Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allahınızı seviyorsanız gidin. Allahınız varsa gidin. Gidin be kardeşim bırakın şu kulübü sevenlerine. Ne varsa öldürdünüz. Allah kahretsin ya

Yorum

• ONUR KIVRAK: KADRO DIŞI BIRAKILDIM
      Onur Kıvrak, konuyla ilgili olarak AA'ya yaptığı açıklamada, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile aralarında sadece bir diyalog yaşandığını, herhangi bir tartışmanın olmadığını söyledi. Onur, yaşananlar için üzgün olduğunu ifade ederek, "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi. Ben de İstanbul'a dönüyorum" dedi.

ONUR KIVRAK'TAN SÜLEYMAN HURMA'YA: BEN KAPTANIM, İSTEDİĞİM GİBİ YÜRÜRÜM!
      Bu arada Fanatik gazetesinin haberine göre Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasındaki tartışma şöyle gelişti:

Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı.

Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"

.
      En son aaahmet61 tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 22:12.

Yorum

• Bırakın ulan kulübün yakasını.Abv hepinizin
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Başkan da Makedonya da.
          Acil açıklama yapsın.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• yaziklar ols un

Yorum

• Elinizde ne varsa hemen yavasca yere birakin.ellerinizi basinizin ustune koyun.klupten disari cikin. Mumkunse sehiri de terkedin.

Yorum

• Allahınızdan bulun lan,gün yüzü görmezsiniz.
                • Memento mori

Yorum

• İho beyefendiden aldığı talimatları kulüp üzerinde uygulamaktadır, muharrem usta da olsa aynı uygulamarı yapacağını tahmin edebiliyorum. Bizim bir kurtarıcıya ihtiyacımız var. Şike vurgusu yapmaya yüreği yeten tek kişi kalmıştır ortada o da kaptanımız Onur'umuzdur. Ona da bir bedel ödetilmeye çalışılıyor. Bu düzene dur de artık Trabzonspor'lu!
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu gece itibari ile bendeki değerin ancak aziz Yıldırım kadardır. Korkum odur ki Onur olayında geri adım atmayacak.

Yorum

• Ulan yeter ulan daha ne yapacaksınız ne gelecek lan başımıza ?
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• kimin ajanı kimin adamısınız lan siz ? yaptıklarınız yanınıza kalmayacak.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Boyle capsiz bir adamin Trabzonspora baskan olabildigi bir ulkede herkes hersey olabilir.

Yorum

• Yazıklar olsun bize ki 1600 noter imzalı dilekçe toplayıp bu adamı defedemiyoruz.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bırakın gidin artık.

Yorum

• inşallah en kısa zamanda sizlerden kurtuluruz ey yönetim...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X