Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki ve Mustafa Yumlu kısmına katılıyorum. Gerisi için çok erken bir yazı olmuş. Transferlerin başarı durumunu görmek için 2 hafta yeterli bir süre değil.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bizden adam olmaz

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet arkadaşlar,

Transfer ve yapılanma konusunda eleştirilerimize hakaretle cevap veren haysiyet cellatları burada mı? Ligin en kötü takımlarından birine olan yenilgi sonrası "şampiyonluk, başarı, sabır" naraları atan arkadaşlar pek bir kayıp bu ara.

Gerçekler acıdır. Yüzleşin kardeşim. Bursa bile sabretmiyor, Osmanlı, Akhisar, Başakşehir, Konya daha dün kuruldu. Kaldı ki bahsettiğimiz oyun futbol ve Trabzonspor son 5 sezonun ardarda en kötü futbolunu oynayan takım. Arması olmasa küme de düşer.

40-57-53-46-56-82-57-65-49-52 Bu rakamlar nedir? Önce buradan başlamak gerekli. Son 10 yılda Trabzonspor'un sezonluk puanları. Gördüğünüz üzere en kötüsü geçen yıl ve en iyisi 10-11 şampiyonluk sezonu. İstatistik çok şeydir ve kullanmasını bilirsek faydalı bir bilimdir. Sezonluk ortalama için en düşük puanlı ve en yüksek puanlı sezonları çıkararak puan ortalamasını görelim. 54,3 Trabzonspor'un son 10 sezonunun sezonluk puan ortalaması. Maç başı olarak bu 1,59 rakamına karşılık gelir.

Gelelim transfer tutarsızlıklarına. Arkadaşlar lütfen, kendimizi kandırmayalım. Amerika'dan gelenin de, Güney Koreli'nin de, Antep'ten uçanın da Trabzonda başarılı olacağını beklemek hayalciliktir. Dahası ahmaklıktır. Lütfen, çünkü başka Trabzonspor yok. Deniz bitti artık.

Bakınız, madde madde tutarsızlıkları değerlendirelim,

- Devre arası takımın içini boşaltıp sanki ikinci yarı oynanmayacakmış gibi göz göre göre 7-0 ve 6-0'lık hezimetler yaşatıldı.

- Kulüp siyasete teslim edilerek Hami Mandıralı sorgusuz sualsiz göreve getirildi. Sanki Trabzonspor küme düşürülmeye çalışılıyor gibiydi.

- Tarihinin en başarısız ve kötü sezonlarından birinin ardından Yumlu, Akbaş ve Zeki gibi oyunculara %400'lere varan zamlar yapıldı. Bu battık, bittik söylemi ile çelişmiyor mu? Benim bildiğim zam başarıya yapılır. Ne kadar başarısız oldun diye 7 trilyon Yumlu'ya ve diğerlerine de muhtelif rakamlar ödenmez. Yönetime bunu söylediğimizde "bişey biliyorlar deyin geçin" diyorlar. Lütfen arkadaşlar, lütfen. Trabzonspor kimsenin babasının malı değil. Yeni kurallar gereği siz ne kadar zengin olursanız olun Trabzonspor'a 1 TL bile veremezsiniz. Trabzonspor sportif gelirleri ile yönetilmek zorunda. O yüzden kimin ne kadar serveti olduğuna değil kimin Trabzonspor'a faydalı idarecilik yaptığına bakın.

- Hiç lüzumu yokken Muhammet Demir gibi ligin açık ara en vasat forvetlerinden birine 2,75 Avro bonservis ve 1,25 Avro menajerlik ücreti ödendi. Muhtemelen en geç 1 yıl içinde Muhammet kardeşimiz gönderilmeye çalışılacak, yedek bile olamayacak. Bu transferin batmış dedikleri ve sabır istedikleri Trabzonspor'a maliyeti 30 MİLYON TL

- Satılması mümkün oyuncuların tümü kadro dışı bırakılarak resmen talip olacak kulüplere bonservis ödemeyin mesajı verildi. Bu tamamen bir acemiliktir. Kadro dışındaki oyuncuya ederinin en fazla yarısı ödenir. Aynı Cavanda için 6 ay önce 2 kat rakamın reddedildiğini ve Douglas için de %50 fazlası mümkünken bu rakama razı olunduğunu biliyorum.

