Kombine fiyatları ne zaman açıklanacak, satış ne zaman başlayacak bilen var mı? 5 ay oldu uçaklı kombine dediler, gerisi gelmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine fiyatları ne zaman açıklanacak, satış ne zaman başlayacak bilen var mı? 5 ay oldu uçaklı kombine dediler, gerisi gelmedi.
Yorum
-
Son zamanlarda takıma döndürülen taraftarlardan biriyim sanırım.Birkaç satır birşeyler yazmak istiyorum "dönüşüm" ile ilgili.
Herşey Muharrem Ustayı tvde açıklama yaparken seyretmemle başladı aslında yani takımı tekrardan takip etmeye başlamam.
Menajerlerin bize attığı kaziklardan bıkmış usanmış tiplerden birisiydim ve kulüp mali olarak berbat bir durumdaydı.Baktım ki Trabzonspor un başına 'vizyon' kelimesi kullanan bir adam gelmiş.
Yahu o kadar menajer oyunu futbol oyunu oynuyoruz bu kadar mı zor araştırıp oyuncu almak diyordum bazen de. Sonra baktım ki scout ekibi kurulmuş oyuncular izleniyor. Baktım ki paralr etrafa saçılmıyor. Pazarlıklar dönüyor kulübün menfaatleri için.Genç , başarıya aç ve uygun maliyetli oyuncular alınıyor. E alınan oyuncular böyle olunca parola da koşan , coşan ve mucadele eden bir takım olmak oluyor.Zaten böyle bir takım olabilirsek başarısızlık bile daha kabul edilebilir bir hal almayacak mıdır.. Özlemini duyduğumuz takım Aslında. Varını yoğunu ortaya koyacak bir takım. Ha bunu başaramadık henüz belki ama en azından başımızda ne yapacağını bilen bir teknik direktör var ve bir sistem oturtmaya çalışılıyor. İşin güzeli yapılacak transferlerin de buna uygun olmasına çalışılıyor..
Ekonomik olarak çok iyi durumda mıyız şu an hayır tabi ki ama atılan adımlara bakıyorsun geçtiği sezon hicbir başarısı bulunmayan takıma sponsor bulunuyor. Bu ayni zamanda prestij çabasıdır arkadaşlar. Oyuncu maaşları indiriliyor. Öyle parası yatmadı mı faizlerin döndüğü sözleşmeler de yok artık.
Bakıyorum mesela yöneticilere. Nevzat aydın mesela. Yurtdışında eeğitim almış ve yemeksepetini kurmuş yani beyin ve girişimci. Sosyal medyada verdiği cevaplar bile gösteriyor ne kadar profesyonel yoneticileimiz olduğunu. Transferdeki süreç yönetimi de yine yönetim başarısını gösteriyor.
Herkesle uyumlu geçinmeye çalışan bir yönetim var arkadaşlar ve yıkılan itibarımızı yeniden toparlamaya çalışan bir yönetim.
Elestirdigim yönler olmuyor mu oluyor mesela bu Mustafa veya Zeki nasıl kaldı bu takımda..
O noktada da güvenebileceğimiz bir hocamız var o istemiş diyorlar takımın uyumu için diyorlar susuyorum ve hoca istediyse vardır bir bildiği diyorum
Ben önümüzde canlı ve capcanlı bir örnek de görüyorum arkadaşlar. Beşiktaş örneği. Feda sezonunda başladılar Fikret ormanla indirimlere . Akıllı mali hamleler ve katkı ssağlayacak transferler. Ancak 2 sene içinde aldılar meyvesini.Onlarda da Fikret orman ve Çebi ilgileniyordu transferlerle mesela bizde Muharrem usta ve Nevzat aydın..
Daha stad da geliyor onu da unutmamak lazım tabi. O da iyi bir boost etkisi yapacaktır.Daha bir kenetlenmemizi sağlar belki de.
Ama sportif başarı için, şampiyonluklar için , güçlü bir itibar için , takım olabilmemiz için yönetime ve teknik direktörümüze her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız var. En azından vizyon kelimesini bile Trabzonspor camiası ile tanıştırıp oraya ulaşmaya çalıştıkları için bile desteği hak ediyorlar..Tabi bunun için ilk mağlubiyette insanları yerden yere vurmaktan da vazgeçmemiz gerekiyor. Bu da maalesef kanı biraz daha hızlı akan biz Karadeniz insanında daha az bulunan bir özellik..
