Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    15 değil abi 3 gün izni düş 4 yediler çok yoruldu adamlar okadar golü kim yese yorulurdu dinlenmek onlarında hakkı
    Önümüzdeki hafta milli maç arası nedeniyle maç yok ya onu diyorum.....

Ben olsam değil 3 gün izin vermek bir yana ceza olarak bugün sabah namazından sonra bütün takımı toplar Trabzon'dan Yoroz'a kadar koştururdum hepsini.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önümüzdeki hafta milli maç arası nedeniyle maç yok ya onu diyorum.....

Ben olsam değil 3 gün izin vermek bir yana ceza olarak bugün sabah namazından sonra bütün takımı toplar Trabzon'dan Yoroz'a kadar koştururdum hepsini.
      bizde onu diyoruz işte ne yaptıda tatili haketti bu adamlar ersun bey gezeceği yere iki taktik antreman 2 hazırlık maçı yaptırsaydı takıma neyin izni bu

Yorum

• Sanki şöyle bir kabus görüyoruz: İyi yüzme bildiğimiz halde, durgun suda hareket edemez durumdayız. Boğulmak üzereyiz, elimiz suyun üstünde, tutup çekecek birini arıyor, boğuluyorum diye feryat ediyoruz, suyun altından derenin kenarında çömelmiş, sessizce bizi seyreden yöneticileri ve teknik direktörü görüyoruz. Sesleri çıkmıyor, sessiz sessiz halimizi izliyorlar. Boğuluyorum dedikçe arada bir sesleri çıkıyor: Bir şey olmaz, merak etmeyin, bize güvenin, zamanla, sabretmek zorundayız... Seyretmeye devam ediyorlar. Arada bir de, boğulmayacağımızı göstermek için herhalde(?), sırtımızdan suya bastırıp bastırıp bak gördün mü, boğuldun mu diyorlar, ağzımızdan burnumuzdan sular fışkırıyor, batırıp çıkarmaya devam ediyorlar, sonra yine kenara çekilip izlemeye dalıyorlar, yukardan da akbabalar...
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 04.10.2016, 13:08.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanki şöyle bir kabus görüyoruz: İyi yüzme bildiğimiz halde, durgun suda hareket edemez durumdayız. Boğulmak üzereyiz, elimiz suyun üstünde, tutup çekecek birini arıyor, boğuluyorum diye feryat ediyoruz, suyun altından derenin kenarında çömelmiş, sessizce bizi seyreden yöneticileri ve teknik direktörü görüyoruz. Sesleri çıkmıyor, sessiz sessiz halimizi izliyorlar. Boğuluyorum dedikçe arada bir sesleri çıkıyor: Bir şey olmaz, merak etmeyin, bize güvenin, zamanla, sabretmek zorundayız... Seyretmeye devam ediyorlar. Arada bir de, boğulmayacağımızı göstermek için herhalde(?), sırtımızdan suya bastırıp bastırıp bak gördün mü, boğuldun mu diyorlar, ağzımızdan burnumuzdan sular fışkırıyor, batırıp çıkarmaya devam ediyorlar, sonra yine kenara çekilip izlemeye dalıyorlar, yukardan da akbabalar...

Yorum

• Keşke iho devam etseydi her sene 50 milyon haracardı 5. olurduk. Bir kaç yıl sonra mali kriterden bir anda 3-4 küme birden düşerdik. Celil Hekimoğlu da olabilirdi. Giray bulak ile İstanbul'a kafa tutardık sonra Ali Kemal Denizci bize "sukut" ekibine gerek olmaksızın müthiş yetenekler bulurdu. Sonra devre arası MİY Giray Bulak'a teklif yapardı misyonunu tamamlayan Giray Hoca giderdi efsane olurdu.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Harika tespit hemşerim, resmen durum budur.