- Alınma ihtimali olmayacak Güney Koreli Suk acemice kiralandı. Marin gibi oyuncuya bile kiralama ödememiş veya Gs Josue'ye bir bedel ödememişken 6 ay önce transfer olan oyuncuya bonservis bedelinin yarısı kiralama ücreti olarak ödendi. Kaldı ki zaten mevcut kulüp bu oyuncuyu gönderecekti. Trabzonspor'a da menajerler vasıtası ile getirildi. Trabzonspor'un geleceği alma ihtimali olmayan kiralık oyuncularla mı kurulacak? Lütfen, lütfen başarısızlıkta dahi samimi olun.

- 35 yaşında oyuncunun toplam maliyeti 12 trilyon. Arkadaşlar tekrar tekrar tekrar Trabzonspor sabır istiyor, geleceğini kuruyoruz diyor, bu sezon hedeflerimiz düşük diyor fakat transfer şekline bakın. Ya kiralık ya ıskarta. Bahsettiğimiz sporcu geçen yıl ligde sadece 13 maça çıktı. Trabzonspor'un geleceği bu ise şanlı mazisi yakanıza yapışır.

- Bero'nun bu maliyetle alınması kulübü batırmak değil de nedir? 20 yaşında adını ilk defa duyduğumuz oyunculara bu kulüp bu paraları nasıl verir? Hani küçülecektik, hani dar bütçe söz konusuydu? Azıcık samimiyet lütfen. Ayrıca Bero'nun alınması Abdülkadir'e ve Yusuf Yazıcı'ya futbolcu olmayacaksın mesajından başka birşey değil.

- Amerika'dan büyük maliyetle alınan oyuncunun riski ortada. Bunu görmek için Trabzonspor tarihindeki 120 yabancı transfere bakmak yeter de artar.

- Bjk ve Gs'den randevu dahi alamayan sol beke hem 5 trilyon para ödeyip hem 2 ay geç almak nedir? Beyler, burası Trabzonspor. Beceremiyorsanız bırakın. Forumdan gönüllü yönetici karması yapsak bu takımda bu hataları yapmaz.

- Bu transfer döneminin de Trabzonspor'a rakamsal maliyeti bellidir. Yaklaşık 150 trilyon heba edilmiştir. Lütfen bu ıskartaları yapanlar sorumluluk alarak başarısız transferlerin ücretlerini bir zahmet ceplerinden ödesinler. Ödemeyi göze almayan transfer işlerine bulaşmasın. Trabzonspor menajerlik oyununu hayata geçirme yeri değil. Öyle bir maceraperestlik isteyen gitsin diploma alıp yeşil sahalarda ter döksün.

Netice itibarı ile bir Trabzonspor delegesi olarak bu eleştirileri yapmak benim en tabi hakkım. Ayrıca kongrede Usta'ya oy verdim, bizzat SKM'de çalıştım. 700 civarı kongre üyesi ile görüştüm. Yine olsa Muharrem beye oy veririm. Fakat yaptığı tüm yanlışları da eleştiririm.

Kimsenin Trabzonsporluluk üzerinden oyun oynamaya ve milyonların duygularını sömürmeye hakkı yok. Kişiler Trabzonspor'un üzerinde değildir. Büyük Trabzonspor'un en kötü sezonlarından birini yaşatanların ahkam kesmeye hakkı yoktur. Taraftara rağmen yapılan hiç bir iş karşılık görmez.

Trabzonspor'un geleceği kendi içinde saklıdır. Bunu keşfetmek zorundadır. Trabzonspor çakma bir İstanbul takımı değildir. Ruhu ve azmi vardır. O yakalanmak zorunda. Yoksa bu böyle gider.

5 yıl arkadaşlar, 5 yıl. 5 yıldır bu kadar kötü oynayan başka bir futbol kulübü yok. Olanı da amatöre kadar düşmüş. Kimse artık hayal satmasın. Şu milyonlarca taraftar sadece ve sadece güzel oyun bekliyor. Zaten kupa falan alabildiğiniz yok.

