Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlatamazsın kardeşim, boşuna yorma kendini.Testi kırılmadan vurulan tokadın manasını anlamayız biz.

Bizde eleştiri, münazara, akıl üretmek gibi alışkanlıklar yoktur.Ne vardır? Biat vardır,sürü vardır , adamı olmak vardır, trollük vardır, bir de burada maruz kaldığın gibi linç kültürü vardır.Biri farklı bir şey söylerse, bir şeye dikkat çekmek isterse kafasına odunla vururlar.Aynı şeyler ülkenin bütünü için geçerli.Burnunun ucunu göremeyen adamlar büyük resmi görür bizde.

Trabzonspor'da değişen hiçbir şey yok değil.

Var!

Mesela, Zeki'nin forma numarası.Ha pardon..Kartviziti bile olmayan mafya bozuntusundan sonra güzel,akıcı,kariyerli İstanbul Türkçesi'yle konuşan yöneticilerimiz var.Seçilirken ''50.yılda şampiyonluğa'' diyerek geldiler şimdi lafa sabırla başlayıp sükutla bitiriyorlar ama o kadar da olur.Bu ülkede sadece vaatlerle 7 defa bakanlar kurulu başkanı(çaktırma) seçilince oluyor da bir tane usta tiyatrocunun, vizyon adamı olarak lanse edilip dandik bir takıma başkan seçilmesinde çok da bir beis olmamalı.

Biz her sene memlekete giderken Çarşamba'dan geçeriz.Oradan Terme'ye,Ünye'ye,Fatsa'da radara girdikten sonra nihayet Perşembe'ye geliriz.Ama Perşembe'nin gelişini çıkmaz ayın son Çarşambası anlarız.

Neyse, bir senedir top oynamayan Ekici'ye, yarım sezondur formsuz olan Okay'a, genç yeteneklerimiz,gözlerimizin nuru Zeki ve Yusuf'a,Osmanlı'nın manevi doygunluğuna ermiş Uğur'a sabreden dervişler inzivaya çekilmişken onları daha fazla rahatsız etmeye gerek yok.

Yorum

• Usta kalemler gözlerimi yaşartıyorsunuz. Toplumsal tahliller içimi eritiyor.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• arkadaşlar ısrarla neden eleştiren herkesi burdan kovma ve Trabzonspor düşmanı ilan etme ile uğraşıyorsunuz. Önceki 5 seneden farklı olarak 2 haftada ne gördünüz ? aynı oyun anlayışı hiç bana daha 2. hafta demeyin bu takım hazır değilse de suçlu yönetimdir transferi ben yapmıyorum yönetim yapıyor geç gelirse adam hazır olmaz tabi 6-0 7-0 larda ne dedik umarım düzeltirler yanlış yapıyorlar ama seneye bakıcaz tekrar dedik Allah vere durica sakatlanmasın osmanlı maçında görürüm ben sizin defansta promlem yok demelerinizi takım ileride top tutamıyor bir kere bir planı bile yok bu takımın defansı nasıl iyi olsun dünyanın en iyi stoperleride olsa bir yere kadar sizin 6 ay sonra diyeceklerinizi biz şimdi diyoruzki düzelsin 6 ay sonra yeni hoca yeni başkanla uğraşmayalım

Yorum

• Bos bir yazi. Ama bu yazi taraftarin seviyesini gösteriyor. Adamlar durmadan yorulmadan ne kadar kötü bir durum da oldugumuz dan bahsediyor ama bizin taraftar ise bos bos elestiriyor. Yani anlamak ta zorluk cekiyorum.

Yok sabir edermisler de ama böyle futbola edemezmisler.. böyle mantik disi, gereksiz bir cümle var mi? Elestirmek icin neden araniyor resmen. Sezon un ikinci haftasin da 1 galibiyet bir maglubiyet le oynayan bir takim var ortada ve tutulmayan sözler den bahsedenler var.

Önemli olan tek sey: Yönetim ve Baskanin böyle taraftarlari takmamasi. Lemi,IHO zihniyetin deki insanlarla büyük hedeflere varmak mümkün degil. Kücük olsun bizim olsun mantigi ile hic bir yere varamayiz.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Onazi nin kap bildiriminin ardından Zeki Yavru'nun Kap bildiriminin gelmesini unutmayacagim. Bu tamamen tepki çekmemesi için yapılmıştır. Ve yonetim kim olursa olsun bu yapılan ayıptır

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhammed zeki ve yusuf bu baskıyla bu takımda top oynayamazlar. Zaten bu üçüde daha ligin başında pes etmiş.
              Muhammed'i katmayın bari bu ekibe
              En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 14:15.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bos bir yazi. Ama bu yazi taraftarin seviyesini gösteriyor. Adamlar durmadan yorulmadan ne kadar kötü bir durum da oldugumuz dan bahsediyor ama bizin taraftar ise bos bos elestiriyor. Yani anlamak ta zorluk cekiyorum.