Duygularımın biraz olsun özetiydi bunlar.Çok umutluyum gelecek adına.Umarım bu insanları harcamayız bir kalemde.
Belki de birgün Türkiye'nin Portosu oluruz.
İki kelime ;
Sabır ve destek...
İyi geceler.En son -Samet tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 01:01."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Yönetim 3 önemli konuda büyük hata yaptı.
1 - Bursa ile İstanbul'da oynanan hazırlık maçı öncesi tanıtıma yeterli zaman ayırılmadı. Birçok kişi maç olacağını son güne doğru öğrendi. Kaldı ki İstanbul gibi internet kullanımının yüksek olduğu bir şehirden bahsediyoruz. Her şey son anlarda belli oldu. Fiyatlar birçok kişinin alım gücünün üzerindeydi ama yine de İstanbul için kabul edilebilir düzeyde.
2 - Avni Aker'e veda maçı organizasyonunda da benzer bir hata yapıldı, her şey son günlerde belli oldu. Maçın hiç reklamı yapılmıyor, herkesi Twitter kullanıyor sanıyorlar. Teknoloji güzel, sosyal ağlar haberin hızlı yayılması için iyi, ama koca camiadaki herkese Twitter kanalıyla ulaşamazsın. Biletler yine Trabzon taraftarının almayacağı düzeyde pahalı. Önceki yıllarda bilet fiyatları ve doluluk oranlarına bakılsa böyle bir hata yapılmazdı. Böyle bir organizasyon aylar öncesinden her şeyi belli durumda olmalı ki farklı şehirlerden de katılım sağlayabilme, herkesi heveslendirme şansın olsun...
3 - İmza töreni, oyuncu tanıtımı gibi şeylerin Trabzon'da yapılmaması sonucu, Trabzon'daki taraftar ile gönül bağında zayıflama seziliyor. Yönetim Trabzon'daki bazı aktörlere tepkili olabilir ama şehirden intikam alır gibi davranmanın anlamı yok. Belki yönetim içinde kimse böyle düşünmüyor, ama dışarıdan gözüken hava şehrin taca atıldığı şeklinde. Böyle bir imaj yaratmak kimseye katkı sağlamaz, sorun yaratmak için yer arayanlara fırsat verir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bence bu yönetimin yapması gerekenlerden çok yapmaması gerekenler önemli.Ne gibi mi?
Kardeşim geldin geleli enkaz edebiyatı yap yap bir yere kadar,millet de sıkıldı Başkan'nın televizyondan aynı şeyleri tekrar tekrar gündeme getirmesinden.E artık yeter.
Ayrıyeten Baskan bu enkaz edebiyatıyla taraftardan bir kredi almaya çalışarak daha önceki yönetimleri eleştirdiği bir konuda büyük bir hata yaptı.Ne mi bu hata?Baskan diyorki biz Trabzonsporun kaybolan itibarını tekrar sağlayacağız ardından başlıyor enkaz edebiyatı yapmaya.Peki ne oluyor o kaybolan itibara beş paralık oluyor beş paralık.Bu bir çelişki değil de ne?
Kurumsallaşma diye diye dilinde tüy bitti başkanın.Ama uygulamada koskoca Trabzonspor iki kişinin ağzına bakıyor.Bu ne?
Bitti mi?Hayır.Başkan diger bazı kulüplerin Yönetim Kurulu üyesi nezdinde katıldığı bir organizasyona kendi katılıyor.Oldu mu bu?Yakıştı mı Trabzonsporun büyüklügüne?
Başkan krediyi aldı.Hem de taksitle.Ne kaldı şimdi?İcraat.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
özellikle 1. madde konusunda çok haklısın. ben o gün maça giderken kadikoy metrosunda 2 renktaşımız formamı görünce bana bugün maç mı var kimle oynuyoruz falan dedi. ayrıca marmarayda da 1 renktaş ta maç istanbuldamıydı diye sordu. demekki yeterince tanıtım yapılmadı. mahallemde bile onlarca trabzonsporlu vardı ve haberleri maç akşamı olmuş..
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim 3 önemli konuda büyük hata yaptı.
1 - Bursa ile İstanbul'da oynanan hazırlık maçı öncesi tanıtıma yeterli zaman ayırılmadı. Birçok kişi maç olacağını son güne doğru öğrendi. Kaldı ki İstanbul gibi internet kullanımının yüksek olduğu bir şehirden bahsediyoruz. Her şey son anlarda belli oldu. Fiyatlar birçok kişinin alım gücünün üzerindeydi ama yine de İstanbul için kabul edilebilir düzeyde.