Bir hatıramı paylaşayım son olarak. Eskişehirdeydim. Trabzon Antalya deplasmanı oynuyor. İş toplantısı sebebi ile maçı izleyemedim. Telefon çaldı, arayan babam. Trabzonspor 7-0 yenilmiş ve tarihinin en farklı yenilgisini almış. Tüm aile üyelerimle bu yönetime oy verdim, yine olsa yine veririm de ah kardeşim ah Trabzonspor yenilgisinden sonra hıçkırarak ağlayan adamların ahının hesabını hangi idareci verir? Babama cevap veremememin bedelini kim ödeyecek?

Tüm üye dostlarıma selam ve dualarımla...
        sol bek dediğiniz herhalde ibanez, bjk ve gs'den randevu mu alamamış? bunu nerden biliyorsunuz?

Yorum

• Bagislayin beni Baskanla araniz iyi olup (her hafta oturup sohbet ediyoruz minvalinde birsey soylediginiz icin yazdim bunu) , scout ve Nevzat Aydin'a giydirmeniz bana probleminizin biraz kisisel oldugu algisi uyandirdi.
          Cunku elestirilerinizi sadece futbolcular uzerinden gosteriyorsunuz.
          Kurumsal herhangi bir elestirinizi goremedim.
          Stadyum, forma???
          Yoksa bunlar sizin Trabzonsporluluk anlayisinizla ortusmuyor mu?
          Bir adim daha oteye gideyim, aslinda bir menajer ya da scout oldugunuzu ve bu yapi icinde yer bulamadiginiz veya faydalanamadiginiz icin mi bu elestirileriniz?
          Twitterda da bir arkadas var Trabzonsporlu olup sizinle ayni elestirileri yapan. Hatta neredeyse "tipatip" yapan...
          Acaba O musunuz?

Bakin yonetim bile bu sene hedefi 5.lik olarak koymusken, hesap yapilirken 9 maglubiyet yazilmisken, bu elestiriler biraz insafsiz oluyor.
          Ustelik "sabir" denmisken...
          Son 5 seneyi referans alip, 9 aylik yonetime cakmak olmamis...
          En son UğurB tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 12:57.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Uğur'a katılıyorum. Eleştiriler yönetime çakma üzerine yoğunlaşmış.

Eleştirinin faydalı olduğuna inanıyorum ancak yapıcı eleştiri yapma kültürünü edinmeliyiz.

Yaptığımız eleştiri takıma katkı sağlasın.

Yoksa her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, sırf eleştirmek için eleştiri yapmanın ne bu kulübe,
            ne de arzulanan başarıya faydası olmadığını düşünenlerdenim...
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Baslik kilitlenmeli. Ilerleyen haftalarda duruma gore kaldirilir
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yiyesınız lahana

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Başlık kilitlenmeyecek arkadaşlar... Dostumuzun fikri oysa savunabilir forum sayfalarında. Yalnız bir yalan, iftira, saldırı, zan altında bırakma vb durum olursa da gözünün yaşına bakmayız.

Dipnot: Yazının hepsini okuyamadım vakit darlığından. Herhangi bir itham da varsa ispat zorunluluğu da vardır. Bilinsin...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• ne babamın takımı olduğu için nede şampiyon olalım diye seni sevmedim TRABZONSPOR um
                    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• E peki şimdi nolacak? Çözüm önerin nedir? Kim başkan olsun, Ersun hoca hemen yarın istifa etsin, yönetim kongreye gitsin Ocak'ta yeniden bir yapılanmaya gidelim, takımı komple satıp güzel transferler yapalım, bu mudur istediğin?
                      Trabzonspor'u dünyanın en büyük kulübü olarak görüyor olabilirsin ama gerçekler biraz daha farklı. İstediğimiz tüm oyuncuları alabilecek ne ekonomimiz var ne itibarımız. Asıl sen bu olayı menajerlik oyunu sanıyorsun. Gelecek vaadeden üst düzey bir futbolcu olsan Türkiye'ye gelir misin? Hadi geldin diyelim Trabzonspor'a mı gidersin yoksa Beşiktaş'a Galatasaray'a Fener'e mi?
                      Bugün Osmanlıspor'dan ya da Başakşehir'den ya da Karabükspor'dan hangi oyuncuları alıp 11'ine koyarsın mesela, 5'ten fazla isim sayabilir misin? Hadi saydın diyelim bunlara yarın Muhammet Demir'e dediğin gibi şişirilmiş topçu demeyeceğine garanti verebilir misin?
                      Daha ikinci haftadan bu başlığı açıyorsan hiç kusura bakma sen artniyetlisin ve Trabzonspor taraftarı değilsin. Sabretmek istemiyorsan gidip Başakşehir'i destekleyebilirsin ya da renkleri bize yakın olan Karabükspor'u..
                      Ya da sen en iyisi iki haftada bir takım değiş, son iki hafta hangi takım kazanmışsa o takımı tut..

