Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Savunun ula......
    Savunun ula değil artık,
    Savulun ula demenin zamanıdır.

Yorum

• Valla topçu serbest kalıyor mu kalmıyor mu paralarını alıyolar mi almiyorlar mi bilmem ama bildigim şu var durum hiç iyi değil. KAP ta bildirimler var açın bakın. Haziranda yüklü ödemeler var 70 milyona yakın.

Kendinizi kandirmayin durum iyi diye. Kör olmak lazım !

Yorum

• "YÖNETİM BİR SENEYİ DAHA HAK EDİYOR" cümlesinin içi nasıl doldurulur çok merak ediyorum....

- Mücadele vermiştir önü masada kesilmiştir (hayır . kupa gelecek, gerekirse tff gidecek diyen bir yapının önü masada kesilemez.)

- Futbolcular takımı sabote etmiştir. ( kısmen. Mustafa ve Zeki kadro dışı edildi zaten. hatta sonra biri affedildi . Constant oynamayarak sabote etti, kadro dışı kaldı, bir ara affediliyordu)

- Sakatlıklar çok fazla olmuştur. ( bir takımda 1 bilemediniz 2 kritik sakat futbolcunuz olur. bu sezon olduğu gibi birden çok fazla uzun süreli sakatın 'Onur, Waris, Yatabare, Yusuf, Constant,Belkalem, Aytaç, Bosingwa, Sefa, Deniz... offff yoruldum ' olması futbolcuların iyi yönetilememesi ve özel hayatlarına bakmamalarından)

- Doğal afet

Ortada 2015-2016 senesine umut verecek bir anlayış oyun tarzı da yok, oluşturulamadı. Kasım ayında takımın başına getirilen Hoca'nın ortaya koydu umut veren, bu işi başarır denilen bir tarafını göremedik.

Artı mevcut yönetim geldiği günün ilk haftalarında Tolunay Hoca'yı gönderiş tarzından tutun da miting alanlarında endam edilmesine kadar birçok alanda yaptığı çıkışlar....,

....ilk tercih olarak " benim ebedi ve ezeli dostum" diyerek getirilen bir hocanın giderken 3 ay içinde dünyanın eurolarını götürmesi ve buna hiçbir ses çıkartılmaması ..., vd. vd. vd...........

(yani hakikatten yoruldum )
        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 09:29.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Faruk Özak’tan olay açıklamalar

Bu adamın gitmeye niyeti yok. Bu adamı hukuk gönderecek. O zatı benden başka kimse mahkemeye vermedi mi? Sanmıyorum. O zaman boşa konuşmaya gerek yok! Ben bu kulübü bıraktığımda, 13 milli futbolcumuz, kasada 3 milyon dolarımız ve Migros’tan gelirimiz vardı. Ondan sonraki dönemlerde kulübün ne hale getirildiği ortada…

Bu tahribat nasıl önlenir? Onu bana değil, ona oy verenlere soracaksınız! Bu adama nasıl oy vermişler hala anlamış değilim. Allah onları ne yapsın? Ne diyeyim! Ona oy verenler şimdi de kalkmış aday arıyorlar. Yok ya! Oy verip Başkan yaptığınız adamı gördük. Kulüp ekonomik olarak da sportif olarak da çökmüş vaziyette…

Aday olacak mı?Hacıosmanoğlu için ne dedi?Çatı adayı arayanlara neler dedi?Eski Başkanların toplantısına katılacak mı? Trabzon Milletvekili ve eski Bakan, Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak, Kuzey Ekspres gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Yorum

• Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u böyle çökertti
            Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u böyle çökerttiİbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında Trabzonspor hem yönetimsel hem de saha sonucu olarak dibe vurdu

Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u böyle çökertti

Bu sezon kadro, teknik ekip ve ligde istikrarsızlık nedeniyle zirve yarışından uzak kalan bordo-mavililer, taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

