz iste. Kafayi yiyecegim lanetlimiyiz neyiz anlamadim gitti."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Kewell, Elano ve kalecileri Franco izin alıp ülkelerine gitmişler noel tatili için... Bu adamlar G.saray'ın önemli futbolcuları... İnşallah bu önemli eksiklerle karşımıza çıkacak olan G.sarayı yenerizde bu sene tek hedefimiz kalan Türkiye Kupası'na iyi bir giriş yaparız. Birde artık bi derbi maçını kazanalım" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKewell, Elano ve kalecileri Franco izin alıp ülkelerine gitmişler noel tatili için... Bu adamlar G.saray'ın önemli futbolcuları... İnşallah bu önemli eksiklerle karşımıza çıkacak olan G.sarayı yenerizde bu sene tek hedefimiz kalan Türkiye Kupası'na iyi bir giriş yaparız. Birde artık bi derbi maçını kazanalım
Ya bu yedek kaleciler bize geliyor devleşiyor yıldız yapıyoruz uyuz oluyorum ya. Aykut da öyle olacak.-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
Yorum