2 - Avni Aker'e veda maçı organizasyonunda da benzer bir hata yapıldı, her şey son günlerde belli oldu. Maçın hiç reklamı yapılmıyor, herkesi Twitter kullanıyor sanıyorlar. Teknoloji güzel, sosyal ağlar haberin hızlı yayılması için iyi, ama koca camiadaki herkese Twitter kanalıyla ulaşamazsın. Biletler yine Trabzon taraftarının almayacağı düzeyde pahalı. Önceki yıllarda bilet fiyatları ve doluluk oranlarına bakılsa böyle bir hata yapılmazdı. Böyle bir organizasyon aylar öncesinden her şeyi belli durumda olmalı ki farklı şehirlerden de katılım sağlayabilme, herkesi heveslendirme şansın olsun...
3 - İmza töreni, oyuncu tanıtımı gibi şeylerin Trabzon'da yapılmaması sonucu, Trabzon'daki taraftar ile gönül bağında zayıflama seziliyor. Yönetim Trabzon'daki bazı aktörlere tepkili olabilir ama şehirden intikam alır gibi davranmanın anlamı yok. Belki yönetim içinde kimse böyle düşünmüyor, ama dışarıdan gözüken hava şehrin taca atıldığı şeklinde. Böyle bir imaj yaratmak kimseye katkı sağlamaz, sorun yaratmak için yer arayanlara fırsat verir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Transfer olarak dogru bir kadro planlamasinın yapıldığını düşünmüyorum..
1.Ibenez
Madem bu adamı yedek olarak dusunuyordunuz M.Akbas yeterliydi yedek olarak neden bu yoklukta yedek sol bek icin 28 yaşındaki bi adama 1.4m euro verdik
2.Bero
Elimizde Ramazan,Abdulkadir,Yusuf Yazıcı gibi potansiyelli gencler zaten varken niye bu darlıkta 2.5m euro Bero icin verdik Abdulkadirden ne fazlası var ?
3.Xeki ve Yumlu
Taraftarın baskısına ragmen ozevlatciklarla (ozevlat Fatihtir Gokdenizdir) Anadoluda hic bir takımda alamayacağı paralarla sözleşme imzalandı.
4.Sağ bek ve sağ açık
Şu an takımda 2 sol açık var (Castillo ve Yusuf) ve maalesef sağ açık yok.Lig başlayana kadar bonservissiz tonla adam vardı bi sağ açık yetiştirilemez miydi ?Del Valle Djalma Nakoulma
5.Forvet
Suktan ben umitli degilim 800 bin euro kiralama bedeli ödüyoruz mesela Remyi kiralasak ne kadar öderdik?Cardozo ve Ndoyeun normal şartlar altında 4-5 m euroya satılması lazımdı çin,amerika,katar gibi piyasalara.Simdi adam akıllı bir forvetimiz olurdu.Muhammetle Suk kosar pres yapar ama 15 gol atamaz..
Gelenler gidenler maalesef yonetimin beklentimin çok altında kaldı.Az para harcamadık kesinlikle 11 m euro para harcadık bjk fb su ana kadar bu kadar harcamadı ki biz 3 m euro alabildik sattıklarımızdan..Hakkını vermek lazım Castillo,Durica ve Onazi iyi transferler.Ramil de potansiyelli oyuncu onu da kiralamak lazım 3.forvet olarak saklamak icin potansiyeli cok yuksek..
Neyse bize dusen sabır gösterip takıma elimizden geldiğince destek olmak yönetimin de bu kısa süre içinde gelenler gidenler için buyuk adımlar atmasını beklemek
..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
bence bizim iş organizasyonu falan geçti artık konuştuğum büyüklerimizin derdi orgizasyon sıkıntısı değil kafamda bin tane dert var maça gidip daha da mı dertleneyim diyor.