İŞTE HACIOSMANOĞLU’NUN ESERİ

Trabzonspor kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte ivme kaybetmeye başladı. Büyük vaatlerle göreve gelen ve taraftara şampiyonluk sözü veren başkan Hacıosmanoğlu yönetiminde Trabzonspor ligde kötü günler geçirirken adeta borç batağına itildi. Bu güne kadar Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic ve Ersun Yanal ile çalışan Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor ligde ise adeta yerlerde süründü. Hacıosmanoğlu acemiliği yüzünden ise teknik direktör Tolunay Kafkas’a yüklü bir miktarda tazminat ödemeyle karşı karşıya

22 TRANSFER YAPILDI

Sezona Vahit Halilhodziç ile başlayan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi sezon başında toplam 22 transfer yaptı. Ligde ilk 3 sırayı unutan ve zirve yarışına yabancılaşan Bordo-Mavililer şuanda ligde 53 puanla 6.sırada

10 FABRİKA KURACAK SERVET HARCADI

Sadri Şener başkanlığı döneminde 2010-11 sezonunda şampiyon olan ancak kupası şikeyle çalınan Trabzonspor’da zirveyi zorlayan iskelet kadro bozulduktan sonra bordo mavililer bir daha toparlayamadı. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim yaptığı başarısız transferlerle kulübü borç batağına iterken saha sonucu olarak da hayal kırıklığı yarattı

Bordo mavili ekip, bu sezon toplam 28,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Süper Lig'de en fazla para harcayan kulüp oldu.

Karadeniz ekibi, en fazla bonservis bedelini Spartak Moskova'dan transfer edilen Waris Majeed için ödedi.

Trabzonspor, 21 oyuncuya ödediği bonservis rakamları şu şekilde:

BONSERVİSLERİ 28 MİLYON EURO

Majeed Waris - 6.000.000 Euro

Oscar Cardozo - 5.000.000 Euro

Sefa Yılmaz - 3.500.000 Euro

Serdar Gürler-Deniz Yılmaz 3.160.000 Euro

Mustapha Yatabare - 2.500.000 Euro

Kevin Constant - 2.500.000 Euro

İshak Doğan - 1.750.000 Euro

Mehmet Ekici - 1.500.000 Euro

Gökhan Karadeniz - 900.000 Euro

Musa Nizam - 750.000 Euro

Belkalem - 450.000 Euro

Anıl Taşdemir - 430.000 Euro

Ferhat Yazgan - 90.000 Euro

Kurtuluş Yurt - 70.000 Euro

Avraam Papadopoulos - Bedelsiz

Carl Medjani - Bedelsiz

Salih Dursun - Bedelsiz

Serhat Çakmak - Bedelsiz

Turgut Doğan Şahin - Bedelsiz

Fatih Atik – Bedelsiz

Toplam = 28,5 milyon
            DEVRE ARASINDA BİLE UÇUK BORÇLANMA

Muhalefetin ve yönetim içinden bazı isimlerin, borcu 300 milyon lirayı aşan kulübü daha fazla borçlandırdığı için sert şekilde eleştirdiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sadece devre arasında yaptığı 4 transfer e astronomik bedel ödedi

4 transferin , bonservis ücretleri ve sözleşme sonuna kadar alacakları garanti paralarla birlikte kulübe maliyeti bugünün kuruyla 44 milyon 200 bin lira. Kur farkı ve maç başı alacaklarla kulüp kasasından çıkacak para 55 milyon lirayı aştı.

İŞTE DEVRE ARASI TRANSFERLERİ

Erkan ZENGİN 18 MİLYON TL

Trabzonspor’un Eskişehirspor’dan renklerine kattığı Erkan Zengin’in kulübe maliyeti de 18 milyon lira. Eskişehirspor’a bu transfer için 2 milyon 250 bin euro (6.187.500 TL) bonservis ücreti ödeyecek olan Trabzonspor, oyuncuya da 2.5 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar toplam 11 milyon 550 bin lira verecek. Erkan Zengin için bordo – mavililerin kasasından 2.5 yılda toplam 17.737.500 lira çıkmış olacak.

