Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasretle yeni albümünü beklediğim tek şarkıcı
    Şarakıya baktıkça şike süreciyle yada aktörleriyle ilgili biçok yaşayan söz çıkıyo

Yorum

• İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      05.3.2013'den gerçek:

Ekrana bakıyorum... kenârına bir koca siyah sinek kondu.
      İçimden geçirdim; bu sinek gelir de benim fincandaki çayıma konar!?.
      30 sâniye geçmedi, sen gel, kaynar çayın ortasına pike- dal.
      Aldım çayı, doğru akara... üstüne de bir sürü su... Karadeniz kıyı balığına yem!.

Niye anlatttım?...

Allah, ölecek olana bir uçurum hazırlatır... giden, kendi ayağımla gittim- düştüm sanır!.

Yeterli mi?.

Sağlıkla kalınız.

Kadir Yeter.
      //forum.bordomavi.net/
      Çakıl taşı, suyun üzerinde "özgürce" ilerliyordu, fırlatıldığını bilmeden.
      Uzun bir süre ilerledikten sonra kendi kendine, 'Hah!' dedi: 'Artık durup suyun altını gezmenin zamanıdır...' Halbuki bir doğa kanununa uyduğunun farkında değildi, dibe doğru süzülürken.
      A. Tolga Suyolcuoğlu
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• sadri şener'İn görev süresi ne zaman sora eriyor ?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kulübün bu duruma düşmesindeki neden saha sonuçları gözükse de bence en büyük neden ilkesiz, samimi olmayan, kişiliksiz hareketlerdir
          Bu yazdıklarını okuyunca nedense gözümde hep Sadri Şener canlanıyor...

Her fırsatta tv kanallarına çıkıp, Trabzonspor kulübü hakkında sanki babasının malıymış gibi konuşmaları beni delirtiyor. İşte o zaman tv'ye kafa atasım geliyor. Açarım, kapatırım, yaparım, ederim gibi bireysel, yüksek ego ve tepeden tırnağa ''kibir'' kokan açıklamaların kulübü getirdiği nokta ortada...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadri şener'İn görev süresi ne zaman sora eriyor ?
            Aralık'ta
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aralık'ta
              İyi iyi,son 1 senesi kaldı..İnşallah güçlü bir aday gelir ve bizi bu yönetimden kurtarır..

Yorum

• janko casa gıdıyor bonservıssız serbest kalmak ıcın,bızımkıler ıstanbul artığı mehmet topuzun pesınde saka gıbı ya bır barıs ozbek daha gelıyor akıllanmaz bızımkıler ıyıce cıktılar cızgıden..jankonun bonservısıne verılen parayı sadrı sener cebınden versın burası kımsenın cıftlığı değıl...

Yorum

• Başkan Vatan'a yaptığı açıklamada doğru tespitler yapmış ama her zamanki gibi çözümün ne olacağı yine yok.

Bana kalırsa futbolcular hocayı göndermeye çalışıyor. En az 5'ine kadro dışı temizlik şart.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su durumda bunlari düsünebiliyorsunuz ya, valla helal olsun.
                    Bugüne kadar bunlar düşünülmediği için, bu ve bunun gibi amatör düşünceler yüzünden bu haldeyiz zaten...

Oturup ağlasın o zaman herkes sadece, kadro yapsın bozsun...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Sadri şenerin bırakın aralık ayını mayısı bile görememe durumu var bence.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi iyi,son 1 senesi kaldı..İnşallah güçlü bir aday gelir ve bizi bu yönetimden kurtarır..
                        Gelir, öyle güçlü bir aday gelir ki Recep kalk derse kalkar otur derse oturur. Maalesef acı son bu.

Gerçi şu andaki yönetimin bu konuda ne olduğu da şüpheli ya işte, bekliyoz.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Ben bu cuma İstanbuldan kalkıp Trabzonsporuma destek vermek için tesislere gideceğim.Sadri Şener Trabzondaki maçlara gitmeme kararı aldığını söylemiş!!!hazır Trabzona gitmişken o makama ben oturayım.benden daha çok hizmeti olmamıştır herhalde.''küstah'' bir Trabzonsporlu olarak o koltuk bana yakışır diyorum.en azından şehrime,insanlarıma tepeden bakmam.halkımla iç içe olurum.

Yorum

• adrianı al..janko,yu al...emerson,u al...paralarını catır catır ver ama kadro dısı bırak sadece bize has bir özellık..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon küme düşmez!
                              Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gelinen süreci yorumladı.

İşte Onursal Başkan Yılmaz'ın açıklamaları:

İYİ OYUNCULAR GİTTİ
                              Trabzonspor'un bu hale düşmesine rağmen adım atamamasını bende anlayamıyorum! İyi oyuncuların gitmesi, alınan oyuncuların yeterli olmaması bu duruma düşmesinin ana nedeni.