Son 5 senedir rezil bir futbol oynuyoruz kadro kalitesizliği muhakkak buna bir nedendir ama bizden daha kötü takımlar bizden daha coşkulu daha tempolu oyun oynayabiliyor bunun sebebi gelen hocalarmıdır yoksa kulüp içinde huzursuzluk çıkartan bir grupmudur bilmiyorum ama Trabzonspor maçı izlemek gerçek bir işkence şuanda. Aklı başında adam da hiç bulaşmıyor romantikliğinde anlamı yok rezil bir futbol oynayan takımı neden izlemiyorsun diyemezsin kimseye bu takım canavar gibi top oynar sahada insanları kanser edecek egoda ve yeteneksizlikte oyuncular olmaz ama sonucu elde edemez ozaman dersin bak kardeşim takım top oynuyor taraftar yok gelin şu takıma destek verelim şu sahadaki takımı izlemeye kimseyi çağırıpta milletin günahına giremem
Yorum
-
Son 5 senedir bu takımda takımı alıp götürecek, yenik duruma düştüğünde isyan eden 1 tane topçun var mı? Yoksa çözüm alt yapıdan Hami' ler, Fatih Tekke' ler, Gökdeniz'ler yetiştirebilmekte yatıyor. Yoksa milyonlar verdiğin sadece parayı düşünen topçular maçını oynar ve bir sonraki maçı bekler.
Sent from my iPhone using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Amenna, ''sabır'' güzel bir erdemdir.Peygamber sünnetidir.Ağzından sabır kelimesi çıkana her daim hürmet edilmelidir itirazımız yok.
Ama yarın ''kandırıldık'' dememek için bugün hataları görünce başımızı kuma gömmemek gerekiyor...Kayıtsız ve şartsız olamayız.Destek vermek,yanlışları görmemize engel olmamalı.
Vizyon da vizyon dediler ama vizyon sahibi gerçek ya da tüzel kişilerin kısa,orta ve uzun vadeli planları olur.
Geçen senenin ortasında geldiler.Muhammet ve Güray transferleri tutmadı.Hami Mandıralı seçimiyle tarihimizin en skandal sonuçlarını aldık.Gelenden 5 yedik, gidenden 6...
''50.yılda şampiyonluğa'' sloganıyla başa geçtiler.Hiç de yabana atılmayacak bir bütçeyle transferler yapıldı.Sanki altyapıdan çıkan futbolcularla yarış veriyormuşuz gibi insanlardan sınırsız sabır ve sükut beklemek biraz işgüzarlığa kaçar.
Sizin vaadinize rağmen kimse şampiyonluk beklemiyor.Ama daha dün kurulan Osmanlıspor'dan da korkacaksak bu iş olmaz.
Bursaspor,Kasımpaşa ve Antep maçlarında kötü bir futbol oynadık.Kasımpaşalı futbolcu boş kaleye topu atabilse 3/0 yapmış olacaktık.
Şike mevzularındaki pasifliğe hiç girmiyorum.Bu konu ülkenin adaletiyle alakalı çünkü.Yine de daha dik bir duruşumuz olmalı.Öyle web sitesinden gaz almalık açıklamalarla falan değil! Gelen kamu yöneticilerine, kamu bankalarından kredi alabilmek ya da çeşitli iltimaslar dilenmek yerine, cesurca, çalınan haklarımızın iadesi için baskı kurabilme ferasetini beklemek de taraftar olarak hakkımızdır.
Ayrıca..
Ülke olarak beceremediğimiz fırsat eşitliği ve liyakat sistemi en azından daha mikro düzeyde,Trabzonspor A.Ş'de tesis edilmeli.Akıllı insanlar,becerikli insanlar bu ülkede sevilmezler.Çünkü fikirleri ve projeleri vardır.İdareyle ters düşerler bazen.Bu yüzden ipleri çabucak çekilir.Onun yerine idarenin kuklalığını yapacak trolleri koltuklara oturturlar.Bunun hazin sonuçlarının neler olduğunu gördük görüyoruz.Umuyoruz ve bekliyoruz ki hatalardan çabucak vazgeçilir.
Yorum
-
Nerede Bu Yeni Trabzonspor?
Evet arkadaşlar,
Transfer ve yapılanma konusunda eleştirilerimize hakaretle cevap veren haysiyet cellatları burada mı? Ligin en kötü takımlarından birine olan yenilgi sonrası "şampiyonluk, başarı, sabır" naraları atan arkadaşlar pek bir kayıp bu ara.
Gerçekler acıdır. Yüzleşin kardeşim. Bursa bile sabretmiyor, Osmanlı, Akhisar, Başakşehir, Konya daha dün kuruldu. Kaldı ki bahsettiğimiz oyun futbol ve Trabzonspor son 5 sezonun ardarda en kötü futbolunu oynayan takım. Arması olmasa küme de düşer.