Uğur DEMİROK 11 MİLYONTL

Akhisar Belediye’den alınan defans oyuncusu Uğur Demirok için kulübüne 1.5 milyon lira ve Kadir Keleş’in bonservisini veren Trabzonspor, oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yılda ortalama 2.600.00 TL garanti para alacak olan Uğur’un maç başı paralarıyla birlikte bordo – mavililere maliyeti de 11 milyon liraya ulaşacak.

Aytaç KARA 13 MİLYON TL

Transferin son gününde renklerine bağladığı Aytaç Kara için Eskişehirspor’a 2.100.00 euro (5.775.000 TL) bonservis ücreti ödeyen, Emre Güral’ı bonservisiyle veren, Mustafa Yumlu’yu da bedelsiz olarak kiralayan Trabzonspor’a, bu oyuncu da 4.5 yıllık sözleşme karşılığı maç başı paralarıyla birlikte 13 milyon liraya mal olacak.

Hakan ARIKAN

Hakan Arıkan'ın, 2014-15 futbol sezonu ikinci yarısı için 1.400.000 TL Kayserispor Kulübü'ne, kiralama bedeli olarak 550.000.-EUR ödendi. Hakan Arıkan’a ise 2014-15 futbol sezonu için 1.400.000.-TL garanti ücret ödenecek

FESİHLERLE 2 TRANSFER PARASI ÖDEDİ

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi Trabzonspor’u iş bilmezlikleri yüzünden ekonomik batağa sürüklerken, sezon başında sadece futbolcuları göndermek için 2.milyon 800 bin euro ödedi.

Malouda 750 Bin euro

Colman 700 Bin Euro

Bamba 200 Bin Euro

Batuhan 150 Bin Euro

Turgut 250 Bin Euro

Janko 600 Bin Euro

Celustka 100 bin Ero

Toplam; 2,8 Milyon Euro

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi hakkında şok ihtar
              Trabzonspor Yönetimi hakkında şok ihtarBordo-Mavili Yönetim hukuksuzdur

Trabzonspor Yönetim Kurulu görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal eden yerel mahkeme kararını Yargıtay’ın onamasının ardından Trabzonspor karar düzeltme talebi yapmıştı.

Davacı Recep Bakırtaş’ın avukatı Eda Lermi,TFF başta olmak üzere Sermaye Piyasası kurulu (SPK) ve bütün bankalara Trabzonspor Yönetiminin hukuksuz olduğunu belirten ihtarname çekti.

Avukat Eda Lermi tarafından gönderilen ihtarnamenin nasıl bir karşılık bulacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yargıtay’dan kongrenin iptali ile ilgili kararın ne yönde ve ne zaman açıklanacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacıosmanoğlu Trabzonspor’u böyle çökertti

FESİHLERLE 2 TRANSFER PARASI ÖDEDİ

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi Trabzonspor’u iş bilmezlikleri yüzünden ekonomik batağa sürüklerken, sezon başında sadece futbolcuları göndermek için 2.milyon 800 bin euro ödedi.

Malouda 750 Bin euro

Colman 700 Bin Euro

Bamba 200 Bin Euro

Batuhan 150 Bin Euro

Turgut 250 Bin Euro

Janko 600 Bin Euro

Celustka 100 bin Ero

Toplam; 2,8 Milyon Euro
                Turgut Doğan ŞAHİN i bedelsiz alıp 250.000 Euro cebine koyup gönderdik. (Ben yanlış anlamadım dimi)
                Eğer öyleyse bu başarıyı hiç bir ADAM sağlayamaz. Devam İHO. bu camiaya layık başkan sensin
                En son B61 tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 21:00.

Yorum

• Bu işler böyle,ne iş yaptığını bilmediğin adamı başkan yapıp sonra param nerde diye fellik fellik bağıramazsın,adama g.tüyle gülerler.
                  • Memento mori

Yorum

• su köksalin söylediklerini okudum.kalirsalar trabzon resmen batar.akli basinda olan kimse yemiyor artik söylediklerinizi.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• seçimli kongre ne zaman arkadaşlar. ne zaman kurtuluyoruz
                      Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Üstteki fesihlerde yanlışlık var.. Batuhan'dan mesela para ödemedik aldık..

