Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yanım İHO'ya kızsa da, diğer yanım bir şansı daha hakediyor dedirtiyor.

Çünkü futbolun gerçeklerine yani endüstriyel futbolun olduğu bir düzende rekabetin nasıl sağlanacağını biliyor.

Fakat geçtiğimiz sezon hiç araştırmadan, analiz etmeden ve yanlış kılavuz kullanması.

Öte taraftan alelacele yapılan transferler. Evdeki hesabı çarşıya uydurmadı.

Bu takıma temel oluşturacak, lider rollü oyuncular alınmayıp gidip yan parçalarla bunu doldurunca hayal kırıklığı yaşandı.

Önceden dediğim gibi GS'ın 2011 yılındaki Musluera, Eboue, Selçuk, Ujfaliji, Melo ve Elmander ile hikayeyi yazan takım gibi iskelet kurulsaydı bugün bambaşka noktada olurduk.

Gelgelelim yönetimin zihniyeti hala değişmiş değil.

Yabancı kontenjanı serbestken hala yerli adamlara sarılmamız, rol oyuncularına bu takıma reva görmelerini anlaşılır bulmuyorum.

Yorum

• Iho ne söz verdiyse hep dersini yapti, basarisiz olursam digerleri gibi koltukda yapismiyacam dedi ama adam kendini japon yapistiruila yapistirip daha kalkmiyor. Trabzona gelmis gecmis en kötü Baskani
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Seneye de birsürü Adam alir gene basarisiz oluruz.Var mi aksini idda eden.Biz özevlatci siz modern kafali olursunuz.Ondan sonraki sene de kümeye oynariz, iflas etmis bir Trabzon.

Yorum

• FATİH TEKKE’DEN SERT ÇIKIŞ
          Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un teknik sorumlusu Fatih Tekke, Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini aradığı yönündeki söylentilere tepki gösterdi.

Trabzon’da yayınlanan Kuzey Ekspres Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Fatih Tekke, "Trabzonspor’daki 1 haftalık gayri resmi görevimin ardından 2 sene boyunca beni arayan olmadı. Fenerbahçe maçı sonrası arandığım yönündeki söylentiler yalandır. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu beni arasaydı, telefona bakar mıydım, bilmiyorum. Haberim olmadan beni seçim malzemesi olarak kullananlar, zor duruma düştüklerinde de benim ismimi kullanmasınlar. O şapkadan kimseye tavşan çıkmaz" dedi.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlla başkan olacağım diyorsan git kanaryasevenler Derneği Başkanı ol. Seversin sen kanaryayı.

Yorum

• Biz burada konuşup duralım Sayın Hacıosmanoğlu el altından seçim çalışmalarına başladı bile...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Faruk Özak şunları söyledi;
                “1996’da Trabzonspor Başkanlığını bıraktım ve bir daha aday olmayacağımı söyledim. O söylemim bugün için de geçerlidir. Sizin aracılığınızla, net olarak açıklıyorum: Aday değilim.
                Trabzonspor’da 4 kez askerlik yaptım, artık emekli oldum. Başkan adaylığı için artık aynı isimler dönüp durmasın. Genç, çalışkan ve Trabzonsporlu bir başkan bulunmalı. İyi bir yönetim oluşturabiliriz.

Trabzon şehri Trabzonspor’u kurtarmak istiyorsa, öncelikle fikri birliktelik sağlansın. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, eski yöneticiler neredeler? Neden kimse bu adama sesini çıkarmıyor? Kalkmışlar kurtarıcı arıyorlar. Bugüne kadar buldukları kurtarıcıların kulübü ne hale soktuklarını gördük. Önce birlikteliği sağlasınlar.

Ortada seçim yok, kalkmış 4-5 isim adalığa soyunmuş, hayırdır? Bu kadar aday bolluğunun olması da kulübe ayrıca zarar veriyor. Benim bir adayım yok, aday olan kimseyle de görüşmedim. Ayrıca Divan Başkanı İstanbul’da eski başkanları toplayacak. Benimle de görüştüler. O toplantıya katılmayacağım. Neden katılayım? Katılması gerekenler katılsın..!

Bu adamın gitmeye niyeti yok. Bu adamı hukuk gönderecek. O zatı benden başka kimse mahkemeye vermedi mi? Sanmıyorum. O zaman boşa konuşmaya gerek yok! Ben bu kulübü bıraktığımda, 13 milli futbolcumuz, kasada 3 milyon dolarımız ve Migros’tan gelirimiz vardı. Ondan sonraki dönemlerde kulübün ne hale getirildiği ortada…

Bu tahribat nasıl önlenir? Onu bana değil, ona oy verenlere soracaksınız! Bu adama nasıl oy vermişler hala anlamış değilim. Allah onları ne yapsın? Ne diyeyim! Ona oy verenler şimdi de kalkmış aday arıyorlar. Yok ya! Oy verip Başkan yaptığınız adamı gördük. Kulüp ekonomik olarak da sportif olarak da çökmüş vaziyette…

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faruk Özak şunları söyledi;
                  “1996’da Trabzonspor Başkanlığını bıraktım ve bir daha aday olmayacağımı söyledim. O söylemim bugün için de geçerlidir. Sizin aracılığınızla, net olarak açıklıyorum: Aday değilim.
                  Trabzonspor’da 4 kez askerlik yaptım, artık emekli oldum. Başkan adaylığı için artık aynı isimler dönüp durmasın. Genç, çalışkan ve Trabzonsporlu bir başkan bulunmalı. İyi bir yönetim oluşturabiliriz.