40-57-53-46-56-82-57-65-49-52 Bu rakamlar nedir? Önce buradan başlamak gerekli. Son 10 yılda Trabzonspor'un sezonluk puanları. Gördüğünüz üzere en kötüsü geçen yıl ve en iyisi 10-11 şampiyonluk sezonu. İstatistik çok şeydir ve kullanmasını bilirsek faydalı bir bilimdir. Sezonluk ortalama için en düşük puanlı ve en yüksek puanlı sezonları çıkararak puan ortalamasını görelim. 54,3 Trabzonspor'un son 10 sezonunun sezonluk puan ortalaması. Maç başı olarak bu 1,59 rakamına karşılık gelir.
Gelelim transfer tutarsızlıklarına. Arkadaşlar lütfen, kendimizi kandırmayalım. Amerika'dan gelenin de, Güney Koreli'nin de, Antep'ten uçanın da Trabzonda başarılı olacağını beklemek hayalciliktir. Dahası ahmaklıktır. Lütfen, çünkü başka Trabzonspor yok. Deniz bitti artık.
Bakınız, madde madde tutarsızlıkları değerlendirelim,
- Devre arası takımın içini boşaltıp sanki ikinci yarı oynanmayacakmış gibi göz göre göre 7-0 ve 6-0'lık hezimetler yaşatıldı.
- Kulüp siyasete teslim edilerek Hami Mandıralı sorgusuz sualsiz göreve getirildi. Sanki Trabzonspor küme düşürülmeye çalışılıyor gibiydi.
- Tarihinin en başarısız ve kötü sezonlarından birinin ardından Yumlu, Akbaş ve Zeki gibi oyunculara %400'lere varan zamlar yapıldı. Bu battık, bittik söylemi ile çelişmiyor mu? Benim bildiğim zam başarıya yapılır. Ne kadar başarısız oldun diye 7 trilyon Yumlu'ya ve diğerlerine de muhtelif rakamlar ödenmez. Yönetime bunu söylediğimizde "bişey biliyorlar deyin geçin" diyorlar. Lütfen arkadaşlar, lütfen. Trabzonspor kimsenin babasının malı değil. Yeni kurallar gereği siz ne kadar zengin olursanız olun Trabzonspor'a 1 TL bile veremezsiniz. Trabzonspor sportif gelirleri ile yönetilmek zorunda. O yüzden kimin ne kadar serveti olduğuna değil kimin Trabzonspor'a faydalı idarecilik yaptığına bakın.
- Hiç lüzumu yokken Muhammet Demir gibi ligin açık ara en vasat forvetlerinden birine 2,75 Avro bonservis ve 1,25 Avro menajerlik ücreti ödendi. Muhtemelen en geç 1 yıl içinde Muhammet kardeşimiz gönderilmeye çalışılacak, yedek bile olamayacak. Bu transferin batmış dedikleri ve sabır istedikleri Trabzonspor'a maliyeti 30 MİLYON TL
- Satılması mümkün oyuncuların tümü kadro dışı bırakılarak resmen talip olacak kulüplere bonservis ödemeyin mesajı verildi. Bu tamamen bir acemiliktir. Kadro dışındaki oyuncuya ederinin en fazla yarısı ödenir. Aynı Cavanda için 6 ay önce 2 kat rakamın reddedildiğini ve Douglas için de %50 fazlası mümkünken bu rakama razı olunduğunu biliyorum.
- Alınma ihtimali olmayacak Güney Koreli Suk acemice kiralandı. Marin gibi oyuncuya bile kiralama ödememiş veya Gs Josue'ye bir bedel ödememişken 6 ay önce transfer olan oyuncuya bonservis bedelinin yarısı kiralama ücreti olarak ödendi. Kaldı ki zaten mevcut kulüp bu oyuncuyu gönderecekti. Trabzonspor'a da menajerler vasıtası ile getirildi. Trabzonspor'un geleceği alma ihtimali olmayan kiralık oyuncularla mı kurulacak? Lütfen, lütfen başarısızlıkta dahi samimi olun.
- 35 yaşında oyuncunun toplam maliyeti 12 trilyon. Arkadaşlar tekrar tekrar tekrar Trabzonspor sabır istiyor, geleceğini kuruyoruz diyor, bu sezon hedeflerimiz düşük diyor fakat transfer şekline bakın. Ya kiralık ya ıskarta. Bahsettiğimiz sporcu geçen yıl ligde sadece 13 maça çıktı. Trabzonspor'un geleceği bu ise şanlı mazisi yakanıza yapışır.