Dikkat etmiyorsan haber yapmayacaksın..

Yorum

• Öncelikle Hacıosmanoğlu başkanın yandaşı yalakası destekçisi vs değilim bunu belirteyim. Bur da kaç gündür trabzon basını ve muhalefet el ele verdi mevcut başkana saldırılıp duruyor. Adamı çalmakla bile şuçladı gerçek hırsızlar şimdi soruyorum bütün bu borç tek bu yönetimin mi ? Bir önceki yönetim ne yapmış , ne bırakmış diye şimdi burda uzun uzun yazmaya gerek yok herkes çok iyi biliyor. Adam şampiyonluğa oynamak için ne istenildiyse almış bunun için sabah akşam çalışmış o zaman kimse şikayet etmedi de şimdi sonuçlar kötü olunca mı söylenilmeye başlanılıyor. Tamam bırakalım ekicileri cardozoları bosingvaları zeki yavrularla oynayalım e onuda istemiyorsunuz. Futbolcu alınır niye alındı alınmaz neden alınmadı. Peki siz taraftar olarak takımınıza ne kadar sahip çıktınız hangi maçına gittiniz her yıl bu takım için 1000 tl üzerinde ürün alıyorum , millet 10 tl ye çakma forma alıyor stada sadece büyük maçlarda gidiyor. Şunu da belirteyim asgari ücretle çalışan birisiyim. Bir insan desteklediği takımı eleştire bilmesi için gerçekten ona sahip çıkıyor muyum diye önce kendini eleştirmeli. Taraftarlık sadece takım tutmak değil gidemeyeceğin maça bile bilet almaktır.

Son olarak BU TAKIM BU TARAFTARLA VE BASINLA SİTTİM SENE ŞAMPİYON OLAMAZ. Açık ve net

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öncelikle Hacıosmanoğlu başkanın yandaşı yalakası destekçisi vs değilim bunu belirteyim. Bur da kaç gündür trabzon basını ve muhalefet el ele verdi mevcut başkana saldırılıp duruyor. Adamı çalmakla bile şuçladı gerçek hırsızlar şimdi soruyorum bütün bu borç tek bu yönetimin mi ? Bir önceki yönetim ne yapmış , ne bırakmış diye şimdi burda uzun uzun yazmaya gerek yok herkes çok iyi biliyor. Adam şampiyonluğa oynamak için ne istenildiyse almış bunun için sabah akşam çalışmış o zaman kimse şikayet etmedi de şimdi sonuçlar kötü olunca mı söylenilmeye başlanılıyor. Tamam bırakalım ekicileri cardozoları bosingvaları zeki yavrularla oynayalım e onuda istemiyorsunuz. Futbolcu alınır niye alındı alınmaz neden alınmadı. Peki siz taraftar olarak takımınıza ne kadar sahip çıktınız hangi maçına gittiniz her yıl bu takım için 1000 tl üzerinde ürün alıyorum , millet 10 tl ye çakma forma alıyor stada sadece büyük maçlarda gidiyor. Şunu da belirteyim asgari ücretle çalışan birisiyim. Bir insan desteklediği takımı eleştire bilmesi için gerçekten ona sahip çıkıyor muyum diye önce kendini eleştirmeli. Taraftarlık sadece takım tutmak değil gidemeyeceğin maça bile bilet almaktır.

Son olarak BU TAKIM BU TARAFTARLA VE BASINLA SİTTİM SENE ŞAMPİYON OLAMAZ. Açık ve net
                            Boş yazıyorsun....
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Başkan yeterince hata yapmıştır....

Savunulacak hiç bir tarafı yoktur...

Savunan kendisini kandırır bu saatten sonra...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boş yazıyorsun....
                                Boşsa sileyim kardeş afedersin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X