Trabzon şehri Trabzonspor’u kurtarmak istiyorsa, öncelikle fikri birliktelik sağlansın. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, eski yöneticiler neredeler? Neden kimse bu adama sesini çıkarmıyor? Kalkmışlar kurtarıcı arıyorlar. Bugüne kadar buldukları kurtarıcıların kulübü ne hale soktuklarını gördük. Önce birlikteliği sağlasınlar.

Ortada seçim yok, kalkmış 4-5 isim adalığa soyunmuş, hayırdır? Bu kadar aday bolluğunun olması da kulübe ayrıca zarar veriyor. Benim bir adayım yok, aday olan kimseyle de görüşmedim. Ayrıca Divan Başkanı İstanbul’da eski başkanları toplayacak. Benimle de görüştüler. O toplantıya katılmayacağım. Neden katılayım? Katılması gerekenler katılsın..!

Bu adamın gitmeye niyeti yok. Bu adamı hukuk gönderecek. O zatı benden başka kimse mahkemeye vermedi mi? Sanmıyorum. O zaman boşa konuşmaya gerek yok! Ben bu kulübü bıraktığımda, 13 milli futbolcumuz, kasada 3 milyon dolarımız ve Migros’tan gelirimiz vardı. Ondan sonraki dönemlerde kulübün ne hale getirildiği ortada…

Bu tahribat nasıl önlenir? Onu bana değil, ona oy verenlere soracaksınız! Bu adama nasıl oy vermişler hala anlamış değilim. Allah onları ne yapsın? Ne diyeyim! Ona oy verenler şimdi de kalkmış aday arıyorlar. Yok ya! Oy verip Başkan yaptığınız adamı gördük. Kulüp ekonomik olarak da sportif olarak da çökmüş vaziyette…
                  İyi, hoş da;
                  Başkan adayı değilim fakat iyi bir yönetim oluşturabiliriz...
                  Yani?

Önce birlikteliği sağlasınlar, fakat ben bu birlikteliğe katılmam...
                  Bu durumda bunun adı nasıl birliktelik olacak?

Bu tahribat nasıl önlenir?
                  Siyasi güç ile önlenebilirdi, siyasi beceriksizlik bu tahribatta büyük rol oynadı. Malum süreç o zamanki (Mayıs 2013) hale getirilmeseydi mevcut başkanın seçilme şansı yoktu. Bunu herkesten iyi bilen, (o dönemki iddiaya göre) aldığı emirle o kongrede pasifize olup, kongrenin siyasi ayağını Erdoğan Bayraktar'a bırakan isim olmalı diye düşünmekteyim...
                  En son bkandil tarafından düzenlendi; 20.05.2015, 11:35.

Yorum

• Camianın genelinin sevmediği ve tek adamlık anlayışla kulübü yöneten eski başkan M.A.Yılmaz'ın tatil köyüne ayağına gidip yalvaran ve kulübü teslim eden Özak değilde kimdi?şimdi birileri kalkıp buna "senin bulduğun kurtarıcı çokmu iyiydi "dese ne cevap verir merak ediyorum.
                    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 20.05.2015, 12:46.

Yorum

• Trabzonspor'da yabancı oyuncular ''Serbest''

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Trabzonspor’da kriz kapıya dayandı. Borcu 400 Trilyonu aşan bordo mavili ekipte, futbolculara ödeme sıkıntısı hat safhaya ulaştı. Daha önce personel maaşını 3 ay kadar ödeyemeyen Trabzonspor şimdi de futbolcuların maaşını ödeyemiyor. Futbolcuların belirli bir süre para alamaması, kontratlarında yer alan maddeye göre serbest kalması anlamına geliyor.

Pek inanmadm acikcasi gerekceli karadan snra bole bir haber dusundurdu beni yıpratma politikası olabilir.

İho nekadar basarisiz olsada bu davada ondan baskasina guvenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence doğru düşünce uefa nedir ya kimin umrunda ne para kazanıyorsun ne bişey ligide kaybediyorsun ben ligde şampiyon olmayı tercih ediyorum yemişim uefasını.zaten 3-5 tur sonra elenicez uefada bence gereksiz takımın yorulması sakatlıklar ve ligin kaybedilmesine yol açar gelecek sezon çok önemli tek hedef şampiyonluk olmalı ise sadece lige odaklanılmalı uefa türkiye kupası hepsi geri planda bırakılmalı hee renkdaş en son lig şampiyonluğu sevincini ne zaman yaşadın?
                          He kardeşim he biz zaten öle güzel yönetiliyoruz ki iho lige odaklandı mı kesin şampiyon oluruz...bu nasıl bi bakış açısı...o kadar kolay mı şampiyonluk...odaklandık tamam şampiyonuz..he he

Yorum

• Uefaya çıkacak kadroyu yönetim mi belirliyor ERSUN YANAL'IN işi ne o zaman?...Bu düşünceyle futbol falan gelişmez arkadaşım.
                            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Savunun ula......
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Savunun ula......
                                Kardeş hiç canını sıkma, emin ol savunacaklar yine birşeyler bulup savunurlar..... Tüm bu rezilliklere rağmen.......
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Yükleniyor...
                                X