buna ödül verenlerde nasil bir anlayis var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Sana o ödülü temel fıkrasındaki şaklabanlar verebilirdi de be adam sende hiç sıkılma kalmadan kulübü 400milyon borca sokup anca lig 6.olabilyorken şampiyonluk kupamızın esamesini bile ağzına alamıyorken nasıl o ödülü alabiliyorsun dünyada bir ilk herhalde tarihimizin en başarısız başkanı ödül alıyor hani en kötü film ödülü var ya binada en rezil başkan ödülü verilmelidir...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yönetime Yönelik Eleştiriler
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana yönetici dalından ödül veren o embesillerin kalıplarına tüküreyim....
Ergen embesiller....
Tayyip yalakası herifler....
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olsak bile tarihin en rezil yönetimi. Sorun da bu. Diğerlerinden farklı olan nokta bu. Saha içinde ilk defa başarısız olmuyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdülü oylama sonucu vermişler.Yanlış bilmiyorsam uni-ts galiba.Bayağı da güzel işler yapıyorlar.Bu yorum ağır olmuş bence..
Hiç bir yöneticisi yanında değil,hepsi istifa etti,ne yöneticiliği?
Lafım ona oy veren her kimse onlaradır....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yönetime Yönelik Eleştiriler
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi yöneticilik başarısından dolayı onu seçmişler?
Hiç bir yöneticisi yanında değil,hepsi istifa etti,ne yöneticiliği?
Lafım ona oy veren her kimse onlaradır....
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelil Hekimoglu ile konustuk da baskan pek temiz degilmis anlattiklarini dinleyinceTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Usta'dan mağlubiyet eleştirisi
Muharrem Usta Trabzonspor'u eleştirdi
Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olduğu kongrede başkan adayı olan Muharrem Usta, bordo mavili takımın Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olmasının ardından takımı ve başkanı eleştirdi.
Usta sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda Trabzonspor'a uygulanmaya çalışılan vizyonu eleştirerek şunları yazdı;
@UstaMuharrem:" Başkan... bu vizyon TS'a uymaz,yapma Allah aşkına."
"UEFA ve TR kupasına yedek kadro ile çıkacaksak bugün takım niçin galibiyete
oynasın ki?"
Yorum
Yorum