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet arkadaşlar,

Transfer ve yapılanma konusunda eleştirilerimize hakaretle cevap veren haysiyet cellatları burada mı? Ligin en kötü takımlarından birine olan yenilgi sonrası "şampiyonluk, başarı, sabır" naraları atan arkadaşlar pek bir kayıp bu ara.

Gerçekler acıdır. Yüzleşin kardeşim. Bursa bile sabretmiyor, Osmanlı, Akhisar, Başakşehir, Konya daha dün kuruldu. Kaldı ki bahsettiğimiz oyun futbol ve Trabzonspor son 5 sezonun ardarda en kötü futbolunu oynayan takım. Arması olmasa küme de düşer.

40-57-53-46-56-82-57-65-49-52 Bu rakamlar nedir? Önce buradan başlamak gerekli. Son 10 yılda Trabzonspor'un sezonluk puanları. Gördüğünüz üzere en kötüsü geçen yıl ve en iyisi 10-11 şampiyonluk sezonu. İstatistik çok şeydir ve kullanmasını bilirsek faydalı bir bilimdir. Sezonluk ortalama için en düşük puanlı ve en yüksek puanlı sezonları çıkararak puan ortalamasını görelim. 54,3 Trabzonspor'un son 10 sezonunun sezonluk puan ortalaması. Maç başı olarak bu 1,59 rakamına karşılık gelir.

Gelelim transfer tutarsızlıklarına. Arkadaşlar lütfen, kendimizi kandırmayalım. Amerika'dan gelenin de, Güney Koreli'nin de, Antep'ten uçanın da Trabzonda başarılı olacağını beklemek hayalciliktir. Dahası ahmaklıktır. Lütfen, çünkü başka Trabzonspor yok. Deniz bitti artık.

Bakınız, madde madde tutarsızlıkları değerlendirelim,

- Devre arası takımın içini boşaltıp sanki ikinci yarı oynanmayacakmış gibi göz göre göre 7-0 ve 6-0'lık hezimetler yaşatıldı.

- Kulüp siyasete teslim edilerek Hami Mandıralı sorgusuz sualsiz göreve getirildi. Sanki Trabzonspor küme düşürülmeye çalışılıyor gibiydi.

- Tarihinin en başarısız ve kötü sezonlarından birinin ardından Yumlu, Akbaş ve Zeki gibi oyunculara %400'lere varan zamlar yapıldı. Bu battık, bittik söylemi ile çelişmiyor mu? Benim bildiğim zam başarıya yapılır. Ne kadar başarısız oldun diye 7 trilyon Yumlu'ya ve diğerlerine de muhtelif rakamlar ödenmez. Yönetime bunu söylediğimizde "bişey biliyorlar deyin geçin" diyorlar. Lütfen arkadaşlar, lütfen. Trabzonspor kimsenin babasının malı değil. Yeni kurallar gereği siz ne kadar zengin olursanız olun Trabzonspor'a 1 TL bile veremezsiniz. Trabzonspor sportif gelirleri ile yönetilmek zorunda. O yüzden kimin ne kadar serveti olduğuna değil kimin Trabzonspor'a faydalı idarecilik yaptığına bakın.