Hayatımızın nasıl geçtiğinin özeti...
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keşke iho devam etseydi her sene 50 milyon haracardı 5. olurduk. Bir kaç yıl sonra mali kriterden bir anda 3-4 küme birden düşerdik. Celil Hekimoğlu da olabilirdi. Giray bulak ile İstanbul'a kafa tutardık sonra Ali Kemal Denizci bize "sukut" ekibine gerek olmaksızın müthiş yetenekler bulurdu. Sonra devre arası MİY Giray Bulak'a teklif yapardı misyonunu tamamlayan Giray Hoca giderdi efsane olurdu.
                Devre arasından beri sadece bonservise 15 milyon euro,oyuncularada bir o kadar ödeme taahhütü verildi yani nerden baksan 100 milyon liraya yakın para ama kadroya gel Trabzonspor tarihinde bu kadar vasıfsızın bir araya geldiği bir dönem olmadı.sonuçlara bakıldığındada,geleceğe bakıldığındada bu takımdan bir yol olmaz yakında küme düşmemek için birlik beraberlik günleri düzenlenir şansımızda yaver giderse ligde kalacaz inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devre arasından beri sadece bonservise 15 milyon euro,oyuncularada bir o kadar ödeme taahhütü verildi yani nerden baksan 100 milyon liraya yakın para ama kadroya gel Trabzonspor tarihinde bu kadar vasıfsızın bir araya geldiği bir dönem olmadı.sonuçlara bakıldığındada,geleceğe bakıldığındada bu takımdan bir yol olmaz yakında küme düşmemek için birlik beraberlik günleri düzenlenir şansımızda yaver giderse ligde kalacaz inşallah.
                  Abi her şeye tamam ama Zeki-Yumlu-Akbaş dışında oyuncuların aldığı paraya laf etmek doğru değil. İHO zamanında alınan ve bu yönetimin indirim yaptırtmadığı oyuncu yok neredeyse. Fakat dediğim gibi yukarıdaki üçlüye o paraları vermek İHO zihniyeti. Bunlar nasıl bu hatayı yaptı anlamadım.

Yorum

• 2016 1 Haziran - 31 Ağustos mali tabloları yayınlandı. Özet analizi için bknz.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi her şeye tamam ama Zeki-Yumlu-Akbaş dışında oyuncuların aldığı paraya laf etmek doğru değil. İHO zamanında alınan ve bu yönetimin indirim yaptırtmadığı oyuncu yok neredeyse. Fakat dediğim gibi yukarıdaki üçlüye o paraları vermek İHO zihniyeti. Bunlar nasıl bu hatayı yaptı anlamadım.
                      Alınan oyuncularda Durica dışında hiçbiri aldığı parayı haketmiyor bildiğin düz ptt topçuları bunu iho bile yapmaz.

Yorum

• Vizyon bu olmasa gerek!?

Gaf.jpg
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alınan oyuncularda Durica dışında hiçbiri aldığı parayı haketmiyor bildiğin düz ptt topçuları bunu iho bile yapmaz.
                          Bu sezon oynanan 6 maçta da sahanın en iyisi Durica

Yumlu'nun sözleşmesini uzatmak büyük riskti ve elinde patladı yönetimin

Başkan çok efendi, dürüst ve saygın birisi, kulübü bir şirket gibi yönetip gelir gider dengesini epey düzeltti

Bu takım yeni stadla birlikte başarılı olursa tadından yenmez (bu sezon geçti, ama ilk 6 için geç kalınmış değil)

1995, 2005, 2008 ve 2011'deki gibi iyi kadrolar kurup uzun yıllar bu kadro bozulmamalı
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezon oynanan 6 maçta da sahanın en iyisi Durica

Yumlu'nun sözleşmesini uzatmak büyük riskti ve elinde patladı yönetimin

Başkan çok efendi, dürüst ve saygın birisi, kulübü bir şirket gibi yönetip gelir gider dengesini epey düzeltti

Bu takım yeni stadla birlikte başarılı olursa tadından yenmez (bu sezon geçti, ama ilk 6 için geç kalınmış değil)

1995, 2005, 2008 ve 2011'deki gibi iyi kadrolar kurup uzun yıllar bu kadro bozulmamalı
                            Evet başkan gerçekten mütevazi biri taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış kazanmayada devam ediyor lakin şekilde görüldüğü gibi takım sahada başarısız olunca kimse beyefendiğiyle ilgilenmiyor.Geçen sezon devre arasından bu yana sadece bonservislerine 15 milyon euro civarı verilip alınan oyuncuların tümünden zerre kadar faydalanmış değiliz.Görünen o ki elden çıkarmaya kalktığımızda da problem olacak çünkü bunların hiçbiri vaad edilen şampiyonluk kadrosunun oyuncuları değil,olamaz da.
                            Sıkıntı gerçekten büyük ve nasıl çözülecek belli değil.Başkanda bunun farkında şuan için yapabilecek tek şeyi umut dağıtmak.

Yorum

• çok cahiller. Keşke ölseler

Yorum

• B Şıkkı Mala vuran Nihat, hani sıvacı olanından!

Yorum

Yükleniyor...
                                X