- Bero'nun bu maliyetle alınması kulübü batırmak değil de nedir? 20 yaşında adını ilk defa duyduğumuz oyunculara bu kulüp bu paraları nasıl verir? Hani küçülecektik, hani dar bütçe söz konusuydu? Azıcık samimiyet lütfen. Ayrıca Bero'nun alınması Abdülkadir'e ve Yusuf Yazıcı'ya futbolcu olmayacaksın mesajından başka birşey değil.
- Amerika'dan büyük maliyetle alınan oyuncunun riski ortada. Bunu görmek için Trabzonspor tarihindeki 120 yabancı transfere bakmak yeter de artar.
- Bjk ve Gs'den randevu dahi alamayan sol beke hem 5 trilyon para ödeyip hem 2 ay geç almak nedir? Beyler, burası Trabzonspor. Beceremiyorsanız bırakın. Forumdan gönüllü yönetici karması yapsak bu takımda bu hataları yapmaz.
- Bu transfer döneminin de Trabzonspor'a rakamsal maliyeti bellidir. Yaklaşık 150 trilyon heba edilmiştir. Lütfen bu ıskartaları yapanlar sorumluluk alarak başarısız transferlerin ücretlerini bir zahmet ceplerinden ödesinler. Ödemeyi göze almayan transfer işlerine bulaşmasın. Trabzonspor menajerlik oyununu hayata geçirme yeri değil. Öyle bir maceraperestlik isteyen gitsin diploma alıp yeşil sahalarda ter döksün.
Netice itibarı ile bir Trabzonspor delegesi olarak bu eleştirileri yapmak benim en tabi hakkım. Ayrıca kongrede Usta'ya oy verdim, bizzat SKM'de çalıştım. 700 civarı kongre üyesi ile görüştüm. Yine olsa Muharrem beye oy veririm. Fakat yaptığı tüm yanlışları da eleştiririm.
Kimsenin Trabzonsporluluk üzerinden oyun oynamaya ve milyonların duygularını sömürmeye hakkı yok. Kişiler Trabzonspor'un üzerinde değildir. Büyük Trabzonspor'un en kötü sezonlarından birini yaşatanların ahkam kesmeye hakkı yoktur. Taraftara rağmen yapılan hiç bir iş karşılık görmez.
Trabzonspor'un geleceği kendi içinde saklıdır. Bunu keşfetmek zorundadır. Trabzonspor çakma bir İstanbul takımı değildir. Ruhu ve azmi vardır. O yakalanmak zorunda. Yoksa bu böyle gider.
5 yıl arkadaşlar, 5 yıl. 5 yıldır bu kadar kötü oynayan başka bir futbol kulübü yok. Olanı da amatöre kadar düşmüş. Kimse artık hayal satmasın. Şu milyonlarca taraftar sadece ve sadece güzel oyun bekliyor. Zaten kupa falan alabildiğiniz yok.
Bir hatıramı paylaşayım son olarak. Eskişehirdeydim. Trabzon Antalya deplasmanı oynuyor. İş toplantısı sebebi ile maçı izleyemedim. Telefon çaldı, arayan babam. Trabzonspor 7-0 yenilmiş ve tarihinin en farklı yenilgisini almış. Tüm aile üyelerimle bu yönetime oy verdim, yine olsa yine veririm de ah kardeşim ah Trabzonspor yenilgisinden sonra hıçkırarak ağlayan adamların ahının hesabını hangi idareci verir? Babama cevap veremememin bedelini kim ödeyecek?
Tüm üye dostlarıma selam ve dualarımla...
Yorum
-
sezonun 2. haftasi icin ilginc bir baslik
biraz saygisizsa özür dilerim ama bu vakitte bu baslikla servis edilen yaziyi okumam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezonun 2. haftasi icin ilginc bir baslik
biraz saygisizsa özür dilerim ama bu vakitte bu baslikla servis edilen yaziyi okumam
Fakat,
Böyle bir Trabzonspor'u eleştirmek de benim hakkım.
Yorum
-
alternatif olarak sunulan çare ruh bulmak mı? biraz daha elle tutulur birşey olsaydı bari. transferler eleştirilebilir, eleştirilmeyebilir ama net tablo sezon sonunda çıkacak meydana. bir de bu 150 trilyon maliyeti nasıl buluyorsunuz daha detaylı görsek iyi olur.
Yorum
Yorum