Yok sabir edermisler de ama böyle futbola edemezmisler.. böyle mantik disi, gereksiz bir cümle var mi? Elestirmek icin neden araniyor resmen. Sezon un ikinci haftasin da 1 galibiyet bir maglubiyet le oynayan bir takim var ortada ve tutulmayan sözler den bahsedenler var.

Önemli olan tek sey: Yönetim ve Baskanin böyle taraftarlari takmamasi. Lemi,IHO zihniyetin deki insanlarla büyük hedeflere varmak mümkün degil. Kücük olsun bizim olsun mantigi ile hic bir yere varamayiz.
                yönetimi eleştirenlerin seviyesinden bahsederken eleştiren herkeside iho ziyniyetinde yaptın senin seviye gerçekten tavanmış gerçekten

adamlar durmadan zor durumda olduğumuzdan bahsediyorda en başta takımın zor durumda olduğunu bilmiyormuyduda şampiyonluklardan lucesculardan bahsetti bu kişiler ?

evet sabır edemeyiz 4 senedir ne oynuyorsa 2 haftadır da onu oynuyor bu takım bu adamlar 15 gün önce bir araya gelip maça çıkmadı kamp yaptı 20 translerle yeni hocayla karabük bak nasıl top oynuyor bunlar mazeret değil anlatabiliyormuyum sabredecek bir şey göstereceksin bana 50. yılda şampiyon olacak takımın iskeleti zeki yusufla kurulmaz.

9 aydır bu kulubün başında bu adamlar borçsuz her sene 12. 13. olacaksam gider gençlerbirliği taraftarı olurdum bu kulüp borcunu sportif başarı ile kapatır

topçu arıyorum ayağına açılış maçına bile gelmeyen başkan yardımcısı pogbayla havuz partisinde kafa sallamaya fırsat buluyor geçin bu işleri

ben şahsım adına kimse istifada etsin demiyorum yumluya nerden para bulup 2 milyon verdilerse şimdi aynı yerden para bulup bu takıma sağ bek sağ açık alsınlar yoksa durum kötü diyorum

Yorum

• Şu an en tepede gözüktüğü için yazıyorum bu başlığa.

ŞU HEDEFİ BELLİ BAŞLIĞA YORUM YAZIP SAÇMA SAPAN ŞEYLERİ GÜNDEMDE TUTMAYIN!

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yönetimi eleştirenlerin seviyesinden bahsederken eleştiren herkeside iho ziyniyetinde yaptın senin seviye gerçekten tavanmış gerçekten

evet sabır edemeyiz 4 senedir ne oynuyorsa 2 haftadır da onu oynuyor bu takım bu adamlar 15 gün önce bir araya gelip maça çıkmadı kamp yaptı 20 translerle yeni hocayla karabük bak nasıl top oynuyor bunlar mazeret değil anlatabiliyormuyum sabredecek bir şey göstereceksin bana 50. yılda şampiyon olacak takımın iskeleti zeki yusufla kurulmaz.

9 aydır bu kulubün başında bu adamlar borçsuz her sene 12. 13. olacaksam gider gençlerbirliği taraftarı olurdum bu kulüp borcunu sportif başarı ile kapatır
                    Tam olarak anlatmaya calistim mevzu. Iho zihniyeti, illaha onu destekliyenler olarak demiyorum bunu. Her zaman kisa vadeli düsünen taraftar zihniyeti. Borclanarak, bütcemizi asan oyuncu alarak, bir iki sene tepe ye oynadiktan sonra parasizlik tan 2-3 yil düsmemeye oynamak. Yoksa TS Baskani olunca para gökten mi yagiyor? Stadyumu dolduramayan , forma almayan , sadece beklenti icin de olan taraftar iyi ki de kulubü yönetmiyor. Hem sabir yok, hem iyi oyuncu, hem sorunsuz borclan ma, öyle bir dünya da yasamiyoruz. Ve biz Istanbul takimlari da degiliz, biz borcla hic bir yere varamayiz.

Bizim rakibimiz karabük degil ki. Karabük simdi iyi oynar 3-4 hafta sonra berbat oynar. Yani kiyasiniz bile hangi zihniyete sahip oldugunuzu gösteriyor. Benim kiyasim FB. Onlar simdi kötü gözükse de en kötü ihtimal ilk 3e gireceker. Bizde büyük ihtimalle ilk 5e girecegiz.

Biz Umutla,Serkanla,Girayla sampyon olduk. Iskelet cok rahat onlarla kurulur.

Baglarin partiler de kuldugunu bilmediginiz icin böyle konusmanizi tekrar Iho zihniytinin bir yansimasi olarak görüyorum. Yoksa Nevzat aydin bu kulüp icin bir nimet, cünkü tam bu zihniyeti futbol islerine karistirmiyor.