ŞENOL GÜNEŞ KENARA ATILDI
                              Şenol Güneş kulübün iyi yönetilmediğini ve alınan oyunculardan haberdar olmadığını söylediğinde ayrılması gerektiğini ifade etmiştim. Ama Şenol Güneş'in bu camiaya hizmeti büyük. Kötü zamanda gelip, takımı toparladı. Şampiyonluk yarışına soktu. Şampiyonlar Ligi'nde para kazandırdı. Böyle bir kenara atılması çok yanlış.

TOLUNAY TAKIMI OKUMAMIŞ!
                              Tolunay Kafkas takımı okumamış, yarıda gelmesi handikap oldu. Oyuncuların çoğu yabancı ve tanımıyor.

CAMİA'NIN YÖNETİME BAKIŞI OLUMSUZ
                              Bu gidişatı durdurmanın yolu, yönetimin hem kendi içinde hem camia içinde bütünlüğü sağlaması. Yönetim içinde herkes ayrı ayrı konuşuyor. Bu yönetime karşı hiç bir sıcaklık ve yakımlık hissedilemiyor. Camia bizim yönetimimiz değil gibi bakıyor.

ŞENER DEVAM ETMELİ
                              Yönetim görevine devam etmeli. Ayrılmasına gerek yok. Zamanı geldiğinde bırakır ama şimdi zamanı değil. Camia ile daha sıcak bir diyalog kurması gerekli.

TRABZON KÜME DÜŞMEZ
                              Trabzonspor'un küme düşmesi gibi bir kokum yok. Küme düşmesi söz konusu olmaz. Trabzonspor ortada bir yerlerde duruyor. Yönetimin önlemlerini alması gerek.

G.SARAY'A KIZMIYORUM
                              Galatasaray'a kızmıyorum. Sadri Şener, giden oyunculardan ötürü kızgın olabilir ama atı hızlı süren kazanır. Hekres kendi kulübüne bakmalı.

ŞİKE SÖYLEMLERİ BIKTIRDI
                              Trabzonspor şike sürecine çok takılı kaldı. Söylemleri bıktırdı. Burada bir süreç var. Yargıtay sürecini beklemek gerek. Sonuç çıkmadan hep aynı şeyleri söylemek, rivayetlere göre hareket etmek doğru değil.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon küme düşmez!
                                Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gelinen süreci yorumladı.

İşte Onursal Başkan Yılmaz'ın açıklamaları:

İYİ OYUNCULAR GİTTİ
                                Trabzonspor'un bu hale düşmesine rağmen adım atamamasını bende anlayamıyorum! İyi oyuncuların gitmesi, alınan oyuncuların yeterli olmaması bu duruma düşmesinin ana nedeni.

ŞENOL GÜNEŞ KENARA ATILDI
                                Şenol Güneş kulübün iyi yönetilmediğini ve alınan oyunculardan haberdar olmadığını söylediğinde ayrılması gerektiğini ifade etmiştim. Ama Şenol Güneş'in bu camiaya hizmeti büyük. Kötü zamanda gelip, takımı toparladı. Şampiyonluk yarışına soktu. Şampiyonlar Ligi'nde para kazandırdı. Böyle bir kenara atılması çok yanlış.

TOLUNAY TAKIMI OKUMAMIŞ!
                                Tolunay Kafkas takımı okumamış, yarıda gelmesi handikap oldu. Oyuncuların çoğu yabancı ve tanımıyor.

CAMİA'NIN YÖNETİME BAKIŞI OLUMSUZ
                                Bu gidişatı durdurmanın yolu, yönetimin hem kendi içinde hem camia içinde bütünlüğü sağlaması. Yönetim içinde herkes ayrı ayrı konuşuyor. Bu yönetime karşı hiç bir sıcaklık ve yakımlık hissedilemiyor. Camia bizim yönetimimiz değil gibi bakıyor.

ŞENER DEVAM ETMELİ
                                Yönetim görevine devam etmeli. Ayrılmasına gerek yok. Zamanı geldiğinde bırakır ama şimdi zamanı değil. Camia ile daha sıcak bir diyalog kurması gerekli.

TRABZON KÜME DÜŞMEZ
                                Trabzonspor'un küme düşmesi gibi bir kokum yok. Küme düşmesi söz konusu olmaz. Trabzonspor ortada bir yerlerde duruyor. Yönetimin önlemlerini alması gerek.

G.SARAY'A KIZMIYORUM
                                Galatasaray'a kızmıyorum. Sadri Şener, giden oyunculardan ötürü kızgın olabilir ama atı hızlı süren kazanır. Hekres kendi kulübüne bakmalı.

ŞİKE SÖYLEMLERİ BIKTIRDI
                                Trabzonspor şike sürecine çok takılı kaldı. Söylemleri bıktırdı. Burada bir süreç var. Yargıtay sürecini beklemek gerek. Sonuç çıkmadan hep aynı şeyleri söylemek, rivayetlere göre hareket etmek doğru değil.
                                Söylediklerinin %80 katılıyorum...

Daha yapıcı,olumlu eleştiriler ve tavsiyeler olmuş...

Yorum

Çalışıyor...
                                X