- Hiç lüzumu yokken Muhammet Demir gibi ligin açık ara en vasat forvetlerinden birine 2,75 Avro bonservis ve 1,25 Avro menajerlik ücreti ödendi. Muhtemelen en geç 1 yıl içinde Muhammet kardeşimiz gönderilmeye çalışılacak, yedek bile olamayacak. Bu transferin batmış dedikleri ve sabır istedikleri Trabzonspor'a maliyeti 30 MİLYON TL

- Satılması mümkün oyuncuların tümü kadro dışı bırakılarak resmen talip olacak kulüplere bonservis ödemeyin mesajı verildi. Bu tamamen bir acemiliktir. Kadro dışındaki oyuncuya ederinin en fazla yarısı ödenir. Aynı Cavanda için 6 ay önce 2 kat rakamın reddedildiğini ve Douglas için de %50 fazlası mümkünken bu rakama razı olunduğunu biliyorum.

- Alınma ihtimali olmayacak Güney Koreli Suk acemice kiralandı. Marin gibi oyuncuya bile kiralama ödememiş veya Gs Josue'ye bir bedel ödememişken 6 ay önce transfer olan oyuncuya bonservis bedelinin yarısı kiralama ücreti olarak ödendi. Kaldı ki zaten mevcut kulüp bu oyuncuyu gönderecekti. Trabzonspor'a da menajerler vasıtası ile getirildi. Trabzonspor'un geleceği alma ihtimali olmayan kiralık oyuncularla mı kurulacak? Lütfen, lütfen başarısızlıkta dahi samimi olun.

- 35 yaşında oyuncunun toplam maliyeti 12 trilyon. Arkadaşlar tekrar tekrar tekrar Trabzonspor sabır istiyor, geleceğini kuruyoruz diyor, bu sezon hedeflerimiz düşük diyor fakat transfer şekline bakın. Ya kiralık ya ıskarta. Bahsettiğimiz sporcu geçen yıl ligde sadece 13 maça çıktı. Trabzonspor'un geleceği bu ise şanlı mazisi yakanıza yapışır.

- Bero'nun bu maliyetle alınması kulübü batırmak değil de nedir? 20 yaşında adını ilk defa duyduğumuz oyunculara bu kulüp bu paraları nasıl verir? Hani küçülecektik, hani dar bütçe söz konusuydu? Azıcık samimiyet lütfen. Ayrıca Bero'nun alınması Abdülkadir'e ve Yusuf Yazıcı'ya futbolcu olmayacaksın mesajından başka birşey değil.

- Amerika'dan büyük maliyetle alınan oyuncunun riski ortada. Bunu görmek için Trabzonspor tarihindeki 120 yabancı transfere bakmak yeter de artar.

- Bjk ve Gs'den randevu dahi alamayan sol beke hem 5 trilyon para ödeyip hem 2 ay geç almak nedir? Beyler, burası Trabzonspor. Beceremiyorsanız bırakın. Forumdan gönüllü yönetici karması yapsak bu takımda bu hataları yapmaz.

- Bu transfer döneminin de Trabzonspor'a rakamsal maliyeti bellidir. Yaklaşık 150 trilyon heba edilmiştir. Lütfen bu ıskartaları yapanlar sorumluluk alarak başarısız transferlerin ücretlerini bir zahmet ceplerinden ödesinler. Ödemeyi göze almayan transfer işlerine bulaşmasın. Trabzonspor menajerlik oyununu hayata geçirme yeri değil. Öyle bir maceraperestlik isteyen gitsin diploma alıp yeşil sahalarda ter döksün.

Netice itibarı ile bir Trabzonspor delegesi olarak bu eleştirileri yapmak benim en tabi hakkım. Ayrıca kongrede Usta'ya oy verdim, bizzat SKM'de çalıştım. 700 civarı kongre üyesi ile görüştüm. Yine olsa Muharrem beye oy veririm. Fakat yaptığı tüm yanlışları da eleştiririm.

Kimsenin Trabzonsporluluk üzerinden oyun oynamaya ve milyonların duygularını sömürmeye hakkı yok. Kişiler Trabzonspor'un üzerinde değildir. Büyük Trabzonspor'un en kötü sezonlarından birini yaşatanların ahkam kesmeye hakkı yoktur. Taraftara rağmen yapılan hiç bir iş karşılık görmez.

