gökhan trabzona gelmicek mi iyi bi karşılama hazırlanıyordur umarım ona
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım neden!İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhanı gören varmı 2. yarı ?
genç yaşda hastalığa düşürdüler bizi ruhsuzlar .
Yorum
-
Abi gecen hafta colmanı nıye cıkartmadı dıye elestıren bız degılmıydık yapmayın ya.Şenol hoca ne yapsın. Bence senol hocanın hıc hatası yok. Elınde turklcell super lıgın en kazma en becerıksız oyuncuları var. Bu adamlarla bu bıle fazla. Ikıncı yarı takım bıraz asıldıysa maca senolun devre arasındakı gazı ıle olmustur. yoksa oda olmazdı. Bu takıma degıl fatıh ronaldo gelse bır sey degısmez.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho'yu gördükçe , Barış'a haksızlık edildiğini düşünüyorum .
Engin'i gördükçe ise , ayıp edildiğinden eminim .Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaybettiğimiz için üzülmüyorum,,
Herkesin sahadaki kimliği net bir biçimde ortaya çıktı..
Gökhan ve Alanzinho'dan hiç bir halt olmayacak.
Bekleyin durun Alanzinho ortasahada çalım atsın..Sizde alkışlayın süper topçu,dikine giden tek adamımız,en iyi hücum elemanımız...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
-
Eksik demeyelim gsnin adamlarına artıları fazla ofans gücü vardı ama eksileride vardı yabancıların defansa yardım etmiyorlardı.Yoksa bizim problemimiz defans olmadıgı için eminim ki maç farklı geçerdi.Ama bu kadarda olmaz.İlk yarıdaki oyunu gördüm ya daha büyük bir rezillik yok.
Yorum
Yorum