Allah uzun vadede düsünebilen insalari bu kulübün basina daim kilsin.
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tam olarak anlatmaya calistim mevzu. Iho zihniyeti, illaha onu destekliyenler olarak demiyorum bunu. Her zaman kisa vadeli düsünen taraftar zihniyeti. Borclanarak, bütcemizi asan oyuncu alarak, bir iki sene tepe ye oynadiktan sonra parasizlik tan 2-3 yil düsmemeye oynamak. Yoksa TS Baskani olunca para gökten mi yagiyor? Stadyumu dolduramayan , forma almayan , sadece beklenti icin de olan taraftar iyi ki de kulubü yönetmiyor. Hem sabir yok, hem iyi oyuncu, hem sorunsuz borclan ma, öyle bir dünya da yasamiyoruz. Ve biz Istanbul takimlari da degiliz, biz borcla hic bir yere varamayiz.

Bizim rakibimiz karabük degil ki. Karabük simdi iyi oynar 3-4 hafta sonra berbat oynar. Yani kiyasiniz bile hangi zihniyete sahip oldugunuzu gösteriyor. Benim kiyasim FB. Onlar simdi kötü gözükse de en kötü ihtimal ilk 3e gireceker. Bizde büyük ihtimalle ilk 5e girecegiz.

Biz Umutla,Serkanla,Girayla sampyon olduk. Iskelet cok rahat onlarla kurulur.

Baglarin partiler de kuldugunu bilmediginiz icin böyle konusmanizi tekrar Iho zihniytinin bir yansimasi olarak görüyorum. Yoksa Nevzat aydin bu kulüp icin bir nimet, cünkü tam bu zihniyeti futbol islerine karistirmiyor.

Allah uzun vadede düsünebilen insalari bu kulübün basina daim kilsin.
                      nevzat aydını bu kulüp için nimet gören biriyle aynı zihniyette olmadığım için şükür namazı kılmam gerek sanırım. Sizinde zihniyetinizi anlıyorum merak etmeyin siz karabük bizim için örnek olamaz deyip zeki ve yusufla iskelet kuruyorsunuz çelişki içerisindesiniz.

Allah bu kulübün büyüklüğünü bilen insanları bu kulübün başında görmeyi nasip etsin
                      En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 16:17.

Yorum

• editt

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nevzat aydını bu kulüp için nimet gören biriyle aynı zihniyette olmadığım için şükür namazı kılmam gerek sanırım. Sizinde zihniyetinizi anlıyorum merak etmeyin siz karabük bizim için örnek olamaz deyip zeki ve yusufla iskelet kuruyorsunuz çelişki içerisindesiniz.

Allah bu kulübün büyüklüğünü bilen insanları bu kulübün başında görmeyi nasip etsin
                          Nevzat Aydin'la ilgili durumu somut bir sekilde aciklamanizi rica edebilir miyim?
                          Kulubumuze zarari olacagini dusunuyorsaniz bizde bilelim ve gerekirse kamuoyu olusturalim.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Aydin'la ilgili durumu somut bir sekilde aciklamanizi rica edebilir miyim?
                            Kulubumuze zarari olacagini dusunuyorsaniz bizde bilelim ve gerekirse kamuoyu olusturalim.
                            taraftara karşı saygısız kendi iş yerinde personeline versin şu cevapları bakalım verebiliyor mu hamburger satan adam futbol konusunda dediğim dedik ona karşı hiç bir görüşe saygısı yok kusura bakmasın bu takımı büyük takım yapan taraftarıdır onun parası değil. Saygı duyacaksın sen taraflara o cevapları verirsen taraftarda sana ağzına geleni der.Futbol dan anladığını sanan adam serdar aziz 2.5 alıyorsa yumluda 600 bin euro alır diyor bunun altınada haklısın başkanım bunlar ne anlar başkanım diye yorumlar gelince gazı alıyor sen ne diyorsun böyle işmi olur diyene sanane, seni ilgilendirmez, sen kimsin gibi cevaplar verebiliyor

14159320_10207306818732773_318331872_n.jpg

bu arkadaş imare grubundan yerel bir sanatçı nevzat beyin verdiği cevap bu
                            En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 16:52.

Yorum

• Nevzat Bey in tavri biraz sert. adamin mizahi oyle. yapacak birsey yok. eger sizde bir gun 40 yas alti dunyanin en zengin insanlarindan biri olur ve tanimadiginiz biri sizinle dalga gecer vari konusursa eminim siz daha fenasini yaparsiniz..

Bu baslik buram buram ihanet kokuyor.. ayrica bu tarz bir basligin hala daha hayatta olmasida manidar. mesela bu tarz bir yazi ben acsaydim, hayatta kalma suresi ortalama 15 dakika olurdu.

Bu hayatta anlayamadigim seyler hep oldu.. Bu basligin niyeti, artniyeti, iyiniyeti.. bence karmakarisik sacma bir konu. henuz 2. hafta ve bir malubiyet.. mesela onumuzdeki 5 hafta ust uste galibiyet alsak.. bu baslik dumur olurmu ? bu yaziyi yazanin yiyecegi kufurleri tahmin edin...
                              u will need justice at the end..

Yorum

• lemi'nin gomez, sosa gibi oyuncular alınmalı, biz plan ve projelerimizi yönetime ilettik sözleri aklıma geldi yazılanları okuyunca. beraber mi hareket ediyorsunuz?

Yorum

Yükleniyor...
                                X