Trabzonspor'un geleceği kendi içinde saklıdır. Bunu keşfetmek zorundadır. Trabzonspor çakma bir İstanbul takımı değildir. Ruhu ve azmi vardır. O yakalanmak zorunda. Yoksa bu böyle gider.

5 yıl arkadaşlar, 5 yıl. 5 yıldır bu kadar kötü oynayan başka bir futbol kulübü yok. Olanı da amatöre kadar düşmüş. Kimse artık hayal satmasın. Şu milyonlarca taraftar sadece ve sadece güzel oyun bekliyor. Zaten kupa falan alabildiğiniz yok.

Bir hatıramı paylaşayım son olarak. Eskişehirdeydim. Trabzon Antalya deplasmanı oynuyor. İş toplantısı sebebi ile maçı izleyemedim. Telefon çaldı, arayan babam. Trabzonspor 7-0 yenilmiş ve tarihinin en farklı yenilgisini almış. Tüm aile üyelerimle bu yönetime oy verdim, yine olsa yine veririm de ah kardeşim ah Trabzonspor yenilgisinden sonra hıçkırarak ağlayan adamların ahının hesabını hangi idareci verir? Babama cevap veremememin bedelini kim ödeyecek?

Tüm üye dostlarıma selam ve dualarımla...
                        bunları yazmak için ilk maglubiyeti beklemen ne olduğunu orta koyuyor zaten. senin gibilere ragmen başaracak bu kulüp.

Yorum

• Kardeşim akbaba misali hemen dönmeye başlamışsın Trabzonsporun üzerinde..Bıraka daha 2. hafta..Bero ve Mehmet o poizsyonları gole çevirse veya Durica'ın vuruşu direkten dışarı çıkmasa bu uzuuuun eleştiri yazısını hangi yenilgiye saklayacaktın ?

Yorum

• İyiye de, kötüye de şans veren biri olarak yazınızı başından sonuna kadar bütün iyi niyetimle okudum , nedenlerini , sebeplerini anlamaya çalıştım ancak herhangibir sonuç çıkaramadım ... Siz oy verirken ertesi gün şampiyon olunacak zannıyla oy vermişsiniz sanırım , bence bundan sonra kime oy verecekseniz , en önce ne söylüyor , nasıl söylüyor , olur mu olmaz mı diye iyice bir düşünün ... Gerçi siz olayın en başında hata yapmışsınız Ustanın ne söylediğini hiç dinlememişsiniz , birileri size buraya oy verilecek demiş sizde vermişsiniz ...

Eleştirilerinizi az bi açalım diyeceğim de neyin ne olduğunu da herkes biliyor , buna siz de dahilsiniz ... Bitik bir takımın içi neden boşaltıldı da 7-0 lık sonuçlar elde edildi diye bir isyanınız var , yürümeyen ve yürümeyeceğini bildiğiniz bir araca milyonlar harcayıp hiçbir sonuç alamamak ancak aptalların yapacağı birşey , bu sebepten ötürüdür ki yönetimin ilk işi gereksiz parçaları parası karşılığında elden çıkardı , baktı elindeki araba yürümüyor , sezonu çok önce kapatmışız , akıllıca bir iş yapıp eldeki genç oyuncuların olabilirliğine bakmak istedi , araba yürümuyorsa en azından bisikletle gideyim dedi ancak bu sarp yollara o bisiklet de dayanmadı ... En azından elimizdeki genç yetenekleri görmuş olduk koca bir sezonu kaybetmeden önce , yani İho nun yaptığı gibi bu sezon 1461 le yola devam edeceğiz deyip koca bir sezonu yakmadı , akıl sahibi insanlar kimi ne zaman deneyeceğini bilen insanlardır ve bu yapılan çok doğru bir iştir , 7-0 veya 15-0 in hiçbir önemi de yoktur ... Kaldı ki 7-0 yenildiğin takımı 1-2 ay sonra yeni yapıladığın takımınla yendin , bu da senin farkını ve büyüklüğünü gösterir ...

Alınan oyuncuları beğenmemişsiniz , işin en komik yanı bu olmuş , yahu neye göre beğenmiyorsun , elinde istatistik yapacak ne veri var , 15-20 gün önce bir araya gelmiş bir takımı neye göre eleştiriyorsun , geçmişlerine göre diyeceksen eldeki veriler seni zaten yalancı çıkarıyor , peki 2 haftada neyin istatistiğinden bahsediyorsun , yaptığın istatistiğe aykırı bir kere ...

150 milyonluk bir paradan bahsettin , he o kadar değildir bu para çok daha az ama para da harcanmadı diyemeyiz ancak bunuda yapmak zorundaydık , o senin övdüğün kendi içimizdeki gençlerle 7-0 yenildik biz Abdülkadiri de , yazıcısı da vardı , zaten eldeki genç yetenekleri görmek için 7-0 lık risk alındı , sen onlarla devam edilsin istiyorsun ve başarı bekliyorsun bu iş nasıl olacak , sondan birinciler şampiyon olmuyor , elindeki gençlerin durumu 7-0 lık ... Beğenmediğin yeni gelenlerde o 7-0 yenildiğin takımı 1 hafta birlikte oynayarak yendi , demek ki doğru yapılan işler var ki 2 aylık arayla takımda böyle bir değişiklik olmuş ...

Menejer ve maç başı falan dedin de neye göre dedin , çünkü biz bu yıl 1 kuruş bile menejer ücreti ödenmediğini biliyoruz , yok eğer menejerlere para verildiyse burda kanıtlarını sunmak zorundasın , aynı şekilde maç başı ücretlerin kaldırıldığını açıkladı yönetim , yeni yapılan herhangibir sözleşmede maç başı ücretle ilgili bir durum varsa bunu da kanıtlaman ve burada bizlerle paylaşman gerekiyor ...

Düşük maliyetlerle istikrarlı bir takım istiyorsan, 2 haftalık sabrının süresini en az 1 yıla çıkarman gerekir , biz ist takımlarının yolunu geçen yıl denedik Trabzon da elini sallasan yıldıza çarpıyordu ama o yıldızlar başkalarının yolunu aydınlattı bizim işimize yaramadı ... Az da sabreyle bakalım, 2011 başarısını yakalamanın başka da bir yolu yok , biz hep sabırla kurulan takımlarla başarılı olduk , ve yine bizim yıldızlarımız 1-2 istisna dışında herzaman bizim içimizdeyken parladı , son yıllardan örnekler ortadadır , Hami, Fatih , Gökdeniz , Yattara , Aurelio , Burak , Selçuk , Colman , Jaja bu saydıklarımı büyük yıldızlar olduğu için almadık ama bizde yıldız oldular , bizdeki yıldızlarda böyle sen beğenirsin , beğenmezsin bilemeyeceğim ancak gerçekde olan bu ....

Neyse çok uzattım konuyu , sen az otur düşün er yada geç her yol doğruya çıkar ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Bu arkadas mesela yenseydik antepi sampiyonluk hesaplarina baslamisti.

Bu takim hic yenilmeyecek mi arkadas?

Gecen sene laf ettigin trabzonspor ligin 2. Haftasi sampiyon besiktasi yenmedi mi?

Besiktasin kadrosu kac yildir beraber?

Paramiz yok uefadan ceza almisiz hala nerde trabzonspor diyor.

Trabzonsporu iho 3 senede yedi bitirdi bikac seneye anca toparlaniriz hayal gormeyin. Kimse bu sene sampiyonluk falan beklemesin bosuna.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlık kilitlenmeyecek arkadaşlar... Dostumuzun fikri oysa savunabilir forum sayfalarında. Yalnız bir yalan, iftira, saldırı, zan altında bırakma vb durum olursa da gözünün yaşına bakmayız.

Dipnot: Yazının hepsini okuyamadım vakit darlığından. Herhangi bir itham da varsa ispat zorunluluğu da vardır. Bilinsin...
                                tüm transferler menajer önermesiymiş , ispatlasın ya

Yorum

Yükleniyor...
                                X